Şimdi Ara

Beşiktaş bir şirket değil, spor kulübüdür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar Fikret Orman 2012 yılından beri Beşiktaşımızın başında. ilk geldiğinde kulüp borç batağındaydı ve ona sığındık. tüm camia olarak umutsuzluk hakimdi. herkes farkındaydı takımın çok sıkıntılı olduğunu. Herkesin başkanlıktan kaçtığı bir dönemde Orman ın Beşiktaş a sarılması onu çok sevmemize sebep oldu.


    Feda Dönemi

    Orman döneminde gelmiş bir dönemdir. neredeyse tüm taraftarlar bu dönemi kabullendi destek çıktı. takım zor durumda dedik mümkün olduğunca destek çıktık. dönem boyunca transfer beklemedik. gün gelecek biz de taparlanacağız şampiyonlukta pay edineceğiz dedik. o dönem Dentinho gibi abuk subuk transferleri bile destekledik. durum kötü dedik, geçer dedik. lafta geçti gitti ama şu an halen o politikadan sıyrılamadık bence.


    2014 - 2015 SÜLEYMAN SEBA Sezonu

    Feda döneminden kurtulduk artık önümüze bakacağız şampiyonluğu alacağız dedik. ve yarışa çok güzel giriştik. haftalarca yarıştık didindik derken son 5 hafta takımda bir boşalma oldu. oyuncular oynamadı isteksizlik yoğunlaştı ve ligin bitimine 5 hafta kala havlu atmış olduk. taraftarlar olarak çıldırdık. yıllardır beklediğimiz şampiyonluk hele ki Süleyman Seba sezonunda kaçtı gitti. futbolcuların son haftalarda oynamamasının ana sebebi ücretlerinin yatmasındaki aksaklık olarak gösterildi. tabi bunun asıl sebebi nedir bilemeyiz. yöneticiler çıkıp kabullenecek değil. yalanlarlar geçerler. ki klasik olarak kimse kabullenmedi geçiştirildi.

    2015 - 2016 Sezonu

    herşey çok güzel başladı. özellikle Şenol hocanın gelmesiyle taraftarın inancı yenilendi. bu sefer olacak dedik. ve yılların çabası, beklentisi sonuca vardı. şampiyon olduk. tam 8 yıldan sonra şampiyon olduk. Yıldırım Demirören etkisinden kurtulduk sonunda.


    Gelelim asıl konuya.

    2016 Yaz Transfer Dönemi

    Sen şampiyon olmuş takımsın. Şampiyonlar ligine gidecek takımsın. ve yaz dönemi elin kolun bağlı duruyorsun. üstüne yetmez gibi elindeki oyunculardan oluyorsun.


    1 - Mario Gomez

    bu tür profesyonel oyuncular bu tür alt klas liglere anca para için gelirler. hiç bir üst düzey oyuncunun altın çağında Türkiye liginde oynamak için geldiği görülmemiştir. yaşlanmaya başlamış ve parasına baktığı dönemlerde gelirler. ki Mario Gomez de o sebeple geldi. kalması içinde bu sebepler devam etmeliydi. sen bu adama istediği ücretleri vermezsen durmaz. hiç bir profesyonel oyuncu ooo Beşiktaş benim ailem diyip hayrına devam etmez. cimrilik yaparak Gomez gibi bir oyuncuyu kaçırdık.


    2 - Gökhan Töre

    Fikret başkan Westham ın Töre için kiralama teklifine başlarda dalga geçer gibi cevaplar verdi. resmen kaaleye bile almadı. "Gökhan ı sadece satarız" dedi. Sonuç: Töre gibi as oyuncularımızdan biri, Q7nin aktif olamadığı ya da yorulduğu maçlarında joker olarak girip gayette iş yapan oyuncumuz 1 yıllığına 3 milyon Euro karşılığında kiralandı. senin önemli bir futbolcun 1 yıl yok ve 3 milyon Euro gibi transfer döneminde eline pek de bir şey katmayacak bir fiyata gitti. Törenin satılmasını istemesek de destekliyorduk ekonomik açıdan ama böyle bir oyuncunun kiralanması saçmalık ötesi oldu.


    3 - Jose Sosa

    Şampiyonluğun ana karakterlerinden biri. sen 10 numara olarak takımda iş yap yeri geldiğinde tek başına maç kurtar şampiyonluk da büyük payın olsun ama dalga geçer gibi takımda yan gelip yatan Mustafa Pektemekle hemen hemen aynı parayı al. zam isteyince de tavır alınsın. her profesyonel oyuncu gibi o da kendisine gelen ilk teklife sıcak bakacaktı böyle bir durumda. ki Milan gibi bir yerden teklif gelince direk sıcak baktı ve gitti. haklı da. doğru olanı yaptı. Fikret Orman ı ve Sosa ya kızan taraftarları hiç anlamadım.

    daha 1 yıl önce Mustafa Pektemek sözleşme yenilerken zam isteyince Fikret Orman ve onun taraftarları neredeydi? çılgınlar gibi Beşiktaş ın menfaatlerini düşünen Orman ve ekibi 1 yıl yatarak geçirmiş olan Mustafa Pektemek zam isterken neredeydi?

    Şimdi bakalım yatışların kralı Mustafa nın gelir tablosuna

    Mustafa Pektemek 2014/2015 2.750.000 TL (Zamdan önce)
    Mustafa Pektemek 2015/2016 1.400.000 Euro (Zam geldi. İmzanın atıldığı ay 1 Euro=2.75 TL. Yani 3.800.000 TLye denk geliyor o günün parasıyla)
    Mustafa Pektemek 2016/2017 1.500.000 Euro (Beyfendi durur mu? fazladan yattığı her yıl için 100.000 Euro da zam garantisi almış.)
    Mustafa Pektemek 2017/2018 1.600.000 Euro
    Mustafa Pektemek 2018/2019 1.700.000 Euro

    şimdi Sosa şampiyonlukta büyük pay sahibiyken, yan gelip yatmamış sene boyu çalışmışken zam isteyince mi hain oluyor? bazen zam için illa sözleşmenin bitmesi gerekmez. ödül için, oyuncunu mutlu etmek için yaparsın sembolik olarak. kimse dev rakamlarla zam yapılsın demedi ama belli bir miktar zam yapılıp mutlu edilebilirdi. ki o zaman eminim Milana karşı duruşu daha ağır olurdu.


    4 - Transferler
    -Adriano 600.000 Euro gibi sembolik bir rakamla cidden başarıdır.
    -Gökhan Gönül transferi kötüdür demiyorum, her türlü iş yapar ama ben gereksiz buldum her zaman. o yaşta bir oyuncuya ihtiyacımız yok bizim. ona vereceğimiz paralarla umut vadeden genç oyuncu alınabilirdi gayet.
    -Fabricio benim pek umudum yok ama bekleyip göreceğiz. belki gerçekten iş yapar.


    yaz boyu eksiğimiz olan ana bölgelere halen transfer yapılabilmiş değil. yıllardır devam eden kaleci sorunumuz mu desek. santrafor eksiği mi desek. stoper eksiği mi desek. hayır elimizdeki transfer listesine bakarsak da yerlerine alınabilecek oyuncular lig için bile zor beklentileri karşılayacakken avrupa için çok zor. artık Beşiktaş ın avrupada kendini göstermesi lazım. komik hatalarla 2 yıl Uefadan elendik zaten. bu rezillik yeter de artar bence. şu an ki gidişatı destekleyen kişi ya vizyonsuzdur ya da yönetim yalakasıdır.

    FFP sorunu var başımızda farkındayız ama. madem öyle bir durum var Gökhan Törenin kiralanmaması ve elimizdeki oyunculardan olmamamız lazımdı en azından. oyuncu gitmek istiyorsa temeli sağlamlaştırmak için göstermelik zamlar yapılmalıydı.

    Ayrıca Ersan Gülüm ün transfer ücreti nereye gitti? devre arası şampiyonluk riske atılarak bakın altını çiziyorum şampiyonluk riske atılarak 7 milyon Euroya gönderdiğimiz Ersan ın ücreti nerededir? tam kuralları bilmiyorum ama varsayalım transferden gelen ücreti 3 ay içinde kullanmak zorundasın. o zaman devre arası gelecek vadeden stoper alıp kiraya verseydin de bu sene kullansaydık. ya da o paranın bir kısmıyla direk adam akıllı bir stoper alsaydın. "7 milyon Euro çok iyi para, bu bir başarıdır" diye ortalıkta gezen Fikret başkan bu paranın ne olduğunu söyleyebilir mi? FFP ise FFP. al sana transfer için gelmiş 7 milyon Euro. 7 milyon Euroyu alıp yerine Allah a emanet transferlerle göz boyamak olmaz.


    Sonuç olarak yıllardan sonra gelen şampiyonluğun istikrarın devamı gelmesi gerekirken BJK bir spor kulübü olarak değil de bir şirket yönetilir gibi sadece kar amacı güdülerek yönetiliyor yıllardır. biz yıllarca FEDA dönemini sindirmiş kabullenmiş bu yılları beklemiş taraftarlarız. artık sabrımız kalmadı. kimse Fikret Orman yalakalığı yapmasın. zamanında Yıldırım Demirörene de aynısı yapıldı ve takım şampiyonluktan uzak rezalet yıllar geçirdi.

    Aslolan BEŞİKTAŞtır. yönetimler, teknik heyet ve futbolcular gelip geçicidir. ben kim takımı iyi yerlere getirirse onu desteklerim ama hatalar tekrarlandığında da gözüm kapalı olur diyip geçemem.

    ayrıca son olarak şu dönemde mağdur edilen Şenol Güneşi destekliyorum. Şampiyon takım bu hallere sokulamaz. eksiklerle kupa kaybettirilemez.

    eminim şu yazdıklarımdan sonra takım için hain ilan edilicem. hakkımda "rengini belli etti" gibi ergence laflar dönecek ama ben hiç bir yönetimin yalakası da olmadım olmam da. gerçekler neyse konuşurum. biz tepki koymayıp destekledikçe Beşiktaşın başına gelen her başkan kafasına göre hareket ediyor. Beşiktaş ın bir spor kulübü olduğu unutturulmamalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 20 Ağustos 2016; 2:33:22 >







  • Transfer donemi bitince uplarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor olarak ne başarınız var ?
    şirket olarak yönetiyor eyw ama başarılı değil sporun hiçbir dalında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeffJason

    Transfer donemi bitince uplarim

    şu an listemizdeki çöp oyuncuların transferleri yapıldıktan sonra uplayacaksan hiç uplama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bir Büyük Deha

    spor olarak ne başarınız var ?
    şirket olarak yönetiyor eyw ama başarılı değil sporun hiçbir dalında


    Cahil misin? Hentbol başta olmak üzere birçok sporda başarılıyız inişli çıkışlı zamanlar olabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bir Büyük Deha

    spor olarak ne başarınız var ?
    şirket olarak yönetiyor eyw ama başarılı değil sporun hiçbir dalında


    ya yazdıklarımı okumadan kafanıza göre gelip yazıyorsunuz. sinirlenmemek elde değil. zaten diyorum ki "yıllardır feda feda diye bekliyoruz. hiç bir başarımız yok. artık başarı istiyoruz.". kimse gelip de "başarımızın devamını istiyoruz" demiyor. beyninizi kullanıp okuduklarınızı anlamaya çalışın.
  • Kulübü enkazdan çıkarıp bu günlere getirmek kolay iş değil. Yönetimin de ufak tefek hataları olur. Git gite daha olgunlaşacağız.
  • Gomez:Kiralık geldi sözleşmesi sona erdi gitti.Darbe olaylarından sonra gelmeyeceğini açıkladı olay para değildi.



    Töre:Biliç çalıştığım en iyi td dedi ve zorla gitmek istedi.Elinde tutamayacağın oyuncuyu 12 milyon opsiyonla 3 milyona kiraladık.



    Sosa:Terör olaylarından sonra karısının baskısı yüzünden ayrılmak istedi 4 milyon gibi komik bir rakam konuşuluyordu ve menajer ücretleri de dahil olmak üzere toplam 8 milyon 250 bine sattın.



    Şimdi de yerlerine konuşulanları yazayım istersen.

    Sosa-->Nasri

    Töre-->Lens

    Gomez-->Benteke

    Ek olarak Mangala



    Burda sadece Gomez Benteke kafa karıştırabilir onun dışında bence gelirlerse bu sene zaten favoriydik şimdi diğerlerinin esamesi okunmaz ve cl den elenip uefada devam edersek kura şansıylada yarı final, final görebiliriz hatta belki kupayı bile alabiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ucabor

    Kulübü enkazdan çıkarıp bu günlere getirmek kolay iş değil. Yönetimin de ufak tefek hataları olur. Git gite daha olgunlaşacağız.

    hocam tekrarlanmasa bende şikayet etmem. 2 yıldır kaleci sıkıntımız var ve ısrarla adam akıllı kaleci bütçesi açıp adam akıllı kaleci alınmıyor. bakın galatasaray a yıllar önce Muslerayı aldılar ve yıllardır kaleci yönünden çok rahatlar. en son süper kupa maçında da gördük. adam yıllardır takır takır oynuyor.

    aynı şekilde rakiplerimizden Fenerbahçe Volkan' ı daha genç yaşlarında keşfedip aldı ve yıllardır rahat.

    kaleci bir takım için olmazsa olmazdı ama Cordobadan beri bu takım kaleci görmedi. rezalet içindeyiz.

    1 değil 2 değil 3 değil 4 tane ana oyuncumuzu kaybetmişiz. Ersanın parası nereye gitti belli değil. Töre para kazandırmak yerine elimize koz olmayacak paraya 1 yıl yok edildi. Sosa 3 kuruşluk zam için takımdan soğutuldu gönderildi. Gomez de yüksek ihtimal bir miktar zam a kalırdı. madem transfer yapamayacaksın bari zam yap elindekileri kaybetme.

    ve halen ana mevkilere transfer yok. yıllarca FEDA dedik Beşiktaş dedik sabrettik. istikrar istiyoruz artık. saçma sapan takım içi sorunları değil. hocayı takımdan soğutmayı değil.




  • Fikret Orman'in kredisi bitmistir artik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clouder -- 17 Ağustos 2016; 20:38:22 >
  • mutafa pektemek, gökhan gönül, kaleci tolga, bu herifler ve bunlara ödenilen paralar takım içerisin deki huzursuzluğun ve kopmaların en büyük sebebi. Özllikle gökhan gönül transferi bence asrın hatası.
  • Hayır Beşiktaş bir şirkettir, şirketin ismi de Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş.'dir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bjk.com.tr/sirketlerimiz/futbol_as/sirketimiz_hakkinda

    VERGİ NUMARASI
    1270044350

    TİCARET SİCİL NUMARASI
    332944-0

    TİCARET ÜNVANI
    BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
  • AgZodiac kullanıcısına yanıt
    Bentekeye yapılan 23 m paundluk teklif reddedildi bilgin olsun çok büyük hayal kuruyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Furiosa

    Bentekeye yapılan 23 m paundluk teklif reddedildi bilgin olsun çok büyük hayal kuruyorsun

    Kartallar yüksek ucar kirma adamların hevesini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borcu neyle ödemeyi düşünüyorsun? Sizin kafada klüp yöneten başkanlar yüzünden her sene Uefa'yla uğraşıyoruz hala.

    Kayyum mu istiyorsunuz? Sizin gibi Beşiktaşlılardan utanıyorum.
  • Haklı olduğun noktalar: Pektemek, bahsetmemişsin ama Tolga, Süleyman Seba sezonu.

    Haksız olduğun noktalar: Mario Gomez, Gökhan Töre, Sosa, Ersan.

    Gelelim açıklamaya. Keşke konuyu açarken Mustafa'yı araştırdığın kadar Gomez'i ve diğerlerini de araştırsaydın. Gomez, Fiorentina'da rezil iki sezon geçirdikten sonra Beşiktaş'a geldi. Tamam para tabiki önemliydi ama adam sene başından beri tekrar milli takıma seçilip Euro 2016'ya gideceğim deyip durdu. Yani amacı para değil, kendini tekrar kanıtlamaktı. Şimdi wolfsburga gitti. Vizyondur falan filan girmeye gerek yok. Dediği lafı yuttu gitti.

    Gökhan Töre kafasına gitmeyi koymuş. Napabilirsin sen bu konuda? Eline silah alıp oyna ulan mı diyeceksin? Milletin oyuncu aldığı paraya 1 sene kiralandı. Tutarsa +12 milyon daha gelecek tutmazsa geri dönecek. Tamam parası bana göre de İngiltere için az ama yapacak fazla bir şey yoktu.

    Sosa için de aynısı fakat Milan şerefsizlik yaptı. Oyuncuyu daha lig bitmeden ayarttı. Kulübüne sorun çıkart seni ucuza bıraksınlar diyerek. Bizim başkan yer mi bunu? Dik durdu, resti çekti. Ederini buldu ve sattı. Oyuncu oynamak istemiyordu bahaneler vesayre gitti. Zaten önümüzde Fernandes örneği var. Başkan da tekrar aynı hataya düşmek istemedi.

    Ersan'dan aldığımız parayı bu seneki transferde harcaamıyoruz diye biliyorum çünkü geçen seneye dahil. Para noldu demişsin. Ben de merak ediyorum ama o paranın şu anki dönemde kullanılamayacağını biliyorum. Ayrıca şunu da ekleyelim. Ersan-Rhodolfo ikilisiyle ilk yarıda Marcelo-Alexis,Tosic,Necip tandemlerinden daha fazla gol yedik. Hani o kadar düşündüğün derecede bir sorun çıkartmadı zaten aynı şekilde o da kendi gitmek istedi.

    Kısaca kendi gitmek isteyen oyuncuyu tutamıyorsun. Bas parayı al oyuncuyu demek kolay ama Fikret Orman her yerde okuduğuma göre Beşiktaş'ın parasını harcarken kılı kırk yarıyor. Mustafa meselesi farklı biraz çünkü o dönem bilic onu oynatıyordu ve yabancı kuralı vardı. Ama doğru diyorsun bu paralar çok fazla yine de.

    Daha önce yazdım başka bir yere yine yazayım. Fikret Orman ve Şenol Güneş aynı istikrarda devam ettiği sürece Allah ikisini de başımızdan eksik etmesin. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayıyız. Bu yüzden bir kaos ortamı varmış gibi gösteriliyor. Tamam transferde geç kalındı ama şimdi transfer bütçemiz arttı ve 2 sene önce son gün Sosa'yı getiren de Fikret Orman'dı. Bugün Sosa gider yarın başkası gelir. İnşallah şampiyon olursak önümüz çok açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn

    Borcu neyle ödemeyi düşünüyorsun? Sizin kafada klüp yöneten başkanlar yüzünden her sene Uefa'yla uğraşıyoruz hala.

    Kayyum mu istiyorsunuz? Sizin gibi Beşiktaşlılardan utanıyorum.

    Kimse ek para harcansın, kenardan para harcansın demiyor. Adam akıllı oku yazdıklarımı. Cahil misiniz okumaya mı üşeniyorsunuz da anlamsız cevaplar veriyorsunuz.

    Ersandan gelen 7 milyon
    Töreden gelen 3 milyon
    Gomezden gelen 3.5 milyon
    Sosadan gelen 7.5 milyon
    Toplam 21 milyon EURO

    Al sana ffp durumuna rağmen harcanabilecek çatır çatır 21 milyon euro. Ama elde ne var = 0. Fikret Orman BJKnin hissedarlarını mutlu etmeye odaklanmış. Taraftarı değil. Sizde halen başkan başkan diye gezinin

    Ha ayrıca Fikret Orman ın BJK başkanlığından sonra piyasada ismini iyice duyurup mal varlığını katladığını herkes biliyor. Biz bunları normal karşılıyorsak taraftar memnun edilecek başarıya koşulucak. 8 yılda bir şampiyon olmak istemiyoruz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: proteo

    mutafa pektemek, gökhan gönül, kaleci tolga, bu herifler ve bunlara ödenilen paralar takım içerisin deki huzursuzluğun ve kopmaların en büyük sebebi. Özllikle gökhan gönül transferi bence asrın hatası.

    la daha bir maç bile yapılmadı takım ne huzursuzluğunu ne kopmasını gördün .

    görme engelliysen kusura bakma . bişeyin yoksa seni dışarı alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mawoix


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysynn

    Borcu neyle ödemeyi düşünüyorsun? Sizin kafada klüp yöneten başkanlar yüzünden her sene Uefa'yla uğraşıyoruz hala.

    Kayyum mu istiyorsunuz? Sizin gibi Beşiktaşlılardan utanıyorum.

    Kimse ek para harcansın, kenardan para harcansın demiyor. Adam akıllı oku yazdıklarımı. Cahil misiniz okumaya mı üşeniyorsunuz da anlamsız cevaplar veriyorsunuz.

    Ersandan gelen 7 milyon
    Töreden gelen 3 milyon
    Gomezden gelen 3.5 milyon
    Sosadan gelen 7.5 milyon
    Toplam 21 milyon EURO

    Al sana ffp durumuna rağmen harcanabilecek çatır çatır 21 milyon euro. Ama elde ne var = 0. Fikret Orman BJKnin hissedarlarını mutlu etmeye odaklanmış. Taraftarı değil. Sizde halen başkan başkan diye gezinin

    Ha ayrıca Fikret Orman ın BJK başkanlığından sonra piyasada ismini iyice duyurup mal varlığını katladığını herkes biliyor. Biz bunları normal karşılıyorsak taraftar memnun edilecek başarıya koşulucak. 8 yılda bir şampiyon olmak istemiyoruz artık.

    Ne dediğim ortada. Her şey senin sandığın gibi kolay olsa UEFA kupası her sene Türkiye'ye gelir.

    Laf salatası yapmayı bırak da takımına destek ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.