Şimdi Ara

Ankara'da A2 ehliyet kursu önerebilir misiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, A2 sınıfı ehliyet almak istiyorum. B sınıfı ehliyetim var.
    Daha önce hic motosiklet kullanmadım ve gideceğim kurstan beklentim şehir içindeki trafikte bir motosikletin neleri yapacagi neleri yapmayacağı bilgilerinin verilmesi ve şehir trafiğinde etrafa risk oluşturmayacak şekilde motosikleti nasıl kullanacağımı pratik olarak öğretilmesi. Yani 30 dk motosikletin üzerine oturup bu debriyaj bu gaz, hadi bakalım öğrendin sen gibi bir anlayış istemiyorum. Derdimi anlatabildim galiba. Ankara'da boyle bir kurs biliyor musunuz? Kendi gittiğiniz kursu beğendiyseniz onu da söyleyebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sınav okul bahcesinde yapıldıgı icin o kadar kapsamlı egitim vermezler. Sınavı gecebilecegin kadar egitim verirler. Ama basta isteklerini belirtip o sekilde anlasırsın o zaman olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bartin744 bildiğin veya önereceğin bir kurs var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ist. Oturuyorum krds ama fark etmez senin pazarlıgına bakar bu iş. Cogu kursta motor egitmeni yoktur kagıt uzerinde vardır tabi. Basta konuscaksın 12 saatlik dersi tam isterim diye, kimse motor egitmenimiz yok veya bilgisiz demez sen isteklerini solucen bunlara karsiliyabiliriz derlerse yazıl bi kursa bunları yapamazlarsa ufaktan ırın mırın ederler anlarsın zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bartin744

    Ben ist. Oturuyorum krds ama fark etmez senin pazarlıgına bakar bu iş. Cogu kursta motor egitmeni yoktur kagıt uzerinde vardır tabi. Basta konuscaksın 12 saatlik dersi tam isterim diye, kimse motor egitmenimiz yok veya bilgisiz demez sen isteklerini solucen bunlara karsiliyabiliriz derlerse yazıl bi kursa bunları yapamazlarsa ufaktan ırın mırın ederler anlarsın zaten.

    Ben bu ders islerine önem veren bir yer arıyorum. Pazarlik yapıp yarim yamalak bir hizmet almak istemiyorum. Eğer Ankara'da istediğim gibi bir yer bilmiyorsan en başında cevap yazma krds.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigin gibi bulamassın bulursan buraya gel paylas. bulamıyacagın için oneride bulundum. Haklı oldugun için kusura bakma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.