Şimdi Ara

Kabinsiz kolon yardımınıza ihtiyacım var öğrenci halleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öğrenci halimle sahip olduğum 85 model renault 12 aracını kendimi toplu taşıma kullanmadan bir yere taşımak için kullanıyorum. araçta herhangi bir multimedya bölümü yok (boş kolon kabinleri gibi) yok ama bir arkadaşım bana 2012 model hyundai accentten söktüğü arkada duran 2 adet balık kolon verdi. ben de kendime evkurandan en adisinden bir teyp aldım(40 tl) bunu auxla girip 3 5 bir şeyler dinliyorum ama ses çok kötü ve tiz geliyor. bu kolonları veren arkadaş kabin yok ondan böyle kötü çıkıyor ses teyp istediği kadar dandik olsun kolonlar o kadar vasat değil dedi. bu arada kolonlar torpido gözünde duruyor sabit bile değil. bunlara bir kabin alsam (gittigidiyorda 30 40 tl arasında standart ölçülerde satılanlardan) performansında nasıl bir değişiklik olur ve eskiden bu aracı kullananlar kolonları nere takmışlardı? (bagaj lazım oluyor yarısında tüp var ve bazen arabayla nakliye işi falan yapıyorum koltukları yatırıp) yardımlarınıza açığım







  • Marangoza gidip torpido gözlerine sığacak şekilde iki adet kabin yaptıracaksın, bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macgyvercan

    Marangoza gidip torpido gözlerine sığacak şekilde iki adet kabin yaptıracaksın, bu kadar basit.


    atladığınız kısım şu ki ben işi olduğunca ucuza kapatmaya çalışıyorum herhangi bir esnafa gidince gözümü kapatıp bir taraflarımı dönmem gerekiyor ve asıl merak ettiğim sesin netliği ve kalitesinde ne kadar değişiklik olacağı çok bir şey değişmeyecekse zaten tıngır mıngır gidiyorum.
  • Aberforth kullanıcısına yanıt
    Seste inanılmaz değişim olacak. Şu an ses duymuyorsun.

    Ayakkabı kutusunun içine taksan bile o hoparlörden ses duyarsın ama şu an hoparlör sadece salınıp titreşiyor.

    İlk arabamız Toros du. Bizim aracımızda arka camın önündeki pandizotta hoparlörümüz vardı. Memlekete gittiğimde ise renault 12lerde hem yolcu hem de şoför tarafındaki torpido gözlerine bir tane küçük "kabinin" içinde hoparlör taktıklarını görmüştüm.

    Herhangi bir marangoza elinde hoparlörlerle gitsen öğrenci olduğunu söylesen para bile almayabilir. Ki öğrenciyken mahalle arasında mobilya imalatçısı bir esnafa gidip, sadece 2 tane 3ü 1 aradaya hoparlör kabini yaptırmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgyvercan -- 24 Eylül 2016; 3:00:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.