Şimdi Ara

Elektronik Sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabahtan beri kafam şişti, konulara saçma sapan adamlar üye olup kendi reklamını yapıyor. Elektronik sigara ve likit alacağım, alacak güvenilir site bulamadım. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? 2-3 ay idare edecek likit lazım kaç ml almam gerekiyor? Hangi aromayı seçmem mantıklı? Ego AIO düşünüyorum, iyi mi?



  • awkward
  • İstanbulda yaşıyorsan bir yer söyleyebilirim. Yardımcı olurlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ego AIO seni fazla götürmez nasıl söyleyeyim başlangıç seti. 2-3 ay kullanacaksan çok sıkıntı çektirir. Yapman gereken şey ya yurtdışından aliexpress benzeri sitelerden sipariş vermek ki gümrük malum geçeceği garanti değil, veyahutta yerli satıcılardan satın alım yapacaksın. Esigaram.us forumda yerli tedarikçiler mevcut tabi yurtdışı fiyatını 2ye katlıyorlar ama güvenilirler de. En güzeli oraya üye ol ve tavsiye iste yeni başlayanlar bölümünde.

    Onun haricinde likit için ise likit koyduğun tankların likit haznesi 5ml falan oluyor ortalama. Günde 1 tank bitirsen haftada 35 ml likide ihtiyacın olacak 4 ile çarptığında 140 ml likit yapar aylık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerrjo1

    Ego AIO seni fazla götürmez nasıl söyleyeyim başlangıç seti. 2-3 ay kullanacaksan çok sıkıntı çektirir. Yapman gereken şey ya yurtdışından aliexpress benzeri sitelerden sipariş vermek ki gümrük malum geçeceği garanti değil, veyahutta yerli satıcılardan satın alım yapacaksın. Esigaram.us forumda yerli tedarikçiler mevcut tabi yurtdışı fiyatını 2ye katlıyorlar ama güvenilirler de. En güzeli oraya üye ol ve tavsiye iste yeni başlayanlar bölümünde.

    Onun haricinde likit için ise likit koyduğun tankların likit haznesi 5ml falan oluyor ortalama. Günde 1 tank bitirsen haftada 35 ml likide ihtiyacın olacak 4 ile çarptığında 140 ml likit yapar aylık.



    Kardeş 10ml 15TL zaten, aylık 225TL likite mi vereceğiz? Millet 30-40TL gider diyordu likite, o bile fazla birde zımbırtının pili eki kökü masrafı oluyor zaten ayda 30TL sarma sigara masrafım oluyor direkt bıraktıracaklar beni galiba




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.