Şimdi Ara

Note 7 Donma ve Yeniden Başlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu çıktığı ilk gün gidip 3600 TL vererek satın aldım herkes gibi. Fakat telefonu ilk aldığımda daha hiç bir uygulama yüklü değil iken telefon , resimde görüldüğü üzere, 'Rainbow Screen' hatası verdi ve tekrar başladı. Daha sonrasında biraz daha kullandıktan sonra tekrar aynı hatayı verdi. Formatladım telefonu. Fakat ne format ne farklı bir olay çözüm olmadı. Ertesi gün servise götürdüm. Yeni yazılıp atıp en azından bir gün boyunca kontrol amaçlı uygulamama yüklemememi, telefonu gözlemlememi tavsiye etti. Ben de öyle yaptıım fakat program yüklemememe rağmen yine aynı şeyleri yaptı ve bu sefer servise verdim değişim için. Şimdi 6 Hafta değişim süreci işleniyor. Siz karar verin.

     Note 7 Donma ve Yeniden Başlama

    Benim çektiğim Video : https://youtu.be/gq5eDRdgfRI

    Bunlarda internette bulduğum bu sorunu yaşayan insanlar :
    Link 1
    Link 2
    Link 3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo_1912 -- 31 Ağustos 2016; 19:04:32 >







  • Merhabalar..
    Aynı problem bende de oldu. baştan bir kaç kere telefon galeri de resimlere bakarken dondu tekrardan başladı. sonrda aynı sizin resimde paylaştığınız şekilde dondu ve tekrardan başladı. siz format attınızmı telefona yani sıfırlama yaptınızmı hiç ? Hard format falan ?
  • Herşeyi yaptım dostum ama bir çözüm olmuyor. Geçen hafta servise vermiştim dün itibariyle ücret iadesi yapılacağını söylediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ücret iadesini size kim yapacakmış ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perşembe günü samsung türkiye tarafından iade Emre'nin verildiğini söylediler. Bende değişim değil iade süreci başladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben servis ile görüştüm daha ahvalin ne olacağı belli değil bize yazılı bişey gelmedi eğer sorununuz varsa getirin normal süreci uygulayalım sorun varsa değişime gönderelim dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk parti bayağı bi sorunlu anlaşılan gm yi geçti bu konuda nerdeyse. Memnunsaniz değişim değilseniz iadeyi bekleyin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.