Şimdi Ara

*** DUVAR TİPİ ISITICILAR***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
22.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR 20-25 M2 LİK BİR YER ISITACAĞIM,GÜNEYDEYİM....MİGROSTA;DEMİRDÖKÜM DUVAR TİPİ ISITICI VAR,49.90 YTL,SİNBO:59.90 YTL,HER İKİSİDE 2000 W,KULLANAN VEYA BİLEN ARKADAŞLAR Bİ GÖRÜŞLERİNİ YAZARLARSA SEVİNİRİM,SİZCE İŞE YARARMI....TEŞEKKÜRLER.



  • Kullanmadım ama bence alelade fanlı ısıtıcıdan farkları yok,hatta cazibeyi arttırmak için "klimaymış gibi" yapmışlar ve kandırmaca var hissi uyandırıyorlar bende.
  • arkadasım ben dun aldım demirdöküm DFI2000 G modelinden oncelikle cok memnunum onu belirteyim. diger fanlı ısıtıcalardan farkları ise cok oncelikle klima seklinde olması bir bakıma guzel zaten o sekilde olmasının sebebide hava perdesi ve klima prensbi ile hava uflemesi, ayrıca ısıtma sisteminin telli veya quarz olması yerine ısı yalıtkanlıgı yuksek seramikten olmasından dolayı herhalgi tehlikeside yok. motor ve sıcaklık kesici mevcut, kumanda mevcut, swing modu ve timer mevcut. bu modelim sinbo ve diger markalardan farkı ise uzerindeki digital termostat diger modellerde bu yok. istediginiz sıcaklıgı ayarlayınca o sıcaklıga geldigi anda ısıtmayı kesiyor. sadece fan ufluyor ve istenilen sıcaklıktan 3 derece dusuncede geri ısıtma calısıyor.
    Urun boyle ben cok memnunum demiştim bir daha diyeyim. ama sizlere tavsiyem sonucta elektrikli bir alet olmasından dolayı gece yatarken ve evden cıkarken en azından timeri kurup ole bırakmanız...

    umarım birazda olsa yardımcı olabilmişimdir...




  • Eğer güneyde iseniz yeterli olacaktır.Ancak hemen belirteyim bunlar duvara ve yerden en az 1.8 metre yukarıya monte edildiklerinden ve fan güçleri hernedense düşük olduğundan tam anlamı ile ısıtmıyorlar.Ancak oda büyüklüğü 10 m2 kadarsa olabilir.

    Ancak normal taşınabilir fanlı ısıtıcılar yerden ısıtttığından ve ısınan hava yükseldiğinden bu tip havalı ısıtıcılar yere ne kadar yakın olurlar ise o kadar iyidir derim.Dolayısı ile özellikle kumtel marka almayın.

    Ben denedim ve geri iade ettim.Ama demirdökümü kesinlikle öneririm.Zaten bende dün termostatlı seyyar tip fanlı dor model ısıtıcısını aldım.Gayet iyi.

    saygılarımla
  • baksana alete, 50 ytlye al sana klima ufolardan daha verimli olur inancındayım

     *** DUVAR TİPİ ISITICILAR***
  • bence ufo'dan iyi. koçtaşta satılan febrre marka'ları tavsiye ederim. bir de arora marka var. Odanız 10-15m2 civarı yerleri geçiyorsa hiç almayın zaten.
    çalışma prensibi odadaki soğuk havayı alıyor içinden geçiriyor ve sıcak olarak üflüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.