Şimdi Ara

Logitech G700s mouse ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almayı düşünüyorum ne dersiniz ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • CyranoBer C kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim, mouseda çok tuş seviyorsanız veya ihtiyacınız varsa ve kablo performansını kablosuz almak istiyorsanız güzel bir seçim olacaktır. Gerçi defalarca söylendi ama ben yinede sizi uyarayım. Kendisi tam bir pil canavarı, yoğun kullanlmda aynı gün pilini bitirebiliyor. O yüzden her gece telefon gibi şarja bırakmanız gerekebilir. Birde kablosuz klavye kullanıyorsanız alıcılarını yanyana takmayın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden ben G602 satın aldım. Çok daha uzun pil ömrü var, yanında gelen nano alıcısını da güzel konumlandırdığınızda kabloludan farkı kalmıyor resmen. Battlefield 4, World of Warcraft, Diablo 3 ve Civilization 5 oyunlarını yoğun olarak oynayan birisiyim. 1 seneye yakındır da kullanıyorum, acayip de memnunum.

    Bu forumda kendini mouse üstadı sanan, G602'yi yerden yere vuran birisi vardı. 700s'in 602'den daha iyi olduğunu söyleyen. Evet teknik olarak öyle ama pil ömrünü de hesaba katmak gerekiyor. Neymiş efendim G602 kullanan oyuncu daha tuşa basamadan 700s kullanan birisi onu avlarmış da falan da filan... Neyse ben kendisini ciddiye dahi almadım o yazdıkları konusunda.

    Sonuç olarak ister G602 ister G700 oyunlarda fazlası ile tatminkar. 602 500hz iken 700s 1000hz, yani çok daha sıkıntısız oyun oynatır eminim. 1 seneye yakındır 602 kullanan birisi olarak kablolu ile arasında ki farkı ben hissetmedim. Gecikme süresi olayı işte. Bizim insanımız çünkü yaftalamayı çok sever hemen, almayın da etmeyin de falan diye.

    Kişisel tecrübelerime dayanarak bunları yazdım. Profesyonel bir oyuncu değilim, olmak zorunda da değilim, sonuçta biz keyfe keder oyun oynayan insanlarız. Gayet de memnun kalacağınızı düşünüyorum eğer iki modelden birini alırsanız.




  • Bende her iki mouse da bulunuyor. Ben genel olarak g700s i daha çok beğeniyorum. Masamda bir sürü şarjlı pil var ve online oyun oynamadığım için pilin bitmesi sorun olmuyor. G602 de yandaki 6 tuşa alışamadım. Ellerim biraz küçük, G700s in 4 tuşuna çok daha rahat ulaşıyorum. Ama dediğiniz gibi pil ömrü karşılaştırılamaz bile, çok rahat bir ay gidiyor. Tepki süresi olarakta ben hissedilir bir fark göremedim. Zaten profesyonel oyuncular genelde 3 tuş ve kablolu mouse kullanıyorlar. Ben çok tuşlu mouseları hep sevdim. Kablosuz olmasıda kullanım konforunu arttırıyor.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. 700s aldım bu gun kurdum . kablolu da kullanabiliyorum sorun yok usb den şarj olabiliyor 2000 miliamper AA pil çıktı içinden ele oturuşu çok iyi . Skatez nerden bulabilirim bilginiz varmı ? Yedekde bulunsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyranoBer C kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitmeden skatezler erirse logitech yardımcı oluyor. Yok ben şimdiden alıp kenara koyucam derseniz ebay, aliexpress gibi yurt dışı sitelerde uygun fiyata satılıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.