Şimdi Ara

ekran kartı sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhabalar,
    Arkadaşlar bundan bir ay önce pc'de oyun oynarken aşırı ısınma ve sonrasında kapanma olmaya başladı.Bende macundan dolayı yada başka bir arızası olabilir mi diye dizüstü pcmi aldım bilgisayarcıya verdim.Sorunu anlattım tamam dedi.
    Harddisk değiştirdim format attırdım sonra bana bios güncellemesi yaptım dedi.Aldım eve geldim ve oyuna giriş yaptım görüntü en yüksekte olmasına rağmen berbat bir şekilde gözüküyor ve 10-15 dakika sonra kapandı.Sonra baktı fandan ses yok dönmüyor.altını açtım birde oyuna öyle girdim fan ilk aşamada dönüyor sonra duruyor ardından tekrar çalışıp tekrar duruyordu.

    Aldım pc'yi tekrar götürdüm abi bana kalırsa fandan dedim ama belki macunda bitmiş olabilir ısınma sorunu hala devam etmekte dedim.Macun sürdük,fan değiştirdik.Şuan ısınma diye bir gram sorunum yok fakat şimdi bambaşka sorun var ekran kartı olarak sadece inteli yükleyebiliyorum.ati yüklemeye çalıştığım zaman yükleme devam ediyor ama belli bir noktaya geldikten sonra siyah ekrana dönüyor.

    Ne yapmam gerekir bir yardımcı olursanız çok sevinirim..



  • amd ise ekran kartın laptopun sitesinden indir driverı.
  • K120 K kullanıcısına yanıt
    kendi sitesinden 14.4,15.7 olanları yüklediğim zamanda böyle yaptı farklı sitelerden denedim oralarda da ayn sorunla karşılaştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.