Şimdi Ara

Decathlon ithal edip sattığı bisiklete yedek parça sağlamıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bundan yaklaşık 1.5 sene önce, Decathlon firmasının ithal edip sattığı BTWIN Tilt 7 model bir katlanır bisiklet almıştım. Geçenlerde bisikletle ilgili yedek parça temini için firmayla irtibata geçtim ve bu vesileyle firmanın Türkiye'deki ithalat ve tüketici kanunlarını nasıl hiçe saydığını bizzat tecrübe etmiş oldum. Bu trajikomik süreçte yaşadığım olayları Bisiklet Forum sitesinde detaylarıyla açıkladım. Merak edenler şu başlık altında başıma gelenleri okuyabilir.

    Decathlon ithal edip sattığı bisiklete yedek parça sağlamıyor.

    Uzun lafın kısası: Decathlon'un ithal edip sattığı bir bisiklet almayı düşünüyorsanız, farklı firmalara ve markalara yönelmenizde fayda var.



  • siyau kullanıcısına yanıt
    merhaba bilgilendrime için teşekkürler hocam bende buğün gidip Rockrider 520 alıcaktım decathlondan iyikide almamışım kendilerine telefon açtım hata arıza durumunda teknik servis hangi fimra diye biz bakıyoruz dediler demeki iyi bakmıyorlar
    yarın beylikdüzü Mehmet Bisiklet varmış oraya gidip bir model seçeceğim ama kafam çok karışık hangi marka modeli almalıyım bilmiyorum açıkçası
  • Ben de decathlonla ayni problemi yasadim Triban 520 model 1500liralik bisikletimi aldiktan 2ay sonra dahi yedek parca saglamadilar. Ben de tuketici hakem heyetine gittim simdi parami iade edicekler 1-2gune kadar. Size tavsiyem hemen tuketici hakem heyetine basvurmaniz direk ucretini geri alma hakkiniz var. Decathlondan yeni alacaklara da tavsiyem aman deyim yapmayin bir suru marka var sadece bisikletle ilgili bu adamlarin ana dali bisiklet degil zaten her turlu ise giristiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yanlış anlamasın , decathlondan bisiklet alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela nereden alınır istanbul için , sirkeci ve sarachane demeyin bilmeyen biri icin dolandirici kayniyor oralar , decathlonda 750 lira olan bisiklete gecen sene sarachanede 1250 lira dediler. Bisiklet konusunda bayi servis vs anlaminda bilgim zayif oldugu icin soruyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ---------------------




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 1 Eylül 2021; 15:4:38 >
  • Decathlon'un yedek parça satmamasında garip bir şey yok. Zaten satamaz. Bisikletler çok basit makinalardır, teknik servisi olan bir bisikletçide uygun parça muhakkak bulunur. Garip bir şey yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.