Şimdi Ara

Hulusi Akar Nasıl Serbest Kaldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hulusi Akar nasıl serbest kaldı?

    O uğursuz ve karanlık gecenin üzerinden tam 46 gün geçti. O günden bu yana sayısız operasyon yapıldı, Fetö'cü olan binlerce insan deşifre edildi.

    Gözaltına alınan, tutuklanan ya da açığa alınan isimlerin neredeyse tamamı alt kademedeki insanlar. Geride bıraktığımız 46 gün içinde bu terör örgütünün üst düzey bir yöneticisine ulaşılamadı. Aslında birine ulaşıldı ama o da tuhaf bir şekilde serbest bırakıldı!

    Adil Öksüz isimli Fetö'cü sözde imamdan bahsediyorum.

    Düşünün!

    Darbe girişiminin yaşandığı gece, Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra salıverilen Fetö'nün "hava kuvvetleri imamı" çıkarıldığı mahkeme tarafından 21 dakikada serbest bırakılıyor.

    Çıkarıldığı mahkeme heyeti, hem "Tutuklanması için somut veri var" diyor, hem de adli kontrol şartıyla salıveriyor.

    Sonrası daha ilginç!

    Serbest bırakıldıktan sonra her yerde fellik fellik arandığı söylenen Adil Öksüz, darbeden tam bir ay sonra ortaya çıkıyor.

    Nerede?

    Bombalama ve darbe girişimi sonrası polisin kuş uçurtmadığı, olağanüstü önlemlerin alındığı İstanbul Kurtköy'deki Sabiha Gökçen Havaalanında...

    Sonradan ortaya çıkan kamera kayıtlarına göre, Ali Kaya isimli Fetö ajanı onu havaalınında karşılıyor ve kaçışına yardım ediyor. Polis, bu kez Ali Kaya isimli bu ajanın izini sürmeye başlıyor.

    Yapılan açıklamada, "Ali Kaya isimli ajanın yakalanması için 50 ayrı adrese baskın yapıldı ama izine rastlanamadı" deniliyor.

    Peki gerçekten 50 ayrı adrese baskın yapıldı mı?

    Bana gelen bilgilere dayanarak iddialı bir şekilde söylüyorum; hayır, bazı adreslere hiç gidilmedi ve arama yapılmadı!

    Neye dayanarak bu kadar emin konuştuğumu merak ediyorsanız anlatayım.

    Ali Kaya isimli ajanın eşi, İzmir'in Buca Cezaevi'nin iki üst sokağında ikamet ediyor. Kaya, Adil Öksüz'ün kaçışına yardım ettikten sonra Buca'daki evine gidiyor.

    Bu adreste yaklaşık bir hafta kalıyor.

    Bu bir haftalık süre içinde eşiyle çarşı pazar dolaşıyor, alışveriş yapıyor ve hatta akrabalarıyla beraber gölet denilen bölgeye giderek, burada mangal keyfi yapıyor.

    Komşuları, bu süre zarfında Ali Kaya'nın evine baskın yapılmadığını teyit ediyor. Bir haftanın sonunda eşi polis tarafından aranıyor ve ifadeye çağrılıyor.

    Bunun üzerine Ali Kaya, "Madem seni ifadeye çağırmışlar, git ve benim buralarda olmadığımı söyle. Zaten yarın yola çıkacağım" diyor ve elini kolunu sallayarak Almanya'ya uçuyor. Anlayacağınız, fellik fellik araran ajan şu anda Almanya'da!


    Peki nasıl oluyor da Adil Öksüz ve Ali Kaya isimli teröristler, arkalarında bu kadar değerli ipuçları bırakmalarına rağmen göz göre göre kaçabiliyor?

    Şimdi gelin filmi geriye saralım ve darbeden bir gün sonrasına, yani 16 Temmuz gününe gidelim.

    Haber merkezlerine, Akıncılar Üssü'nde rehin tutulan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın 07.45'te yapılan operasyon sonucu kurtarıldığı bilgisi düşüyor.

    Hemen ardından Akar Paşa'nın helikopterden indiği fotoğraf servis ediliyor. Arkasında, AK Parti'li Şaban Dişli'nin darbeci kardeşi Tümgeneral Mehmet Dişli var!

    Saatler 10.54'ü gösteriyor.

    Hemen akabinde ise "Fetö'nün hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün serbest bırakıldığı haberi geliyor.

    Şunu anlatmaya çalışıyorum.

    "Hava Kuvvetleri İmamı" Adil Öksüz'ün, darbenin karargahı olan Akıncılar Üssü civarında yakalanması, Hulusi Akar ve diğer kuvvet komutanlarının Akıncılar Üssü'nde rehin tutulması, her iki ismin de aynı dakikalarda serbest kalması ve Mehmet Dişli'nin Hulusi Akar'ın yanında olması!...

    Bu durum size de tuhaf gelmiyor mu?

    Perde arkasında, "Biz sizin adamınızı, siz de bizim adamlarımızı serbest bırakın" şeklinde bir takas pazarlığı yapılmış gibi hisseden sadece ben miyim?

    Dipnot 1: Takas pazarlığı yapanların devletin üst kademesi olduğu şeklinde bir iddiam yok. Aksine, birilerinin üst kademeden habersiz, Adil Öksüz'ü kurtarmak, Mehmet Dişliyi ise aklamak için çalıştığını söylüyorum.

    Dipnot 2: Tuhaf bir karara imza atarak Adil Öksüz'ü serbest bırakan mahkeme üyeleri hakkında henüz hiç bir işlem yapılmadı. HSYK, "Bu heyet ile ilgili raporların gelmesini bekliyoruz" diye açıklama yaptı.

    Yorum sizin!

    Kaynak







  • Yazı uzun diye kimse okumadı galiba?
  • okudum da, ihtimaller dahilinde olabilir bu tabi.bu yazi size mi ait?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Predatör. kullanıcısına yanıt
    Hayır, yazıyı tam okumadınız galiba. Kaynak en altta.
  • Çok mantıklı bir yazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    yok okudum da tam o kisim bi an imzaniz falan gibi gozuktu:)o yuzden farkedemedim simdi farkettim sagolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Adil Öksüz - Hulusi Akar diye değil de genel olarak düşündüğümü anlatan bir yazı. Düşünün bir ülkenin Gk başkanı, kkk, hkk, dkk ve diğer büyük komutanların çoğu derdest ediliyor ama ya operasyonla ya da cuntacılar tarafından serbest bırakılıyor. Allah aşkına hiç mantığınız alıyor mu. Şahsi görüşümdür yanlış da olabilir % 99 bir takas muhabbeti döndü...
  • Yazıda çok fazla bilgi yanlışı var o yüzden çıkarımlar da yanlış.
  • Bu konuda ben de biraz kafa yormuştum.

    Saat 16 da darbeden haberi olan bir istihbarat başkanı nasıl olur da Cumhurbaşkanına, Başbakana haber vermez?
    Eğer gerçekten haber vermediyse nasol olur da hala görevinin başında durur? Nasıl olur da hapse atılmaz?

    Oluşan güvenlik açığına bakın, Cumhurbaşkanı ya da başbakana yapılan saldırı çok şükür küçük çaplı (yetersiz anlamında, küçümseme amaçlı değil) olmuş, atıyorum uçaklar ile otel dümdüz edilseydi ne olacaktı? Otelden çıkar çıkmaz bir suikast yapılsaydı ne olacaktı?

    Bunları neden soruyorum, tüm bu zafiyete(?) rağmen bir istihbaratçı hala görevinin başındaysa; burada çok büyük bir bit yeniği var demektir..

    Aynı zamanda öğlen saatlerinde haberdar olan bir G.Kurmay Başkanı da gerekli önlemi almamışsa, başkomutanına haber vermemişse daha büyük bir bit yeniği var demektir..




  • Milleti,polisleri acımadan katleden Fetöcüler başka türlü serbest bırakmazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulstriper kullanıcısına yanıt
    Amaç Rte yi canlı yakalamaktı. Altınlarla kaçarken yakalamış gibi çek panpa yapacaklardı.

    Öldürmek daha kolay. Bombası var, füzesi var, var oğlu var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahi Olalım kullanıcısına yanıt
    darbecilerin amacından ziyade istihbarat ve g.kurmay başkanlarının darbecilerle ilişkisinin incelenmesi lazım
  • Lafı dolandırmanın ne manası var

    Genelkurmay başkanı, kara kuvvetleri Kom.başkanı , deniz ve hava kuvv. kom. başkanları ile Mit başkanı

    Darbecilerle birlikteydi

    Erdoğan canlı yakalanmayınca

    yakalamak içinde bir sürü insanın ölümüne neden olacağı için

    vazgeçtiler

    deyin geçin

    tabii bunu söylemek sıkıyor tabii...

    Korkularından
  • Bu kadar net nasıl konuşuyorsunuz. Madem öyle bu şahıslar neden hala görevde. Neye istinaden bu şahıslarında darbeci olduğu kanısına vardınız? Gerçekten merak ettim...
  • mustang_88 kullanıcısına yanıt
    Reis "dere gecerken at degistirilmez" dedi ya. Sorgulamak lazim. 15-16 gibi darbe haberini aliyorlar. Fidan basbakana ve cumhurbaskanina haber vermiyor? Vede halen gorevde. Boyle bisey nasil olabilir? Genelkurmaya darbe haberi geliyor ama komuta kademesi dugunde. Hulusi Akar ozel kuvvetler tarafindan yapilan operasyonla kurtarildi diyor. Helikopterden inerken yaninda mehmet disli var. Yani hangi olaya baksan soru isareti var. Soru soruyu doguruyor. Halen 15 Temmuzda ne oldu belli degil. Ahmet Zeki Ucok unda bu komuta kademesiyle ilgili cok iyi bir degerlendirmesi var. Okumaniz lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ragnar kullanıcısına yanıt
    ''HALEN 15 TEMMUZDA NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL'' zaten ben bunun farkında olarak arkadaşa sordum; nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz diye... Sesli düşünelim (tamamen kurgu): Arkadaşın dediği gibi mit b. , gkb. , kuvvet k. onlardandı cb canlı yakalanmayınca döndüler; bu dere geçilirken at değiştirilmez denerek geçiştirilecek bir şey değil. Ayrıca Şamil Tayyar gkb.'na güvenmiyorum boynundaki iz falan yalan dedi. Adam Akp milletvekili ama özgül ağırlığı mı yok yoksa ergenekonda çuvalladı ondan mı kimse ne diyor bu demedi. Velhasılı kelam belki 20 30 sene sonra olanları öğreneceğiz. Aslında bilenler var ama biz bilmiyoruz... Zannedersem...
  • Nerden baksan karanlık herşey kim bilir neler döndü hala dönmekte. Hulusi akarın kurtarılması tamamen fail zaten darbe basarılı olmuyor ve akar aniden kurtarılıyor. tskda en üstlerde halen bu yapı olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklim almiyor sen ulkenin en ust duzey komutani ni kacir hadi kacirdin en kotu ihtimal öldürülür kaciran kisi zaten bunu goze aliyor ama neden öldürmedi veya diger kuvvet komutanlari da ayni sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu soruların cevapları akp tahttan inmedikçe cevaplanmaz arkasında koyun sürüsü var ne dese inanıyolar medya diye birşey kalmadı zaten hiç bir kanal gerçek haber yapamıyo hepsi akp yalayıp yutuyolar vatandaşında hoşuna gidiyo zor yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.