Şimdi Ara

Sıcak hava tabancası ile usb connector değiştirilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde iki adet tablet var ve ikisininde usb connectorleri değişmesi gerekiyor. sıcak hava tabancası ile bunu değiştirebilir miyim. sıcak havya fiyatları malum yüksek ve başka bir işte kolay kolay kullanmayacağım için almak istemiyorum.



  • Cep telefonu tamircileri yapabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Şimdi tabletlerin modeli önemli özellikle apple da bu işi sizin yapmanız imkansız cam geçme yapışmadır çıkartması ustalık ister ekranı kırarsınız. Arkası aliminium olan bir çok Sac plastik olmayan kasa bu şekilde yapıştırmadır borad kısmına ulaşmak için ekranı ısıtıp sökmek gerekir bu durumda sizin becereceğiniz iş değil..

    şayet kolay bir tablet ise , biyerden soketi bulup alıp değişe bilirsiniz ufak bir heatgun ağzı takarak etrafa zarar vermemeye özen gösterin tecrübe edinirsiniz
  • cevaplar için teşekkür ederim. tablet asus k013 diye geçiyor. devre tek para olarak çıkıyor zaten.sıcak havya ile değiştirildiğini biliyorum da sıcak hava tabancası sanırım bu iş için değil ama yinede kullanılabilir mi diye merak ettim.

    tamir parası vereceğime alet edevat kutuma bir parça daha eklemek için sordum. sıcak hava tabancası alayım o zaman. heatgun dediğin nereden bulabilirim. sıcak hava tabancasına olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.