Şimdi Ara

Maximum Kartla 4x100 Akaryakıt Alışverişine 40 TL Maxipuan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
8
Favori
2.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlangıç Tarihi 01.09.2016 Bitiş Tarihi 30.09.2016

    Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından 1 – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize ilave 40 TL MaxiPuan!


    Kampanya Detayları:

    1. Kampanyamız akaryakıt/otogaz sektöründe yer alan firmaların Maximum özellikli POS cihazlarından tek seferde gerçekleştirilen 100 TL ve üzeri tutardaki peşin alışverişlerde geçerlidir.
    2. Kampanyamız kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşterimiz kampanyamızdan bir kez yararlanabilecek ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilecektir.
    3. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece biri kampanyamıza dahil sayılacaktır. Kampanyamız süresince kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "AKARYAKIT" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan / yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanyamız sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir. Kampanyamıza Ziraat Bankası Maximum Kredi Kartları da dahildir. Ziraat Maximum Kredi Kartı sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için "AKARYAKIT" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4757'ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya kaydı için gönderilen her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilir.
    4. Kampanyamızda kazanılan ilave MaxiPuanlar, kampanya bitiminden itibaren 7 gün içerisinde kampanya kapsamında kullanılan son karta yüklenecektir. Ekstra MaxiPuanların son kullanım tarihi 23 Ekim 2016 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 24 Ekim 2016 tarihinde geri alınacaktır.
    5. Kampanyamıza MercedesCard ve Maximiles kredi kartları da dahildir. Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Maximum Kart'a yüklenen puanlar Maximum Kart ile Maximiles'a yüklenen puanlar Maximiles ile kullanılmalıdır. Bankamatik Kartlarıyla yapılan alışverişler de kampanyamıza dahildir.
    6. Bankamatik Kartları için de SMS gönderilmesi gerekmektedir. Bankamatik Kartıyla kazanılan MaxiPuanlar da geri alınacaktır. Kampanyamızdan MaxiPuan kazanabilmek için tüm alışverişlerin Bankamatik Kartlarıyla ya da kredi kartıyla yapılması gerekmektedir. Kampanyamız kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart’la yapılan alışverişler birleştirilememektedir. Şirket kredi kartları, Vadematik, Maximum Aidatsız Kart, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    7. Kampanyamız diğer çek, indirim, avantaj ve promosyonlarla birleştirilemez.
    8. İptal ve iade işlemleri kampanyamız kapsamında değerlendirilmeyecektir.


    http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=Akaryak%C4%B1t+Kampanyas%C4%B1&IdCampaign=MTA5NA==-ISB







  • birde anlaşmalı işyeri demiyolar mı deli oluyorum.
  • Sonunda maximum bu ay akaryakıt çok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce kampanya yaptığı yerler aynı şekilde geçerli olur.
    Mesela ben daha önceleri BP ' de alışveriş yapıp puan kazanıyordum. Aynı şekilde gidip BP'den yakıt alacağım. Ama 1 ay olması çok kısır olmuş ve diğerler hep ayın 15'inde başladı. Bu 15 gün gecikmeli başlaması iğrenç oldu biraz..

    +

    Devamlı BP'den yakıt alıyorum. Bu sebep ile de böyle kampanyayı 15 gündür deli gibi arıyordum. BP bu ay kimse ile anlaşmadı HOPİ dışında..
  • hopi'nin bp'deki 325'e 25'iyle güzel birleşir...
  • Anlaşmalı yerden kasıt ne, nasıl öğrenebiliriz, liste aradım bulamadım, maximum özellikli pos olması yeterli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de arkadaş neden bu 100 lira limiti var araba o kadar gaz almıyor napalım pompacıya 100 liraya gelene kadar havaya mı bas diyelim şunu bir ay içinde 400 lira yap her gün yapılan ilk harcama dikkate alınır de yine farklı günlerde 400 lira harcat adama
  • 5x100 kampanyası daha iyi . 60 tl puan .

    Hem diğer sektörler de var .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap atı gibi sonradan açıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler, uye ıs yerı benzınlık olması yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun bakalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye iş yeri olup olmadığını nasıl anlayacağız? pompacıda bilmiyorki aldıktan sonrada bir anlamı kalmıyor
  • Petrol ofisi money club card kampanyası icin kartı kaydedip öde geç sistemine de gecerek(maximum kartı eslestirecez money clubla) yakıt alsak o kampanyadan da avantajımız olabilir mi (200 e 30 veriyor)
    Olursa 400 tl ye 70 tl...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 1 Eylül 2016; 22:05:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Onda Akaryakıt yok sanırım
  • Sabah depoyu fulledim nakit ödedim 1 saat sonra bu mesaj geldi. İçime bi öküz oturdu anlatamam Bu ay şehir dışı yapacağım faydanalabilirim bu kampanyadan.
  • maximum pos cihazı olan diyor. pos cihazı maximum olan istasyonu nerden bulacaksın ki?

    adam depoyu dolduruyor, içeri giriyorsun bir de bakıyorsun herif vakıfbank pos cihazından çekiyor. bu yüzden puan bile kazanamıyorum

    .düzenleme:

    sanırım şurdan bulunabiliyor:

    http://www.maximum.com.tr/TR/program-ortaklari/maximum-program-ortaklari-ve-arama/Sayfalar/maximum-program-ortaklari-ve-arama.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 2 Eylül 2016; 0:28:34 >
  • http://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/Sayfalar/kampanyalar.aspx?search=&start1=1&Filter=Akaryak%C4%B1t,

    Şu linkte akaryakıt da yazıyor . Ama kampanya başlığına tıklayınca yok.
  • LPG kullananlara yine çöp.
  • Önceden 45 gün içinde alırsan kazanıyordun puanları. 1 ayda bu kadar sık akaryakıtı kaç kişi alabilir? ticari kullansak neyse de. bi de araba dizelse çok zor.
  • Şu tarz kampanyalara 1 ay süre koymuyorlar mı tilt oluyorum.

    Şahsi kullanım için her ay 400 TL üzerinde akaryakıt alan biri zaten üç beş kuruş puana çok bakmaz.

    Bari 2 ay verin de genel kitle de faydalansın, kampanyaya ilgi olsun.

    Sanırım bayramda uzun yol yapacaklar için ayarladılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.