Şimdi Ara

Server Error in '/adilkullanimuygulamasi' Application.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu saçma hatanın sebebini bilen varmıdır acaba bazı sitelere girerken bu hatayı veriyor vpn kullandığımda girebiliyorum bu kotayı aşınca hız düşmesinin yanında verdikleri yeni hizmet sanırım

     Server Error in '/adilkullanimuygulamasi' Application.


    bir kaç sitede gördüm konu açılmış ama kimse cevap vermemiş bu sorunu yaşayan vce çözebilen varsa anlatırsa çok memnun olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 19 Eylül 2016; 1:13:52 >



  • adil kullanım noktasını geçmişindir

    hızını 3 mbps ye indirdik bilgisini sana vermeye çalışıyorlardır

    ama muhtemelen onu da başaramıyorlar

     Server Error in '/adilkullanimuygulamasi' Application.

    kısacası şu olayın bilgilendirmesini yapmaya çalışıyor olabilirler.
  • bende öyle tahmin etmiştim durumu ama her sitede olmuyor alkışlarlayaşıyoruma girerken ve bir oyun sitesine girerken veriyor bu hatayı. Peki nasıl düzeltebiliriz müşteri hizmetlerini arasam bu hatayı anlamayacaklarına adım gibi eminim telefonda kanser olmak istemiyorum
  • bende de aynı sorun var. dün akk'ya takıldığım an sorun oluştu. internette başkalarında da aynı sorun olduğunu gördüm.büyük ihtimalle ttnetle alakalı olduğu için bu ay akk'yi geçen çoğu kişi de vardır ama farkında olamayabilirler. çünkü örneğin, yer imlerine eklihttp://translate.google.com.tr/ sitesine direk tıkladığımda hata veriyor. ama google'da google translate'i aratıp çıkan sonuçlar üzerinden aynı siteyi tıkladığımda sorunsuz giriyor. zaten az sitede sorun var. giremediğim sitelerin linkini ben google'da aratıp, google üzerinden giriyorum sorun olmuyor.

    çözüm bulamadım ben malasef, ttnet'te bugün sorun ile ilgili mesaj attım. 1-2 saat içinde döndüler, tabiki klasik olarak sorundan bihaberler. adam bana "hattınızın değeleri çok iyi, ama yine de bilgilerinizi güncelledim" dedi. "hattımın değleriyle ilgili bir sorun olmadığını biliyorum sorun sürekli tıkladığım site yerine, adil kullanım sayfasına yönlendiriliyor" oluşum dediğimde, biraz geveleyerek arada bir olur geçici o falan gibi birşey dedi. sonra eğer sorununuz düzelmezse tekrar arıza kaydı bırakırsınız dedi. Baktım birşeyden anladığı yok uğraşmadım. zaten az sayıda sitede sorun var ve google üzerinden girince sorun ortadan kalkıyor. ayın bitmesine 10 gün kaldı. yeni ayda kota sıfırlanacağı için sorun otomatik olarak kalkar. 10 gün idare ederiz. ama umarım sorun geçicidir. gelecek ay da aynı sorunu yaşarsam sorunu çözene kadar gerekirse 50 defa ararım.




  • Modemi fabrika ayaralarina donderin sorun duzelecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelmiyor ne yazık ki dostum, turk telekomu aramadan önce modemi hem modem arayüzü üzerinden hem arkasındaki düğmesinden 2 kere fabrika ayarlarına döndürdüm, 4-5 farklı dns denedim, farklı bilgisayar denedim. Hiçbiri çözüm değil. Sorun turktelekom'la alakalı bizimle değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fire.Sword

    düzelmiyor ne yazık ki dostum, turk telekomu aramadan önce modemi hem modem arayüzü üzerinden hem arkasındaki düğmesinden 2 kere fabrika ayarlarına döndürdüm, 4-5 farklı dns denedim, farklı bilgisayar denedim. Hiçbiri çözüm değil. Sorun turktelekom'la alakalı bizimle değil.

    Ayni sorun bende de olmustu modemi formatlayinca duzelmisti insallah duzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorunum bugün kendiliğinden çözülmüş. 2 gündür sorun vardı. herşeyi denedim çözülmemişti. şimdi kontrol ettim de sorun kalmamış. Geçiciymiş demek. umarım bir daha ortaya çıkmaz. akk belası yetmiyor bir de bu saçmalıkla uğraştırıyor adamlar.
  • Hata onların sunucularında size görüntülemeye çalıştıkları sayfa sunucuda yok veya silinmiş :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bendede düzelmiş sorun sanırım farkına vardırlar düzelttiler :)
  • bu sorun bende halen devam ediyor lanet olsun.ne yapmam gerekli
  • 1 aydır sorun devam ediyor bende. MH yi aradım değişen bir şey yok!
  • Bu gün bende de oldu 4441444 aradım ordaki teknik elaman ilk defa böyle birşeyler karşılaştıklarını, ekranlarında böyle bir sorun için çözüm yok dedi,

    gerçi olsa şaşardım zaten, ttnet ne de olsa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.