Şimdi Ara

Maksimum 2000tl ye laptop tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi geceler.

    Biz 2 arkadaş maksimum 2000 lira olmak üzere oyun da oynayabileceğimiz laptop arıyoruz. Daha önce hp dell gibi bilgisayarlarla sorun yaşamış kişiler olarak lenovo toshiba asus markalarına sıcak bakıyoruz. Maksimum 2000 liraya mümkünse daha düşük fiyatlara oyun oynayabileceğimiz dizi film izleyebileceğimiz bizi üzmeyecek bir laptopa ihtiyacımız var.

    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555ub-xo099d-12gb-notebook-pmu348599 modeli hoş göründü bize fakat tavsiyeye ihtiyacımız var. Kısıtlı bir süremiz olduğu ve ders saydırma konularıyla uğraştığımız için çok detaylı bir araştırma yapamadık.

    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederiz.



  • dogcan kullanıcısına yanıt
    Valla hocam cogu kisi buna yoneliyo bende su ara arastirmalardayim.zaten 2000 tl ye kadar olanda bundan baska birde lenovo 510 var acikcasi lenovonun artisi ekran cozunurlugu her iki modelde birbirinim aynisi nerdeyse .islemci ram ekran karti (940m) orta halli bi pc ikiside.

    Lenovoda isinma varmis.Ozellikle sol tuslarin oldugu yerde (asdwe) oyun oynarken gozlemlenmis.ozellikler hemen hemen asusla ayni arada ekran farki var 1080bu

    Asus icin zaten su ara bu kadar butcesi olanlar genelde bu modele yoneliyor ondada kasadan cogu kisi memnun deil.Cok nazik bi yapisi varmis.Oyun performansi orta halli gunumuz oyunlarini oynatiyor kisaca.ekran 1366x768 mis.Kasadan hafif bi cizirti sesi geldigini soyleyenlwr var rahatsiz edici boyutta deil.İsinma yok .

    Eskiden asus dedimmi saglamlik gelirdi akla szin gbi arastirma asamasindayim.vede cok kararsizim gonul isterki Monster A5 7.1 Alalim ama butcemiz el vermiyor genel anlamda zaten Ulkemizde elektronik pahali.Ps4 u sattim.Exc briksin yeniden alicam.Biraz uzun oldu ama bende kararsizim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen K555 serisinin kasa sorunu falan diye bir kaç yerde okuduğum için tereddüt ediyorum. Malum bizde öğrencilik her yere yanımızda taşıycaz mecburen. 20 eylülde gitcez 10 undan sonra bayram tatili 8 gün kaldı ders saydırmaya falan uğraşırken araştırma da yapamıyoruz. Zor durumdayız yani ^^
  • yok mu yardım edecek?
  • Bende bu Asus ve MSI cx62 6qd arasinda kaldim.Konu takip msi i5 ve 8gb rame sahip geri kalam ozellikler yakin gibiydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sadecenotebook.com/acer-e5-571-nx-mlzey-010-pmu401015

    Suna bakiyorum konuda acdim bakalim cevap veren olursa zira suanki emektar laptobum.acer
    Ve tas gbi kasasi var kac kere dustu banamisin demedi 700 e almsdim.Onun kasasi gbi olsa kafi.Ozelliklerinden islemci gayet guclu ama.ekran karti hakkinda bilgim yok.Onunla ilgilide bilgi veren olursa makbule gecer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda bu fiyat aralığında karar verebilenler oldu mu?
    Ciddi anlamda araştırınca asus k555 serisinden de lenovodan da soğudum. Msi mı alsam 200-300 koyup üstüne demeye başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.