Şimdi Ara

MERİDA CROSSWAY 500- ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar eski bisikletim olan salcano insomnia 903 sram x5 i bir arkadaşıma sattım ve meridama kavuştum.
    Salcano gerçekten iyi bir bisikletti.ÖZellikle sram x5 vites ön arka ciddi derece hızlı ve sağlam çıktı.Çok ağır koşullarda kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım.Shimanoda sanırım deoreye eşdeğer olması lazım.Yaklaşık 4 yıl kullandım ve 3 hafta önce arkadaşıma 700 tl ye sattım.
    Yeni bisikletim ise merida crossway 500 oldu.Öncelikle ilk araştırmalarımda sedona dan girdim lapieerrden çıktım , son karar iki bisiklete kaldı.Bianchi touring 730 ve merida crossway 300.Crossway 300 çok hoşuma gitti fakat vites grubu yetersiz gelince crossway 500 de karar kıldım.Uzun araştırmalarım sonucu bu bisikleti aldım.Aktarıcıları iyi deore ve xt kullanılmış.Bisiklet benim eski salcanodan daha hafif ve rijit geldi.Özellikle vites geçişleri çok daha kararlı yumuşak ve hızlı.Pedallayıp hızını alınca crossway daha uzun mesafe pedallamadan ilerleyebiliyor.Kalite anlamında daha kaliteli ancak salcano da sele daha güzel ve rahattı.

    Sonuç olarak 2 haftadır kullanıyorum ve çok beğendim.Herkese Allah daha iyisini nasip etsin.Selesinde değişiklik yapabilirim yada pedli tayt kullanacağım...

     MERİDA CROSSWAY 500- ALINDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one man one engine -- 4 Ekim 2016; 22:33:26 >



  • selamlar bisiklet hala sizde mi. Aynı bisiklete sahibim ancak orta göbeği sökemiyorum. bir parçası eksik ve tedarikçide bu parça yok. eğer bisiklet hala sizdeyse o parçanın ölçülerini sizden alıp yaptırmak istiyorum.
  • Merida ve deore candır. Uzun süre ben de kullandım. Güle güle kullanın.
  • Süpermiş güle güle kullan.

    İstanbul/Anadolu yakasında isen bu hafta sonu Cumartesi günü Pendik çıkışlı Şile turu var. Performans değil gezi tadında olacak. Katılabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.