Şimdi Ara

Kısa Filmlik Kompakt Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Günlük kullanıma uygun, kaliteli fotoğraf çekebilecek, video için de fena olmayan hafif bir kompakt makine almayı düşünüyorum. Aklımda Sony HX90V modeli vardı ama bazı sitelerde fotoğraf kalitesinin pek iyi olmadığına dair kullanıcı tecrübeleri okudum. Bütçem 1000-1500 lira civarı. Önerebileceğiniz modeller neler? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: samdrager

    Merhaba arkadaşlar. Günlük kullanıma uygun, kaliteli fotoğraf çekebilecek, video için de fena olmayan hafif bir kompakt makine almayı düşünüyorum. Aklımda Sony HX90V modeli vardı ama bazı sitelerde fotoğraf kalitesinin pek iyi olmadığına dair kullanıcı tecrübeleri okudum. Bütçem 1000-1500 lira civarı. Önerebileceğiniz modeller neler? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Merhaba,

    https://forum.donanimhaber.com/m_70157069//tm.htm#70157069 başlığındaki makineleri önerebilirim. Kendim Samsung Nx mini kullanıyorum.




  • İkinci el Sony RX100 M2 alın 1000 TL civarı bulunuyor ya da bütçeniz civarı bulabilirseniz aynı makinenin M3(3. nesil) olanını alın. Foto olarak da video olarak da tatmin eder. HX90V den çok daha iyi sonuçlar alırsınız. Bloggerların çoğu bu söylediğim makineleri kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.