Şimdi Ara

Ep630 - Piston 2 vs 3 vs Hybrid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok kulaklik kullandim ve uzun süredir ep630 kullanıyorum. İnanilmaz memnunum fakat ömrünü doldurdu. Tekrar ep630 ayarında bir kulaklik arıyorum. Fakat fiyatı asiri yükselmiş ve piyasada bulmak zor. Xiaomi nin kulakliklarina rastladim arastirma yaparken. İyi bir firma zaten ve fiyatları da uygun. Fakat ep630 dan sonra tatmin eder mi? Veya hangisi tercih edilmeli? Piston 2 3 hybrid?.. Tarz olarak hip hop rnb veya hardcore dinliyorum o yuzden basslar benim icin önemli...



  • Alabiliyorsan tekrar EP-630 almalısın. Hatta yedekleme şansın varsa al kenarda dursun.

    http://www.sanalmarketim.com/creative-ep630-kulakici-kulaklik-siyah/p_2505/

    Ben buradan yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. Benim EP-630'da 9. ayında rahmetlik oldu maalesef.
  • Aynı konudan ben de şikayetçiyim 4. ep630 kulaklığım da geçen hafta bozuldu performansına diyecek hiçbir şey yok ancak sürekli bozulmalarından sıkıldım faturalarını saklayıp garantiye gönderiririm diyorum her sefer bu sefer onu da yapmamıştım ben de Piston 3 konusunda kullananların yorumlarını -varsa ep630 ile karşılaştırabilecek olan- çok merak ediyorum.
    Ona göre ya yine EP630 ya da riske girerek hiç bilmediğim Piston3'ü alacağım.
  • ben de ep630 kullandım. 2012 yılında 20 liraya almıştım. çok memnundun ama biryerde unuttum kaldı. bir daha da bulamadım. sonra baktım 55 tl olmuş fiyatı. şu an kulaklık arıyorum ancak öneri yok çok fazla...
  • Piston kulaklıklar Ep 630'a göre daha dengelidir. Daha temiz ve net ses veriyor.Bas konusunda ep 630 belki burun farkıyla öndedir fakat genele vurduğumuzda akustik vs piston kulaklıklarda daha iyi. Ep 630, piston 3 youth edition ,Hybrid orjinal samsung note 3 kulaklığı Apple earpods 6s kulaklığı, HP h1000 ve Urban Revolt Duga içerisinde en iyi sesi Hybrid veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangreal_1905

    Piston kulaklıklar Ep 630'a göre daha dengelidir. Daha temiz ve net ses veriyor.Bas konusunda ep 630 belki burun farkıyla öndedir fakat genele vurduğumuzda akustik vs piston kulaklıklarda daha iyi. Ep 630, piston 3 youth edition ,Hybrid orjinal samsung note 3 kulaklığı Apple earpods 6s kulaklığı, HP h1000 ve Urban Revolt Duga içerisinde en iyi sesi Hybrid veriyor.

    Denge konusunda katılıyorum ama creative bass konusunda kat ve kat daha iyi bir kulaklıkmış perşembe günü sipariş vermiştim piston 3'ü bu sabah geldi ses kalitesi, dengesi ve malzeme kalitesi için bir şey diyemiyorum ama creative'deki bassların tokluğunu bu kulaklıktan beklerseniz bana göre hayal kırıklığına uğrarsınız o yüzden yarın iade edeceğim. Bir iki saat kullandım ama beklediğimi bulamadım açıkçası. O yüzden basslar benim için çok önemli değil deniyorsa piston 3 hayır önemli diyorsanız creative kesinlikle.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.