Şimdi Ara

Telefon ve Internetin AYRI firmada olduğu hizmeti tek firmaya taşımak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaklaşık 4-5 yıldır bu forum sayesinde yararlandığım 29 TL ile başlayıp, 35 tl ile devam eden Superonline Avcı Tarifemin taahhutu bu ay bitiyor. 25 TL civarına zamlanan, kullanılmayan Türktelekom sabit telefonun ücreti ile 60 TL ye hizmet alıyordum. Sonradan çıkan dakika veren kampanyalı tarifelere bakındığımda avcı tarifesinin eski cazibesini görünmüyor.

    Ev telefonu ve interneti tek firmada birleştirmek istiyorum. kafama takılan bir kaç soruyu daha önce tecrübe eden varsa işlem yapmadan önce fikirlerini almak isterim.

    1- taahhüt bitimine ne kadar süre kala yada geçe başka bir operatöre geçiş işlemi başlatılmalı? ay bitmeden olursa ceza ya da sonraki aya sarkarsa zamlı tarifeden kaçış mümkün mü?

    2- sabit telefonun internet hizmeti yanında verilen şeklinde telefon numarası değişiyor mu?

    3- turk.net in taahhutsuz tarifesi dısında gözüme çarpan uygun bir tarife göremedim, onlar da iki hizmet ayrı firmada olduğunda taşıma işlemi yapmıyor, firmadan iptal edilip, yeniden internet başvurusu şeklinde işlem yapıyorlarmış. bu da internet hizmetinin kesintisi demek... önerebileceğiniz başka tarife var mı?

    (mevcut tarifemle taahhut yinelersem; superonline fiyatı sabitliyor, turk telekomun da zam yapmayacağını hayal edersek 64 TL civarına 8 mbps 50 gb akn alabileceğim)



  • 1) ben ttnetten superonline'a geçiyorum ve superonline'dan biz gelip kurmadan iptal etmenize gerek yok dedi ttnet hattınızı yani sana kalmıs netsiz kalmak sorun değilse iptal etmende sakınca yok. müşteri hizmetlerini ara oradan fatura kesim tarihini öğrenebilirsin mesela benim ttnette her ayın 11'i. bende bu yüzden ay başı başvurdum maksimum 7 günde bağlantı yapıyorlar. ona göre hesap edebilirsin bi sonraki faturadan kaçınmak için.
    2) bu konuda bir fikrim yok ev telefonu kullanmıyorum
    3) açıkçası bana turk.net cok guvenilir yada şöyle söyleyim superonline yada ttnetin veremediği birşeyi verebilecek bir firma gibi gelmiyor nitekim tarifeleride öyle sadece taahhut olayları güzel harici bir durum görmedim.

    ayrıca bana sorarsan ev telefonu kullanmıyorsanız iptal edin, gsm hattınızı turkcelle taşıyın ''dört dörtlük tarife''leri var turkcellde aralık ayına kadar geçerli. gsm ve internet birlikte 80 tl gibi bir fiyat ortalaması var yarın geçiyorum kendi adıma hayırlısı ile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.