Şimdi Ara

KURTULUŞ YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık feda mı derler veda mı derler bu takımdan bi cacık olmaz hepsini yollayın u18 çıksın maçlara. aziz de bıraksın başkanlığı sorun td falan değil sorun oyuncular... hırs desen yok azim desen yok oynama isteği yok şevk yok hiçbir şey yok



  • Kurtuluş yolu Aziz'in ölmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010-11 vb gibi tüm kulvarlardan elenip dibi görmemiz lazım. Sadece lige odaklanmak lazım ama o da kurtarmaz artık. Kadro kalitesi çok düştü. Nicelik değil nitelik sorunu var, kalite, üretkenlik sorunu apaçık ortada!
    2-3 oyuncu hariç hepsi ama hepsi çöp, ruhsuz, karaktersiz, isteksiz! Hiçbiri de Fenerbahçe formasını haketmiyor, büyüklüğüne yakışır mücadele etmiyorlar. Bak oyunu skoru geçtim. Skor taraftarı hiçbir zaman olmadım. Takım ruhunun gramı yok zerresi yok. Bursa maçı bende şalterleri attıran, bardağı taşıran son damla oldu. Aziz ve şakşakçıları gidene kadar bir daha ne takip ederim ne de maçını izlerim. Az kala sağlığımdan oluyordum son 1 senedir.

    Takımda futbolun ruhundan, camianın hedeflerinden anlayan, bilen, hırslı, vizyonlu tek bir kişi bile yok. Aziz denen diktatör, olan iyi adamları da tek tek harcıyor, lanet ettiriyor kendine. Çok kişinin ahını aldı. Gebermeden de düzlüğe çıkamaz bu camia.

    Bu köhne şakşakçı zihniyet, aziz ve camiadaki uzantıları temizlenmediği sürece takımdan bi yol olmaz. Hakan Bilal Kutlualp, Nihat Özdemir gibi kaliteli vizyonlu yöneticiler geri dönmeli. Saadettin Saran gibi sporun ruhunu bilen adam başkan olmalı.

    Hayatımda camiasına bu kadar zarar veren Aziz Yıldırım gibi bir başkan, yöneticinin daha örneğini görmedim. Gençliğimin kanseri resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 15 Eylül 2016; 21:56:14 >




  • Aziz ölmeden bir şey olmaz neden ölmeden kendi dedi ben bunlar gibi pasif muhalif olmam diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.