Şimdi Ara

Türkiye'de BB'neden Gelişmez ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Facebook'ta rast geldiğim bir video ve altında ki yorumlar bu işte daha 1920 seviyelerinde olduğumuzu gösteriyor .


    Video'da çalışan isimler CT FLETCHER ve KAI GREENE bilmeyenler için en basitinden

    KAI G. Kariyer Başlıkları

    2016 Arnold Classic – 1st
    2014 Mr. Olympia – 2nd
    2013 Mr. Olympia – 2nd
    2012 Mr. Olympia – 2nd
    2011 Mr. Olympia – 3rd daha uzayıp giden nice başarılar .


    VİDEO BUDUR





    Bu da altına yapılan yorumlar . İsimlerini kapatmadım ki yanlışlarını görsünler . Bu arada içinizde kinesiyoloji (hareket bilimi) dersi almış olan varsa her sette olmamak şartıyla hareketten %20-%30 çalabilirsin yinde büyüme sağlanır bilimsel olarak kanıtlanmış bir olay .

     Türkiye'de BB'neden Gelişmez ?







  • Takmış 10 kiloya çek babam çek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi ki büyüme sağlanır.Ben sporda 1.yılın sonlarına doğru salonda çalışan ortalama üstü vücutlu abilere bakıyordum adamlarda +40 cm kol vardı rahat.Ben de 34-35cm kolla dumbell biceps curl çalışmaya çalışıyorum 7.5kglarla falan.Bir baktım adamlar 12.5-15kglarla sallana sallana dandik formla yapıyor aynı hareketi,aynı şekilde barbell curl için de geçerli.

    "lan bu adamlar bu kadar dandik formla hileyle nasıl bu kadar kolu büyütmüşler,yanlış çalışsalar da büyüyor demek ki kaslar" diye çok düşündüğüm olmuştu ama ben pek hile yapmadım öyle hile yapmaya kalktığımda kası pek hissedemiyorum diye.

    Uzun lafın kısası herkes salonlarında büyük kol,göğüs vesaire olan bazı kişilerin aslında bu bölgeleri çalışırken ne kadar dandik çalıştığını görmüştür.fakat aynı şekilde ne kadar dandik çalışsalar da bu bölgeleri nasıl bu kadar büyütebildiklerini de düşünmüştür.Cevap : dandikte çalışsan gelişiyor işte kas ha hızlı ha yavas,ama gelişiyor.hatta hangisinde daha hızlı gelişir ben pek emin olamıyorum şahsen.çünkü çok dandik çalışıp 2-3 ayda çok hızlı gelişenleri gördüm noob gainste olabilir o gerçi.







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 19 Ağustos 2016; 0:07:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bir yorum atayım ağırligi uzun süre arttiramadiysaniz hareketin ivmesini arttirirsaniz daha çok kuvvet uretirsiniz yani gelişim ve ağırlık arttırma açısından baya ise yarar(ozellikle presslerde) ama sakatlık riski de o derece artar ısınmayı falan düzgün yapmıyorsanız dediğim taktiği KESİNLİKLE yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.