Şimdi Ara

Honda Accord 2002-2006 Arası Kasa Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, şuan halihazırda 92 model Civic binicisiyim. Bende ayrı bir Honda sevgisi var. Forumda ne kadar araştırsam da, yakın zamanda bu kasa Accordlarla alakalı açılmış bir konu bulamadım. 1 sene içerisinde para biriktirip 30.000-35.000 arasında bu arabalardan arayacağım.

    Bana göre o fiyata çok şahane arabalar. Hem tipi güzel, hem özellikleri çok. Özellikle 2.4 Executive modelleri en fulleri ve 2.0 lardan daha ucuz.

    Şimdi merakımdan dolayı soruyorum, bu arabalardan hiç mi kullanan yok? Malum sitede birsürü ilan var. Bana hiç denk gelmiyor binen birisi. Üstelik kimse aklından da geçirmiyor herhalde. Motoru sağlam, şanzumanı sağlam, belki konforsuz diyebilirsiniz Hondalara ama, bu Civic değil, Accord.

    Şimdi bana da "Hondacı apaçi" yakıştırması yapmadan ve bilgisi olan arkadaşlar tarafından yorum alabilirsem, en azından merakımı gidermiş olurum ve ileride almayı düşündüğüm arabayı azda olsa bilmiş olurum.







  • Kesinlikle alınacak en güzel araba apaçiler, apaçiliğini accord ile gösteremediği için civic alıyor eğer temizini bulup alırsanız çok iyi bir seçenek olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdik. Ustam araba tok arabadir. Klasik honda olarak pek donanim yoktur. 2.0 olanlarda esp yok. 2.4lerde var.

    2.4 olanlarin vergisini 2.0 gibi odeyebilirsin.

    Bende 2002 civic vardi. Accorddan inip benim arabaya binince kendimi saliverilmis gibi hissediyordum. Yani kullanmadim ama 2.4 daha yakisir saniyorum o kasaya. Otomatik 2.0 pek hevesli gitmiyor gibi geldi bana.

    Soracağın bir sey olursa buyur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komşuda 2004 model 2.4 var.210 binde.
    Aracı sıfır km aldı.hala benzinde biniyor tüp yok yani.tüm bakımları yetkili servis mutluhanda yapıldı.sanayi yüzü görmedi araç.bi satsa hemen yapışacam da adamın satma gibi bir niyeti yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizini bulursan kaçırma
  • 2005 model 2.0 sport kullandım yaklaşık 13-14 ay ocağıma incir ağacı dikecekti az kalsın honda genelde sorunsuzdur ama benim aracın bende önceki sahibi pek iyi bakmamış galiba baya masraf yaptım sonra baktım olmuyor sattım aracı çok severek bindim bakımlı araç bulmaya dikkat edin
    Komple alt takım değiştim sonra motordaki tekleme başladı en son enjektör dediler anladımki enjektörle de bitmeyecek sattım 10 bin liradan fazla masraf yaptım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakın arkadasım bugün alıp geldi.Akşama test ederim.İnternetteki fiyatlara bakarakta 2.4 17xx bin kmde ilk sahibi bayandan kazasız aracı baya iyi bir fayata aldı.
  • skuti61 kullanıcısına yanıt
    Bayandan? Bayanin 2.4 accordla ne isi olur? Bi numara olmasin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen şuan binebilecek değilim arkadaşlar zaten. Bi sorayım dedim, binen de varmış, herkeste iyi diyor ama forumda adı bile geçmiyor neredeyse. Çok bayılıyorum o arabalara. 2.4 ü dururken 2.0ına zaten binmem. Birkaç kuruş fazla yaksın arkadaş nihayetinde en donanımlısı 2.4ler. Kesin alacağım bi parayı biriktirebilirsem
  • Pi kullanıcısına yanıt
    A sınıfı arabayı erkek 2.4 motoru kadın kullanamaz diye bişey mi var


    10-15 sene önceye kadar amerikalı kadınlar 2.0 altı araba kullanamıyordu, 1.4 500 ler chevrolet sparklar yeni yeni geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim. Duruşu çok şahane zaten arabanın. İstediğin modifiyeyi de yaparsın istersen, kafana göre stok haline de binebilirsin. Araç her türlü gidiyor. Alacaksın, temiz temiz bineceksin.

    Yalnız şuan alabilecek pozisyonda değilim. En erken 1 sene sonrası gibi görünüyor. Ama hedefim o. Çok teşekkür ederim.
  • skuti61 kullanıcısına yanıt
    O 17xx binde dediğin km 170.000 civarı oluyor değil mi

    Bekliyorum kardeşim. Gaz verince tepkisi nasıl? Yol tutuşu nasıl? Hızlanma oranı nasıl? İçine oturunca rahatlığı nasıl? İçine binince kaliteli bir araba hissi veriyor mu?

    Bu soruların cevabının yanında otomatik mi acaba? İnşaAllah binen bayan arkadaş içinin haşatını çıkarıp sağır motorlu arabayı size teslim etmemiştir.


    Düzenleme: Baya iyi bir fiyattan kasıt ne kadar? Onuda ayıp olmazsa öğrenebilirsem baya mutlu olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxacoricofallapatorian -- 1 Eylül 2016; 17:15:42 >




  • Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya kullanir tabi. Ama 2.4 accorda binen bir bayan gorsem uzayli gormus gibi bakardim dogrusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel araclardir sekil semal itibariyle. Simdiden hayirli olsun o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    İnşaAllah hayırlı olsun o zaman. Sağol Allah razı olsun. Vakti gelir de, alabilirsem, forumu epey rahatsız ederim artık.
  • Sorun yok. Hele bir al da hayirlisiyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Yıl mı?Ben daha önce alırım öyleyse1 yıla kim öle kim kala inşallah alırsınız
  • Sunroof, deri koltuk, koltuk ısıtma gibi donanımları var. Dışarıdan inanılmaz yakışıklı duruyor. Yaşından dolayı 2.4 alsan da 2.0 vergisiyle binebilirsin. Sorunsuz, geniş bir arabadır. Benzinli kullanmadım ama 2005 2.2 motor dizeli var Türkiye'de pek bulunmayan, 140 beygir 340 tork'la (yanlış hatırlıyor olabilirim rakamları) gayet güzel yürüyordu. Sedana binecek olsam 301 parasına alınır inanılmaz keyifle binerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Tek gelirim şuanlık 1300 lira olan maaşım ve elimdeki en fazla 15-16.000 edecek 92 model Civic'im. Şükür kendi paramla katkısız kendi istediğim araca biniyorum şuan. 1 sene şu durumda çokta uzun değil. Hayal işte, kısa vadeli bile bana göre. Herşey, herkesin yaptığı gibi kolay olamıyor. İmkan meselesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi, donanımlar şahane. Sedan sınıfında alınabilecek en iyi araç o bütçeye. Dizel CDTI olanlarından sadece 1 tane gördüm, oda ilanda. Hondanın o zamanlar yeni yeni dizele başladığı düşünülürse, dizele biraz soğuk bakabilirim. Üstelik 2.4 olanlar 190 beygir. Tork değerini bilmesem de, 190 beygir gayet iyi bir değer. Ve 2.4lerde olan tüm özellikler 2.2 lerde yok diye biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.