Şimdi Ara

ttnet iptal ettirmiyor aboneliğimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şikayetvara yazdım ama halen faturalandırma yapıyo adiler sizce ne yapmam lazım
    https://www.sikayetvar.com/turk-telekom-ttnet-taahhut-bitmesine-ragmen-zoraki-faturalandirma-yapiyor



  • Normal şartlarda telefon üzerinden iptal işlemi almıyorlar. İlla müdürlüğe gidip ıslak imzalı dilekçe vermen gerekiyor. Ancak sana öyle bir geri dönüş sağlandıysa BTK ve Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_298

    Normal şartlarda telefon üzerinden iptal işlemi almıyorlar. İlla müdürlüğe gidip ıslak imzalı dilekçe vermen gerekiyor. Ancak sana öyle bir geri dönüş sağlandıysa BTK ve Tüketici Hakem Heyetine şikayette bulun.

    hocam aboneliğimi zaten internetten onlıne olarak yaptım onun için mağazaya gitme ihtiyacı hissetmedim bide bimere basvurdum yeterli mi
  • hayalperestgen kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Bimer'ede yazsanız btk'ya yönlendirecektir.

    BTK'ya iptal edilmesini istediğinizi, ama ttnet'in iptal etmediğini söyleyin mecbur cevap verip iptal etmek zorundalar.Halen iptal etmiyorlarsa tüketici hakem heyetine gidin btk'ya yazdığınız şikayet ve ttelekom'un ses kayıtlarını isteyin, en son kurtaramayıp bahaneyle sistemde karışıklı oldu veya elemanımız yanlış anlamış kusura bakmayın deyip mal ayağına yatacaklar ama, sonunda iptal olacaktır.

    1-BTK'ya şikayet
    2-Tüketici hakem heyeti.
  • teşekkürler ilginiz için şikayetvar vi twiter dan yazdım bakalım yanaşmazlarsa dediğiniz şekilde yapayım
  • hayalperestgen kullanıcısına yanıt
    https://sikayet.btk.gov.tr/uyelik/

    Bu linkten tc kimlik no'nuz ile kaydolup giriş yapıp şikayetinizi yazabilirsiniz.

    Üye olduktan sonra giriş yapmak için;

    https://sikayet.btk.gov.tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 4 Ekim 2016; 22:14:33 >
  • telefonla iptal işlemi olmuyor,internet üzerinden yapılan iptal işlemlerinde ise sürekli çamura yatma olayı var..

    en sağlıklısı direk olarak müdürlüğe gidip ıslak imzalı dilekçe.
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    ben telefonla iptal talebi verdim en yakın tt ofis adresini istedim ıslak imza için yarın gidip imza atacağım, telefonda ki kişi belirtti bana zaten burdan kapatamıyoruz imzenın lazım diye. Şimdi imza attıktan sonra hemen kapanıyor mu net yoksa vazgeçirmek için arıyorlar mı acaba?
  • neden kapatiyorsunuz diye tekrar aradıklarını biliyorum. size tekrar soruyorlar vazgeçirmek için. ama kararlıysanız zaten verdiginiz işlem devam edip kapatiyorlar ama kapandı diye düşünmemek lazım belirli süre yani bir kaç ay geçtikten sonra hattınızı kontrol edin çünki size ulaşmadan faturalandırma yapabiliyorlar bazen. siz kapattim sanıyorsunuz ama kapatmiyorlar. haliyle onlarin söyledigi bahane siz dondurma talebinde bulundunuz filan diyorlar.

    onun için iptal için mutlaka müdürlüklere giderek başvuru yapin. telefon veya online işlemlerle kapatmanız zor.
    ek olarak elinizde kapattiginiza dair belge olsun ki , ilerde yaşanabilecek bu tarz durumlara karşı eliniz güçlü olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 5 Ekim 2016; 0:59:44 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    telefonla konusurken sordum nereye gidip imza atarsam kapanır diye bana yakın yer verin dedim aşağıdaki yeri söyledi buraya gidince imza atınca kesin kapanır herhalde?

    TT OFİS İSTANBUL AVR. - BAKIRKÖY

    Ataköy 9/10 Kısım Atrium AVM KARŞISI Bakırköy-İSTANBUL.
  • bende haritadan baktim müdürlük olarak görünüyor orası. ama ofis ise kapatmaz.

    imzali başvuru yaparsanız kapanır emin olabilirsiniz ama dedigim gibi sonraki aylarda mutlaka kontrol edin.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    tamam teşekkür ederim
  • online işlem merkezinden internetini iptal edip bir hafta içinde turk telekom bayisine gidip ıslak imza vermen gerekiyor

    yoksa bir hafta sonra kullanıcı iptalden vazgeçmiş sayılıp tekrar açılıyor

    quote:

    Müşterilerimizin abonelik fesih işlemlerini, Türk Telekom Grup Magazalarına şahsen başvuru yaparak veya faks çekerek yapabilmesi mümkündür. Faks ile abonelik fesih işlemleri yapmak isteyen müşterilerimizin üzerinde abonelik bilgilerinin bulunduğu imzalı bir dilekçe ile resmi kimlik belgesinin bir kopyasını 0(312) 306 07 16 numaralı faksa göndermesi yeterlidir. Talep edilen işlemlerin sorunsuz ve zamanında tamamlanabilmesi için iletişim bilgilerinin (Cep Telefon ve sabit telefon numarası) dilekçede yer alması önem arz etmektedir.
    Talebinizi tam ve eksiksiz bir şeklide karşılayabilmek amacıyla, sizinle irtibata geçmemiz gerekebilir. Bu nedenle iletişim bilgilerinin doğru ve güncel olmasına dikkat edilmelidir. Abonelik feshi işlemini yalnızca abonelerimizin kendilerinin veya vekâletname ile yetkilendirdikleri kişilerin gerçekleştirebildiğini hatırlatmak isteriz.




  • @Paulo Coelho
    bizzat başıma gelen bi çakkkalığı kısaca anlatayım,sende bu tuzağa düşme.

    5-6 ay kadar önce internetimi kapatmak için merkez 444 0 375 i aradım ön iptalı yaptırdım,diğer günde telekoma gidip ıslak imzalı dilekçe ile kapattım..
    yıllardır hat alır-kapatırım,ve ıslak imza olayından sonra ki 48 saat içerisinde merkezden ikna ekibi arar ve son kozlarını oynayıp çekmecedeki tekliflerini sunarlar.

    hattı kapatttım ama 1 hafta geçti ne arayan var ne soran.online işlemlere girip baktım ne göreyim,hattım dondurulmuş olarak gözüküyor.hemen arayıp hesap sordum,bu nasıl olur ben iptal dilekçesi verdim felan dedim..
    ısrarla hayır hattı dondurmuşsunuz diyorlar..neyse tekrar telekoma gidip tekrar iptal dilekçesi verdim.ama yine kapatamadım..1 hafta bekledim hat halaa dondurulmuş olarak gözüküyor..yani takip etmesem 6 ay sonra hat otomatik olarak dondurulma pozisyonundan çıkıp normal liste fiyatından faturalandırılmaya başlayacak.tekrar aradım ağzıma geleni sövdüm saydım.telekoma gidiş geliş 45 km.siz benimle dalgamı geçiyorsunuz felan dedim..

    ama olay şöyleymiş,eğer hattı iptal etmek istiyorsan 444 0 375 aramadan direk olarak telekoma gidip ıslak imzalı dilekçe vermek gerekiyormuş..
    önce 444 aradığında onlar hattı geçici olarak donduruyorlarmış,sonra sen telekomda iptal dilekçesi verdiğinde o dilekçe işe yaramıyormuş hat dondurulmuş olduğu için..
    çakallıkta çığır açma tekniği yani..

    sen direkt olarak telekoma git ıslak imzalı iptal dilekçeni ver,sonraki 2-3 günlük süreçte ikna için seni arayacacaklar.
    sen dilekçeyi verdiğin dakka internetin kesiliyor ve fatura olayı bitiyor.ikna ekibiyle anlaşırsan anlaştığın dakka internetini hemen aktifleştiriyor ve o günden sonra yeni paket-tarifen başlıyor




  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    An itibariyle gittim temsilci imzalamam için iptal formu verdi doldurdum iptal nedeni yazdm vs imzaladım bana 12 aylık 71 tl teklif etti kabul etmedim iptal edin dedim bana iptal dökümü verdi şuan hattım kapanmış evi aradım gitmiş net. Daha aramazlar sanırım ikna için 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Paulo Coelho

    çok büyük ihtimalle 2-3 gün içerisinde aranacaksın..

    farklı bi teklif yapacaklar
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Online işleme girdim şuan abone numaram duruyor, abonelik bilgilerim ve paket bilgilerime tıklayınca aboneliğe ait hizmet yoktur diyor. İptali gerçekleşmiş dimi şuan dondurma falan değil?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @doğrudur,fakat dediğim gibi ikna ekibi tarafından aranma ihtimalin yüksek,eğer uzlaşırsan bi tuşla internetini aktifleştirip o dakka itibari ile yeni paket/tarifen yürürlüğe giriyor
  • Xtracer kullanıcısına yanıt
    Hocam aramadılar hala ümidi kesmelimiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    https://sikayet.btk.gov.tr/uyelik/

    Bu linkten tc kimlik no'nuz ile kaydolup giriş yapıp şikayetinizi yazabilirsiniz.

    Üye olduktan sonra giriş yapmak için;

    https://sikayet.btk.gov.tr

    Sunucu cevap vermiyor. Devletin sunucusu bile çalışmıyor, ondan hayır bekliyoruz.

     ttnet iptal ettirmiyor aboneliğimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Ekim 2016; 15:04:02 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.