Şimdi Ara

Evga GTX970 Ekran Kapanma ve Mavi Ekran Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Eylül'de Teslim aldığım gtx970 ekran kartı kullanmaya başladığımdan bu yana ekran kapama gibi sorunlar ile karşılaşıyorum kartı önceki sahibi 2 ay kadar kullanmış en ufak sorun gözlemlemiştir. Kart kargo ile Elazığ'dan geldiği için yolda acaba zarar mı gördü.

    Sorunuma geçicek olursak pc açılırken ekran kapanıyordu, nvidia experince açarken sürekli kapanıyordu ve monitörün sağ en dibinde beyaz noktolar vardı (hareketli), birde oyun esnasında ekran birden kararıp oyunun grafikleri birbirine girip tekrar açılıyordu bu olduktan sonra oyundan maksimum 30fps alıyordum ve kasıyordu. İlk sorunları hdmi dvi çevirici ile hallettim fakat oyun esnasında ekranın kapanıp performans kaybına çözüm bulamadım. En son bu hatayı yaptığında ekran kapandı fakat açılmadı mavi ekran verdi direkt.
    Not: Kart 2 aylık olup vatan bilgisayar garantisi devam etmekte.

    Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.







  • Mavi ekran olayı sıklaştı pc başında olmadığım halde oyun açıkken kendini kapatıp açıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayatai -- 3 Ekim 2016; 15:35:16 >
  • Benimde bir zamanlar sapphire 6950 de basima gelmisti tarifinize benzer hatalar aliyordum , sonra çipte bir sorun oldugu anlasildi tabi.Hocam eger dediginiz gibi onceki kullanici herhangi bir sorun ile karsilasmamissa ya dediginiz gibi kargoda oldu ya da sizin kullanmis oldugunuz psu ekran kartina yetmiyor.Benimki psu dan dolayi olmustu ve o kadar param cope gitmisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre0619x

    Benimde bir zamanlar sapphire 6950 de basima gelmisti tarifinize benzer hatalar aliyordum , sonra çipte bir sorun oldugu anlasildi tabi.Hocam eger dediginiz gibi onceki kullanici herhangi bir sorun ile karsilasmamissa ya dediginiz gibi kargoda oldu ya da sizin kullanmis oldugunuz psu ekran kartina yetmiyor.Benimki psu dan dolayi olmustu ve o kadar param cope gitmisti.

    cooler master gx 750w 80p power var zannetmiyorum ondan olabileceğini. ama yinede görüşlere açığım son zamanlarda mavi ekran yiyip reset atıyor pc.
  • Sorun sıklaşarak devam etmekte yeni aldığım kartı garantiye teslim etmek zorundayım.
  • Arkadaşlar kart dün merkez şubeye yani Gaziosmanpaşa ŞB den Topkapı'ya gitti. 10dk lık yolu 1 haftada götüren vatan bilgisayara sonsuz saygılarımı iletiyorum. Eğer istanbul'da oturuyorsanız vatandan aldığınız ürünleri Topkapı şubesine bırakın en az 1 hafta'nız kurtulur. Onun dışında Vektron bilgisayar ile görüştüm. Kart'ın ellerinde olmadığını zaten tamir edemedikleri için her hangi bir arıza bulunursa(ki var) iade kağıdı vericekler bende 1060 alırım o şekilde olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.