Şimdi Ara

benzin pompasına gelen boruyu uzatmam gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, astra F kasa 97 model aracım var. Bir süredir benzin pompasından kaynaklandığını düşündüğüm bir sorunum vardı. Henüz sorunu aşabilmiş değilim ama başka bir sıkıntı daha eklendi. Benzin pompasına gelen boru çok aşınmış ucu saçaklanmış ve çok kısaydı. Benzin akıtıyordu biraz da.. çekiştirirken elime geldi. 15 cm bişeymiş. ötesinde daha ince bi boruya kelepçelemişler.. şimdi yenisini takmak istiyorum ucuna ama benzin pompasının olduğu delikten boruya yetişmek imkansız. sanayide de depoyu indirip yaparız diyorlar. 150 lira istiyorlar. Durumum da yok zaten.. kendim depoyu alttan sökemez miyim? Anlayan kimse yok mu?



  • benzin deposunu indirecekler, boruyu onaracak veya yenisini takacaklar, 150 liraya yapacaklar bunun hepsini, burada 150 liraya depoyu çıkar tak yaparlar en fazla

    eğer kendin yapacaksan da arabayı kaldırman lazım, öyle altına girerek yapamazsın, zaten depoyu çıkaramazsın
  • aynı şekilde bir hortum alıyorsun ve resimde ekleyceğim aparat ile beraber metal kelepçe ile kelepçeliyorsun olay bitmiştir.

     benzin pompasına gelen boruyu uzatmam gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

    aynı şekilde bir hortum alıyorsun ve resimde ekleyceğim aparat ile beraber metal kelepçe ile kelepçeliyorsun olay bitmiştir.

     benzin pompasına gelen boruyu uzatmam gerekiyor?

    Hocam aparat iyi fikir yalnız benzin pompası için açılmış olan boşluktan boru görünüyor, dokunabiliyorum ama tutup diğer boruyu üzerine geçirmek mümkün değil. Belki diyorum depoyu biraz gevşetsem çekince gelir çünkü aşağıda yaklaşık bi 5-10 cm pay var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.