Şimdi Ara

ağustos 2016 itibarıyla RF'nin official serverlardaki durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • oyun brezilya ve filipinler haricinde yeni oyuncu kazanmıyor. diğer ülkelerde belirli azınlık oyuna sadık kitleler bulunuyor eskiden olduğu gibi ve bunların da sayısı artmıyor oyuncular ya bırakıyor ya da ara veriyor.

    rf online hakkında forumda hiç kapsamlı bir rehber gördüğümü hatırlamıyorum, bu yüzden yeni başlayanlara yönelik tavsiyeler vs. de bulunmayacağım. oyun hakkında zaten bilgisi olan kişilere son güncellemelerden bahsedeceğim.

    temmuz'un sonlarında gelen updatele beraber 80 lv capi getirildi. 40 leveldan sonra exp almak için artık oyunda partiye neredeyse hiç ihtiyaç yok. Volcanic Cauldron haritasındaki mobların statleri aşırı düşürüldü ve 40 leveldaki birinin 27 level intense setiyle solo takılabileceği bir yer haline geldi. Exp rateleri de aşırı artırıldı yani şu an gank yemeden vc haritasında 3-4 saat içinde 40'tan 45'e geçilebiliyor.

    40 leveldan itibaren artık günlük görevler var. 40 ve 50 level arasında günlük 2 tane görev toplamda %10 exp veriyor. ilk görev dreaming-silence halostone x3 (oreları processledikten sonra gelen ıvır zıvırlar, trade chatte bulması hiç zor değil ve de ucuz). Diğer görev ise VC haritasında Belphegor Castle'da köşelerde duran zararsız herodian makinelerinden 10 tane görev itemi toplamak. çok kolay bir görev ancak bütün raceler için görev yeri aynı o yüzden gank yeme ihtimali her zaman var.

    50 leveldan 55 levela kadar günlük toplam %15 exp veren günlük görevler var. toplam 4 tane var ilk 2'si yine aynı ama item toplama görevi bu sefer Beast Mountain haritasında. Diğer iki görev de ets görevleri 2 kişi 10 dakikada bitirebilir rahatlıkla. görevleri bitirince en az 6m değerinde kazancınız oluyor ki görev ödülü olarak 99 tane herhangi bir çeşit ore (+rasgele) bu da hiç az değil şu an miningden çok daha fazla kazandırıyor bu iki görev.

    55 leveldan sonra günlük görevlerin en az %10 exp verdiğini biliyorum ama kendim o seviyeye daha önce çıkabilmiş değilim o yüzden detay veremiyorum.

    pvp durumuna gelecek olursak; bu günlük görev güncellemesiyle beraber maulara çok abartılı bufflar getirilmişti coraların summonerları ve acclerin genel olarak defansları nerflnmişti. 1 ay boyunca bellatolar 1 kere mine kaçırmadı. pl yapan farm yapan herkesi illallah ettirdiler. ağustosta bu update'e fix geldi, mauların artırılan defansları düşürüldü ama yine eskisinden iyi durumdalar. cora summonerlara gelen nerfler azaltıldı ve yeni mekanikleri var artık summonların. kısaca exp kasması zor summonlara ama her sonu 1 ve 6 ile biten levellarda aşırı güçleiyorlar. late game race'i olarak corayı tek geçiyorum şu haliyle. acc'lerin durumunda bi değişiklik yok sadece biraz azaltılan defansları var. 1 aylık bellatı hakimiyetinden sonra cora ve acc birlikte hareket ediyor ve bellatolar da direnmiyor artık. birlikte bcc'ye 50-100 kişi dalıyor last hiti hangi race atarsa mine onda kalıyor. ama mine eskisi kadar avantaj getirmiyor artık. hele drop boostları olduğu zaman mine yapmak bile anlamsız kalıyor. goldbox düşme ihtimalleri baya azaltılmış ve düşen goldboxlarda en fazla 5 gold point veriyor. supply box düştüğünü uzun zamandır görmedim ve shiny box'larda en fazla 10 gold point veriyor diye biliyorum.

    şu an max level 80 ama set olarak en fazla 70 int setleri var. forumda eski oyuncular 80 level setlerinin 1 yıldan önce gelmeyeceğini söylüyorlar. ben şahsen zannetmiyorum şu an 1 ay içinde yapılan değişikliklerle güncel serverlarda 2006'dan bu yana yapılan değişiklikler arasında çok büyük fark var. oyunun sahiplerinde kafa yapısının değiştiği belli. 2-3 ay içinde yeni setler gelir diye düşünüyorum. yani cash shop upgraderları almayı düşünen kişilere şu an hemen 70 setlerini +7 yapmaya çalışmalarını önermem. B type C type hatta D type upgraderlarınızı saklayın bütün setiniz için. tabi cash shop harcamalarında ekonomik rahatlık da önemli durumu olan isterse 40 level setlerine de basar diyebileceğim bişey yok.

    Redfox-Valkyrie serverında Reuss nickiyle oynuyorum sorularınız olursa burdan cevaplarım. isteyen oyuna girip de sorabilir, guild roomda çay ikram ederiz. haydin sağlıcakla.



  • Güzelim oyunu p2w olayı bitiriyor bence. Official serverde millet en az full +5le geziyor bu nasıl iş. Oldschool tarzı sevenler için RFe'yi öneririm muhtemelen piyasada ki p2w olmayan tek RF serveri. Ama oyuncu sayısı tabi ki az millet +6 reliclere ve 2 günde 65 olmaya alıştığı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.