Şimdi Ara

Disketlere ELVEDA Usb Disket Sürücü ile Tanışın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.disketsurucu.com

    Disket sürücüler günümüzde hala bir çok yerde kullanılmaktadır. Teknolojinin eski olması ve yerini yeni ürünlere bırakması sonucunda hala disket kullanan kişileri mağdur etmiştir.
    Bir çok kişi veya kurum kullandıkları disketleri ikinci kez kullanamamaktan veya disket sürücülerinin sürekli bozulmasından şikayetçidir. Üstüne bir de disketlerin 2010 yılında üretimden kalkması sonucu bulunmasının bir hayli zor olduğu şu günlerde arayış hep 2. el disket ve sürücülerine olmuştur. Fakat 2. el ürünlerin de yarısından çoğu bozuk, çalışanların ise bir kaç kullanım sonra çöp olması kullanıcıları zor duruma sokmaktadır.

    Bu mağduriyetin giderilmesi için bir çok kullanıcı alternatif ürünler arayışına girdi. Bunlardan ilki disket sürücüsü olmayan dizüstü bilgisayarlarda ve sürücüsü bozulan masaüstü bilgisayarda kullanmak üzere ortaya çıkaran taşınabilir disket sürücüleri oldu. Günümüzde az da olsa hala bu sürücüleri kullananlar vardır. Fakat disketlerin azalması ve çabuk bozulması durumunda bu cihazlarda yardımcı olamadı. Bu eksiklikten yola çıkarak güncelliğini kaybetmeyecek bir cihaz üretildi. Yabancılar buna floppy emulator demektedir. Biz buna USB Disket Sürücü diyoruz. Disket sürücüsü yerine takılan fakat Usb bellek ile çalışan bu cihaz çağın gerisinde kalan bir çok kullanıcıyı ileriye taşımıştır.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.