Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.543
Cevap
163
Favori
2.745.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bldoy kullanıcısına yanıt
    maziden bi haber olanın geleceğinden ne beklersinki.
  • bu işe sadece biz değil, rusya ve suriye de birlikte hareket ederek el konulmazsa, bu iş tüm devletlerin bilgisi planı dahilinde çok önceden bitmiş, planlanan ne ise yapılacaktır diyebiliriz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan'ı desteklediğim tek konu Fırat kalkanı. Allah Türk askerlerinin yardımcısı olsun, umarım ABD askerleriyle karşı karşıya gelmeden afrin konusunu hallederiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika destekli terör örgütü pkk yeni video görüntüsünde Skorsky S-70 Helikopterine ATGM ile saldırı gerçekleştirmiş olup füze ikaz sistemi sayesinde pilot Helikopteri hızlı bir şekilde kaldırıyor
  • Tyres kullanıcısına yanıt
    Tepelik alan olmasa büyük ihtimal hedef bulacaktı. Bu silah sistemlerinden binlercesine sahipler tek bir askere bile kullanmaya başladılar. Zırhlılara ve personele karşı kullanıp kaçıyorlar. Kara harekatı şart oldu. Mısır ve Suriye'deki saldırılarda gördüğüm kadarıyla sabit helikopterleri imha ediyorlar bu tür silahlarla.
  • Öyle bir devirdeyiz ki topraklar kapanın elinde kalacak.
    Allah gazamızı mübarek eylesin.
  • Bu gece giricekler bence afrine sabah bu şekilde uyanabiliriz :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MGK ve Bakanlar Kurulu sonrası bir gelişme olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afrin neden önemli? Halkı %90 oranında bölücü terör örgütü üyesi, yani Suriye'de en çok destek gördükleri yer.Arazisi teröristlerin diğer bölgelerine göre çetin. Afrin sonrası TSK için çerez olur, dümdüz arazi ve halk desteği az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah uyandığınızda güzel haberler almanız dileğiyle herkese Hayırlı Geceler
  • BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷
  • ya konu ismi değişsin ya da farklı konuya taşınalım.

    zira artık Fırat Kalkanı Operasyonu bitti. biteli çok oldu hem de.

    twitterda ypg'li hesapları okuyorum. bu fare sürüsüne aşırı özgüven gelmiş. abdnin tuzla buz ettiği şehirlerin enkazlarına çöreklenmek yüreklerine sıkı bir adrenalin vurmuş bu deney farelerinin.

    türk ordusundan korkmuyorlarmış da, afrin türk'e mezar olacakmış da, yok el-bab'a operasyon mu yapsalarmış yoksa henüz erkenmiymiş...?

    sinirden zor tutuyorum kendimi.

    artık ipin inceleceği yok. boşa geçen her gün türkiyenin istikbaline atılan bir kurşun. ne abd ne rusyayı dinlemeliyiz. el altından ağır silah vermekten başka bir şey yapamazlar. uçağımızın karşısına uçak dikecek değiller. yeter ki kararlı olalım.

    erdoğan bir an önce beşar esad düşmanlığını toprağa gömmeli. böyle politika yapılmaz. afrin'den; membiç'ten teröristleri atmak istiyorsan, sahada suriye hükümetiyle anlaşma yapmaktan başka imkanın yok.

    hem esad'a posta koyayım, hem rusya'yı engelleyeyim, hem afrin'e gireyim olmaz. olan anadolunun biricik evlatlarına olur. akp bir an evvel aklını başına devşirip suriyede rusya-iran-esad ittifakı içine kendini atmalı. abd-ypg'den taraf olamayacağına göre.


    ve şu kesin ki afrin operasyonu el-bab'dan zor olmayacaktır. dört bir taraftan çevirmişiz etrafını. karşımızda ne huri sevdalısı kara terlikli ışid teröristleri ne de yılan gibi kayaların aralarına saklanmış pkk'lı sivri sinekler olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haydarali34

    Öyle bir devirdeyiz ki topraklar kapanın elinde kalacak.
    Allah gazamızı mübarek eylesin.

    suriyedeki topraklar kimseye kalmayacak, beşar esad'dan başka.

    rusya suriyeye girdiği an sonuçlar belli olmuştu. bize düşen etekli devletçi pezevenkleri tokatlayıp çıktıkları yere geri sokmak. aksi güneydoğu anadoluyu riske atar çünkü.
  • tam başlığa şunu yazmaya girdim. zaten bi arkadaş yazmış. konu sahibi, başlığı, AFRİN operasyonu olarak güncellermisin. bakalım hem giriyoz mu giremiyoz mu, noluyo durum, görelim
  • Akledemeyen beyinsiz takımına son sözlerim var.

    2013 heval açılım saçmalığı zamanları.

    Bu pkk/ypg/pyd lileri kuzey ıraktan alıp lahmacun ısmarlayıp gaziantepten geçiren ve aslında hakim olmadıkları kuzey suriyeyi teslim eden saçma siyaset sahipleri şimdi milli ve milliyetçi öyle mi? Cahillerle beraber memnun musunuz bu durumdan? Amerikanın kıçını öpenler halen büyük ortadoğu projesinde bu güzelim ülkeyi savaşa sürüklenmektedirler cehaletle birlikte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 16 Ocak 2018; 1:7:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Mehmetçiğin kanı üzerinden algı operasyonuna girişmeyin!..A+A-Ahmet TAKANahttakan@gmail.com16 Ocak 2018


    "Bir gece ansızın inebiliriz...""Koduk mu oturturuz..."Dünyanın hiç bir yerinde görülmeyen, hiçbir askeri strateji de var olmayan, davul ve zurna ile tellal çağırtarak ilan edilen (!) askeri operasyona ABD net cevap verdi;"Sınırınızda 30 bin kişilik PKK/YPG ordusu kuruyoruz".Ordu kurmak ne demek?.. Adamlar, terör devletinin resmi ilanını yaptılar!..Yıllardır ömrümüz "eyt", "üyt"leri dinlemekle heba oldu. Ne manidar ki, sonradan "Atilla" olan Zarrab davası iyice sivrilmeye başlandığında "bizimkiler"in  Afrin savurmalarının katsayısı gözle görünür bir şekilde artmıştı. Akılları sıra ABD ile satranç oynuyorlar...

    Hem kel hem fodul misali!..

    Şu satırlar tuhafınıza gitmesin. Çünkü, söz konusu bu memleketin gerçek evlatları olan Mehmetçiğin kanı ve canı ise gerisi benim için teferruattır. Nisan ayında ceza kararı verilmesi beklenen ABD'deki dolandırıcılık ve kara para aklama davasının olası sonuçları üzerine akılları sıra hamle yapıyorlar. Bu arada içeriyi de yalancı "millî ittifak", "ver mehteri" algısıyla kandırmaya çalışıyorlar. Bütün bu söylediklerimin maddi ve somut gerekçelerini alt alta sıralayacağım;Önce, El Bab'a girdikten sonra Rakka'ya inemediğimizi, Mümbiç'e giremediğimizi arada derede sıkışıp kaldığımız gerçeğini bir kez daha hatırlayalım. O günkü işkembeden savurmaları da bir kez daha hafızalarımızda taze tutalım. Sınırımızda terör devletinin kurulma gerçeğine karşılık yıllar önce yapılması gerekenlerin hiçbirini yapmadık. Çok net bilgiye dayalı olarak söylüyorum; Genelkurmay Başkanlığı bundan 3 ay öncesinde Afrin operasyonu için bütün hazırlıklarını tamamlamıştı ve siyasi iradeye "hazırız" bilgisini vermişti.  Kahraman özel kuvvetlerimiz Afrin içindeki tüm hazırlıklarını bitirmiş dört dörtlük bir biçimde talimat bekliyordu. Çok geç kalınmış bu operasyon için dahi iktidar niye bekledi?.. Sorunun cevabı;Zarrab davası beklendi... Bu davadan ne çıkacak, bakanlarla ilgili, başkaları ile ilgili sıkıntı çıkar mı, o dönemin bakanları ABD'ye gidemiyor, giderse tutuklanacaklar mı?..

    İktidar ABD'den çekindiği için bu operasyonu geciktirdi. "Eyt", "üyt"lerle pazarlık yapacaklarını sanıyorlar. Aldılar cevabı, oturdular. Şimdi daha maceracı daha sonuçları ve bedeli çok kanlı olacak bir algı operasyonuna hazırlık yapıyorlar. FETÖ'nün dolmuşundan inip Devlet Bahçeli-Doğu Perinçek'in kayığına binen iktidar, sonu bilinmeyenlerle dolu yeni bir maceraya daha hızla yelken açtı. O coğrafyada bizi neler bekliyor?.. Bilebileniniz var mı?.. Askeri uzmanlarla konuşuyorum; "Güçlü bir hava harekatı olmadan kalıcı başarıya ulaşmak imkansız" diyorlar. El Bab operasyonunda başarımızı güçlü hava operasyonlarımıza borçluyuz. Kara güçlerimiz, etkili hava operasyonlarımız sayesinde bölgede başarı elde etti. Şu anda bölgede savaş uçaklarımızı uçurabiliyor muyuz? Hayır!.. Malum dengelerden dolayı müsaade edilmiyor. Peki nasıl olacak?.. Verdik mehteri!.. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri karadan ancak Afrin'de 3-5 kilometre içeri girebilir. Sonrası...

    Ne ABD ne de Rusya daha fazlasına izin vermez. İdlib ile Afrin birbiri ile çok yakından ilintili. Rusya, ABD ile PKK/YPG'yi paylaşım kavgasına girmiş. Teröristleri tamamen ABD'ye kaptırmaya hiç niyetli değil. Defalarca somut örnekleri ile yazdık. Terör ordusunun elindeki ağır silahlar ve sayıları da ortada. Askeri uzmanlar, "PKK/YPG'nin elindeki tanksavarlar bizde bile yok. Allah esirgesin bir saldırıda zırhlı araçlarımızın içinde askerlerimiz cayır cayır yanar" diyor. Teröristler, Afrin'de de yer altını Cizre, Silopi gibi inşa etmişler. Afrin'e operasyon İdlib'i de tetikler. İdlib'e niye girmiştik?..

    Sınırımıza yönelik göç hareketlerini önleyecek ve çatışmasızlık bölgeleri kuracaktık. Daha 3'üncü gözlem evininin kuruluşunu tamamlayamadan sınırımızda 130 bine yakın göçmeni bulduk. Kaynaklar, olası Afrin operasyonu ile bu sayının bir anda 700 bini bulacağını söylüyor. Bu aynı zamanda El Nusra ve benzeri terör örgütlerinin içimize sızma tehlikesi demek. Amanoslar'da gerimizin tehlikeye düşmesi demek...

    İdlib'in tamamen aleyhimize dönmesi demek. Bakın Rus Dışişleri Bakanı Lavrov, dün ne dedi;"Türk meslektaşlarımızın, İdlib'deki gerilimi azaltma bölgesinin çevresine geri kalan gözlem noktalarını yerleştirmeyi de olabildiğince yakın bir zamanda tamamlamasını bekliyoruz. Zira şimdiye kadar sanırım 3 gözlem noktası oluşturdular. Toplam sayılarıysa 20 olmalı. Bu, yöneticilerimizin temasları sırasında konuşuldu. Bize bu işin hızlandırılacağına dair garanti verdiler. Bunun, İdlib'deki durumun istikrar kazanmasına yardımcı olacağını umuyorum."Bu sözleri iyi niyetle mi okuyacağız?..

    Hayır!..

    Aynı, biz, şehit olan Mehmetçiklerimiz için gözyaşı dökerken, ABD'nin "sınır ordusu" açıklamasını önümüze süreceği gibi "biz sizi uyarmıştık" diyip kenara çekilecekler.Bu Türkiye Cumhuriyeti devleti için büyük bir zuldür. "Fırat'ın doğusu ne olacak" sorusunu kimse sormuyor. Kimse bu iktidarın vakti zamanında "Kobani'ye selam olsun" mesajlarını hatırlamıyor. Ayn el-Arab ne olacak?.. Yıllar önce buralara müdahale edip şartlar lehimize iken, koduk mu oturtup operasyonları yapıp neden bugünlerin önüne geçmediniz?..

    Ne oldu Fırat'ın doğusu-batısı?

    ..Algı... Algı... Algı!..

    Mehmetçiğin canı üzerinden algı operasyonları oynanmamalı...

    Mehmetçiğin kanı üzerinden bir seçim hilesine daha baş vurulmamalı...

    Türk milliyetçileri; aklınızı hamasete kiraya vermeyin...Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar!..
    Kaynak Yeniçağ: Mehmetçiğin kanı üzerinden algı operasyonuna girişmeyin!.. - Ahmet TAKAN

    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/mehmetcigin-kani-uzerinden-algi-operasyonuna-girismeyin-45872yy.htm




  • Tyres kullanıcısına yanıt
    Pilotu tebrik etmrk lazım. Çok hızlı refleks gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Ee sonuç?? Boş boş okudum. Herkes strateji kasıyor. Herkes ben bilirci. Altına da teror hesapları da onaylamis. Dur hemen ben de onaylıyım?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Saatler kaldı bekleyin geliyoruz hewaller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 899900901902903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.