Şimdi Ara

Hangisini yapmaliyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. Bu sene dokuz eylul universitesi deniz ulastirma isletme muhendisligi okuyacagim. Gemi kaptanligi yani. Bolum %100 ingilizce oldugu icin hazirlik okucam. Yarin basliyor hazirlik. Ama yarim gunmus ogleden sonra bosum. 4 ders falan heralde.

    Bu yuzden dil kursuna gerek var mi ekstradan yoksa youtube dan daylight, burda gordugum ingilizce konu anlatimi kanali var vs. Izleyip kendi cabalarimla mobil uygulamalarla duolingo rosette stone yabanci kitap okuyarak falan kendimi mi gelistirmeliyim? Skype azar gibi uygulamalarla yabancilarla konusmayida dusunuyorum.

    Bu arada yazin cok buyuk ihtimalle work and travel yapacagim. Tavsiyeleri bekliyorum. Dil kursu gerekli mi yoksa kendi cabamla halledebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam dershanede odtü mezunu matematikci var. bize ingilizce hakkında bilgiler verdi. ince bir sözlüğü günde 2 sayfa olacak sekilde ezberlemiş. ve tekrar yapmış. yatarkende bilinçaltı ingilizce dinlemiş o nedir bilmiyorum. bide ingilizceyi cümle okuarak ogrenin dedi. kelime ezberledikten sonra. sıkılıncada voscreenden video izleyin dedi
  • Robb_Stark kullanıcısına yanıt
    Dil kursları faydalıdır yani sosyal bir ortam ve aynı amaç için toplanmış insanlar var sonuçta.Fakat ne kadar fayda sağlar derseniz o sizin kurstan sonra evde tekrar yapmanıza ek çalışmalar yapmanıza bağlıdır.Bunu yapmazsanız durum değişmez.

    Eğer daha önceden İngilizce bilginiz var ise Rosetta Stone size çok fayda sağlamaz.Ben orjinallerini kullandım.
    Bilginiz olduğunda Türkçe'ye çevirmeye çalışıyorsunuz ve o zaman o sistem işlemiyor.

    Work and traval yapmayı düşünüyorsanız en azında upper-intermediate olursanız size muazzam fayda sağlar.Ama orta seviyede giderseniz ancak temel bilgileri öğrenirsiniz.


    Benim tavsiyem ise kurslardan sonra şu derslere çalışmanızdır;
    https://forum.donanimhaber.com/m_113187434/tm.htm

    Mesela örnek bir ders;
    https://assets.documentcloud.org/documents/2753796/CBCFebruaryLessonPlan.pdf

    Böylesine kaliteli bir kaynak bulamazsınız.
    Eğer en baştan çalışmak istiyorsanız şu konuya bakın;
    https://forum.donanimhaber.com/m_120127902/tm.htm

    Bu konuda çalışma programı vs her şeyi yazdım.Geriye okuyup uygulamak kalıyor.Sadece o dersleri bitirseniz çok iyi derecede öğrenirsiniz.Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.