Şimdi Ara

Home tuşu kolonya mevzusu nasıl oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar sıcaklığa bağlı zaman zaman dokununca ( basınca değil ) çıt ediyor tuş kolonyayı uygulamaya karar verdim fakat nasıl yapılıyor tam olarak anlayamadım bilen varsa anlatırsa memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sıvı temasından anakart zarar görebilir hocam çoğu kişinin çıtlıyor yada farklı sesler çıkabiliyor bence riske atmayın daha büyük masraf çıkarıp başınızı ağrıtabilir ama yine de siz bilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lawyer77

    Sıvı temasından anakart zarar görebilir hocam çoğu kişinin çıtlıyor yada farklı sesler çıkabiliyor bence riske atmayın daha büyük masraf çıkarıp başınızı ağrıtabilir ama yine de siz bilirsiniz.

    İşe yaradığını duydum hocam youtube da falan video altında ses düzeldi diye yorumlar yazılmış o yüzden denemek istedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Senyor- kullanıcısına yanıt
    Youtube'da herşeyin bi çözümü var hocam insanlar izlenmek için herşeyi riske atıp video çekiyor o arabaların altına atılan telefonlardan suyun içinde iphone testlerine kadar düzelme ihtimali olabilir fakat komple gitme ihtimali de var bence hiç bulaşmayın mesela siz şimdi deneyip düzeldi deseniz bile ben yine uygulamazdım öyle bişey cihazıma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam defalarca yapmışlığım var hiç zararını görmedim ve ilk günki gibi tok basıyor home tuşu. Bir parmağımızın ucuyla home tuşuna bastıktan sonra üstüne sadece 1 damla kolonya döküyoruz. Tuşun altına girmesi için hareket ettirin. Daha sonra biras basılı tutun çekin tozlar çıkmış oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerkartalfb

    Hocam defalarca yapmışlığım var hiç zararını görmedim ve ilk günki gibi tok basıyor home tuşu. Bir parmağımızın ucuyla home tuşuna bastıktan sonra üstüne sadece 1 damla kolonya döküyoruz. Tuşun altına girmesi için hareket ettirin. Daha sonra biras basılı tutun çekin tozlar çıkmış oluyor.

    Hocam kolonyayı nereye döküyoruz ve kulak çöpü gerekiyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.