Şimdi Ara

dublex salonda klima kapasitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam, Dublex dairemin salonuna klima alacağım. salon net 25m2 ama salondan üstkata merdiven çıkıyor ve merdiven kovasında kapı vs bir engel yok. merdiven direkt üst kata antreye çıkıyor ve ordada yaklaşık odalara açılan (kapılar kapandığında) 10m2 alan var. m3 olarakta hacim toplam 75m3 salon + eğimli çatıdan dolayı 25m3 toplam 100-110 m3. Yer istanbul eyüp marmara bölgesi yani ve cephe güney batı. fransız balkon yani salon komple cam diyebilirim. bu yaz salonda 36 dereceleri gördük. üst katta 39 dereceleri gördüm. mobil 2 klima kullanıyordum. bu gün finlux klima buldum 24000 btu uygun fiyatlı ama salona çok büyük gelirmi diye düşündüm. kapasitesi büyük olsa ne gibi sakıncası olur. Sizce almalımıyım. Fiyat 18000 den bile uygun olduğundan almak istiyorum...



  • zekiz Z kullanıcısına yanıt
    Eğer eski sistem klimalardan olsaydı, yalancı ısı algısı nedeniyle KESİNLİKLE ALMAYIN denmesi gerekirdi.
    Ancak sistemlerin inverter'e dönmüş olması, kompresörlerin frekans esaslı çalışıp sürekli sabit bir ısı üflemek yerine kompresörü sıkıştırdığınız oranda değişken ısı üflemesi nedeniyle bu yalancı ısı algısı ortadan kalkmış oluyor.
    M2 nin ufaklığı bu anlamda sadece SES konusunda kısmen sizi rahatsız edebilir ancak tahmin ettiğim model ise o ürünlerde sessiz çalışma modu da olduğundan dolayı gerek performans, gerek ses, gerekse enerji tüketici açısından sorun yaşamayacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.
    Eğer satın alım aşamasında da gereksiz yüksek bir bedel ödemeyecekseniz bu sizin için güzel bir alışveriş olur diyebilirim.
  • cevabınız için çok teşekkürler. benim gibilere referans olur bu cevabınız. Ben satıcının güvenilirliğinden e ticarette olsa biraz şüphelendiğim için vazgeçtim. tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.