Şimdi Ara

Böyle bi şey yok abi ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna girdim 2 tane rus aksanlı konuşan var arada Türkçe küfür ediyolar. Anlamadık sorduk felan yurt dışında yaşayan kürt çıktılar. Kes sen akplisin ya da chplisin felan demeler en büyük hdp demeler ana avrat küfür etmeler sürekli durduk yere.En son dayanamadım bastım küfrü sıktım kafasına oyun da beni attı. Oyundan soğuttular resmen Cs Go'da bari uzak dursunlar, ülkede doluşmaları yetmezmiş gibi.



  • Öncelikle en büyük yanlışı Türk Kürt ayırmakla sen yapıyorsun . Oyunda en büyük hdp diyen biri varsa , süresiz ban da yesem ben de sıkardım. Sana önerim profilindeki isim , ülke vs. gibi şeyleri boş bırak ya da birşeyler salla. Ruslardan sonra türkler geliyor , oyun oynamak istiyorsan bu iki topluluğa dikkat edeceksin. Ne yazıkki anlamadığım biçimde , gelen türklerin yarısından çoğu flamer. Kötü oynayıp oynamaması önemli değil. Dediğim gibi odaklanamazsın , kafan dağılır. Rütbeni bilmiyorum ama en azından bi Kartal seviyesine kadar bu şekilde idare et , o zaman bi nebze de olsa seviye yükseliyor.
  • Hocam rica etsem o şeylerin steam profillerini konuda paylaşabilir misiniz? Konuda paylaşmak istemiyorsanız bana özel mesaj yolu ile bildirebilir misiniz? Kafanıza takmayın zira onların ne yaparsanız yapın takabilecekleri kafaları yok.
  • Link versene aynı böyle 2 tane onun bunun evladını hatırlıyorum. Gerçi bunlar hep aynı kafada. Zaten pingden anlıyorsun az çok nerelerde mülteci olduklarını :). Bize islamcı diyip islama küfrediyorlardı. Cahil herifler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben Türkçe konuşan, hele küfür eden birini duyduğumda asla belli etmem kendimi. he bir iki raunt sonra bakarım ki normal insan, o zaman ancak konuşurum.

    toxic oyuncular bu oyunun gerçeği ve ne yazık ki canın sıkılmasın istiyorsan buna göre hareket etmen gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d2 ye girmemeye başlamak ile işe yaramaz türk/rus oyuncu kitlesi %50 azalıyor. Mapleri öğrenmek o kadar zor değil zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.