Şimdi Ara

TT 20Tl gaspı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selamlar,
    ayin 13 unde 00.35 de 20Tl yukledim (paket alabilmek icin). para kesildi, hak mak tanimlanmadi. gelir dedim sabah olsun diye bekledim. Gelen giden olmadi, ustune birde 00.12 de internet kullanmissiniz diyerek o anda hatta olmayan 21 tl yi cektik dediler.

    telefonda kac kere kavga etsem nafile, diyelim ki kullandim neden para sifirlaninca durmuyor, niye sonradan yukledigim paradan dusuyor eksiye mi dusuyor diyorum yok diyorlar...

    yuklemeyi sanal kartla yaptigimdan banka dekont veremiyor, ben bunlari nereye nasil sikayet edeyim bir fikri olan var mi acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • suicide kullanıcısına yanıt
    bimer ve şikayetvar.com u dene derim. Özellikle bimer çok etkili oluyor.
  • Bunca yıl faturalı faturasız her üç operatörde hat kullandım.Lakin ne fatura aşımı ne şuraya buraya abonelik ne de kontör yeme gibi muhabbetler geldi.Nasıl beceriyorsunuz bu işleri o da ayrı bir cümbüş zaten:D Neyse bir 20 yükleyen bir daha yükler yapıştır bir 20lik daha yağlı olsun :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köfteciŞakir kullanıcısına yanıt
    yahu yazmış olmak için yazmayın allah aşkına, kullanıcı ile bu durumun ne alakası var ? adamlar resmen olmayan parayı çekmişler hattan, benim elimden ne gelir bu konuda?
    zaten bir tek siz kullanıyorsunuz biz daha dün aldık telefonu...
  • Meteormta kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, benimde aklımda btk vardı ama malum turk telekomu kimse ısırmıyor bizim memlekette. nedense artık.
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Ben daha telekomu dişleyebilecek başaklı birini görmedim.Açıkcası kemiksiz 5 kilo gelmesi gerekir.O para gitti gider kullanım ihtiyacına göre Vodafone yada turkcellde paket bakmaya bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Bimer herkesi ısırıyor hocam, bizzat kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunu Açık ve düzgün bir şikayet yazarsanız, onlar BTK ya BTK da TT'yi ısırır.
  • hayirlisi bakalim, aslinda vf kafasina gore paket uyeligi yaptigi icin kizip buna gecmistim. tcell zaten gereksiz pahali, sanirim bu mevzuyu cozdukten sonra yine vf a gececegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.