Şimdi Ara

Battlerite(2016-Steam-Early Access)Ana Konu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunun Early access aşamasından sonra bedava olacağını duydum birkaç yerden büyük ihtimal doğru kesin bilgiy alınca haber edecem.

     Battlerite(2016-Steam-Early Access)Ana Konu



    Oyun 20 Eylül 2016 tarihinde steamda 31tl fiyatıyla yerini almış bulunmakta.Oyun moba türünü andırsada bana göre tam olarak moba değil.




    Oyunu şuan 10bine yakın kişi oynamaktadır.


    Şu an popüler olan MOBA oyunlarındaki amacımız rakip takımın üssünü yok etmek.Ölmeden, biriktirdiğimiz altınlarla düşmanın savunmasını yavaş yavaş yıkarak düşmanın ana üssüne ilerliyorsunuz ve son yapıyı yıkarak oyunu kazanıyorsunuz. Ancak Battlerite’ta amaç bu değil. Battlerite tam anlamıyla bir arena oyunu. İzometrik kamera açısına sahip bir oyun.

    Battlerite şu an 15 karakter barındırıyor. Karakterlerin belli geçmişleri, evrenine göre kökenleri gibi detaylar mevcut. Havada kalan tipler değiller yani. Bu karakterler kendi arasında 3 sınıfa ayrılıyor. Şimdilik oyunda sıcak temas (melee), menzil (ranged) ve destek (support) sınıflarının her birinden 5 hero mevcut. Kesinlikle eğitim ve eğitim bitince yapay zekaya karşı oynamak şart. Zaten bunun için teşvik de söz konusu. Oyundaki kozmetik eşyaları kazanmanız için günlük görevler mevcut. İlk başta bu günlük görevler sizi kendinizi geliştirmeden seviyeli oyunlara girip, usta oyunculara ayak bağı olmanızı engellemek için yapay zekaya karşı oynamaya itiyor. İyi de yapıyor.

    Battlerite’ın oynanış dinamiklerinde bilindik MOBA oyunlarından dolayı alıştığınız ve sizi yoran ince detaylar yok. Ancak savaş başladığında tabi oynayış tarzınıza göre çarşı karışabilir ya da rüzgar gibi esebilirsiniz.Herhangi bir MOBA oyununu oynuyorsanız eğitim kısmı ve yapay zeka ile mücadele ettiğiniz süreci hızlıca geçeceksiniz. Akabinde 2vs2 ya da 3vs3 seviyeli oyunlara girerek eğlenceye başlayacaksınız.



    Not:konu yanlış yerdeyse taşırsanız sevinirim.

    Not2:Konu ilerleyen günlerde düzenlenecek.

    Not3:Daha önce açıldıysa kusura bakmayın.Ben bulamadım.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 1 Ekim 2016; 20:59:26 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.