Şimdi Ara

10 Yıldır Oturduğumuz Evde Aslında Oturmuyormuşuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 10 yıldır bir apartmanın 1. Katının (Zemini de sayın) 4. Dairesinde oturuyoruz. Amma velakin bugün öğrendiğim bir olayla 3. Dairesinde oturuyormuşuz. Resmi olarak yani. Olaylar baya karmaşıklaşacak bekleyin.

    Öncelikle burada apartmanlarda soldaki daireler tek, sağdakiler çift numaralı oluyormuş. Bunu da bugün öğrendim. Çünkü tapumuzda 1. Kat 4.d diye yazıyor. Herkes de bu düzene göre dairelerine yerleşti tabi. Yani yukarıda dediğim sağ sol olayı bizim apartda işlemiyor ama tabi tapu müdürlüğüne göre doğruyuz. Yani taa apart inşa edildiğinden beri millet yanlış yanlış oturmuş.

    Neyse normalde zemin kat daire 2 olan yere yeni insanlar yerleşti. Bunlar ikamet almaya gitmişler. Oradaki memur da demiş ki orada "bakar niye bakmasın" oturuyor. Geldiler işte dediler durum böyle böyle. Tapuları açtık baktık. Ulan adamların tapuda kat zemin daire de 3 olarak gözüküyor. İşin komik tarafı her katta 2 daire var .

    Şimdi durum şöyle olacak gibi bunlar gerekli yere başvuracak. Nasıl olacaksa numaralar düzeltilecek. Yanlışlıklar tespit edilecek de ebesinin hörekesi. Yani biri gelipte kardeşim ben burada oturuyorum derse bütün apartman yer değişecek. Biz karşı daireye alttaki yukarıya o karşı daireye falan . Hayır bu olaylar nasıl olmuşta bu hale gelmiş anlayamıyorum. Ev alırken hadi biz farketmedik. Millete noluyor .

    Ya ama büyük ihtimal karşıyla anlaşacağım biz yerimizde kalırız çünkü o dediğim yeni gelenlerin tapusunda zemin yazıyor. 1. Kata gelemezler. Neyse uğraşsınlar dursunlar da evi satacak olursam da ben de uğraşıcam. Yani ortalık bombok.

    Sondan okuyanlar zebani yok yeminle. Bunu okuyacağıma yüksek lisans yaparımcılar. Ne diyim yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bizim kapıda 7 yazıyor nüfusta 12 diye kayıtlı, yönetici geldi siz aslında 11siniz dedi. Her katında 4 daire olan apartmanların kronik sorunu bu galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bürokrasiye lanet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.