Şimdi Ara

Devlete Elektrik Satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebookta gezinirken solar enerji ile ilgili reklamla karşılaştım ve yorumları okumaya başladım birisi şöyle bir yorum yazmış " Akü bağlamadan direk elektrik dağıtım şirketine elektrik satmak için, elektrik dağıtım şirketinden müsade alıp, tüketiminize göre ya da biraz üzerinde sistem kuralabilir. Bu sistemlerde çift yönlü sayaç kullanılır. Siz şebekeden kullanmaya devam edersiniz. Ürettiğiniz elektriği şebekeye basarsınız. Ay sonunda mahsuplaşma olur. Tüketiminiz fazlaysa karşılığını ödersiniz. Üretiminiz fazlaysa karşılığını alırsınız. Ortalama maliyeti kW başına 1,300 $+KDV" şeklinde yorum yazmış, bu yorum yazan arkadaşa mesaj attım fakat cevap gelmedi veya mesaj diğer klasörüne düştü, Bunun hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ?



  • bilen arakdaşlar konuya gelsin hocam güzel birşeye benziyor konu
  • dikkat çekici up
  • Güzel aslında hem Elektrik depolamak için Aküye masraf etmeyeceksin, Akü öldü derdin yok. Akü yoksa fiyatlarda da indirim olacak çatıyı komple donat panellerle fakat kimse bilmiyor sanırım nette de aradım biraz bulamadım birşey..
  • Bizim köyde bir abi var. Gölde sistem kurdu. Malum fındık para edince bayağı bir parasıvar. Sistem güneş panelli bir odası komple pano. Adam gölde 3 4 eve elektrik satıyor. Ama jenaratörüde var. Adam müthiş olmasada iyi para kazanıyor. Genelde güneş sistemi ile evlere elektrik veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.