Şimdi Ara

Kiloya göre bisiklet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 183 boy 135kg için bisiklet önerebilir misiniz? Daha önceden el altından olan bisikletlere bindiğimde ya amortisörleri sıfırlanıyor genelliklede lastiğinin havası iniyordu. Genelde sahil yolu üzerinde kullanacağım bir tavsiyede bulunabilir misiniz?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Bisiklette ağırlıktan ziyade boya uygunluk önemli, 1.83cm için en büyük kadrolar tercih edilmeli. 135kg yaylı süspansiyonlar için biraz sorun olabilir lakin havalı/hidrolik süspansiyonlar için pek problem teşkil etmez. Lastiklere biraz fazla basınç uygulanacağından sağlam iç lastik ve ya tubeless kullanılmazsa sık patlayacaklardır ayrıca 1.85-1.95'den aşağı boyutlarda lastikler 135kg civarı için rahatsız sürüş anlamına gelir. Kalın lastik performansı az miktarda düşürür fakat sürüş kalitesi mi performans mı konusunda seçim yapılmalı ayrıca ince lastikler daha sık patlar. Arka süspansiyon downhill yapılmayacaksa yanlış bir seçim olur çünkü direkt olarak performansı düşürür. Ön süspansiyonda kilit olursa, arazide ayakta binilecekse ve ya yokuşlar ayakta çıkılacaksa biraz avantaj sağlar. (yazdıklarım daha çok dağ bisikletleri için geçerli)

    O zaman dediğiniz özelliklerde 300 400 liralık bir bisikletin bile tekerlerini kaliteleştirdiğim de sorun olmayacaktır herhalde. Başlangıç için 1500 2000 lira vermek istemiyorum eğer hobi olarak devam ederse o zaman vermek daha uygun olur.
  • 1,73 - 120kg birisi olarak standart ucuz bir bisiklet kullanıyorum. Cok yol yapamıyordum. oyüzden şehir içi araç olmaktan cıkmıstı. ince teker lastik takmak istedim. taşımaz diye düşündüm. sonra bisikletime uygun ince lastik aldım. 1 yıldır kullanıyorum yaptıgım yol ena z 2 kat arttı. Sadece aklında olsun ve olmaz diyenlere ben bir örneğim. Ek olarak jant ayarım her yıl bozuluyor (Sadece 3 ay biniyorum dolayısı ile 3 ayda bir bozuluyor da diyebilriiz) onu sen de yapabilirsin. bisikletci de yapabilir. Bu da böyle bir bilgi olsun.



    Benim bisikletim

     Kiloya göre bisiklet önerisi



    bir sonrasi için düşündüğüm bisiklet


     Kiloya göre bisiklet önerisi

    http://www.hepsiburada.com/claud-butler-oxford-700-shimano-6-vites-erkek-sehir-bisikleti-pm-sporsaloxford
  • Bu bisiklet güzelmiş ama bana küçük gelir herhalde 27 28inc lastiklisi daha uygun olur gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.