Şimdi Ara

Balta Girmemiş Klan - BGK -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Klanımızda Arkadaşlık ve saygı üst düzeydedir. Büyüklerine ve küçüklerine saygısızlık eden, kırıcı kelimeler kullanan kişiler hoş karşılanmaz.
    Üyelerin birbiriyle yardımlaşmasına özen gösterilir. Sadece ben duygusunu ön plana çıkaran ve sonuçta bu işin bir oyun olduğunu unutan arkadaşlardan haz edilmez. Klanımızda yaş sınırı olmamakla beraber, kesinlikle din,dil,ırk ayrımı yapılamaz.
    Bunlar saygı çerçevesini alan temel konulardır. Bunların dışında Aktif olarak oynanan ya da oynanacak oyunlar Klan üyeleri tarafından ortaklaşa karar verilir. Klanımızda oyunlar eleştirilebilir, mukayese edilebilir ancak her oyunun bir emekle yapıldığı unutulmadan ölçülü tabirler seçilmesine dikkat edilir.Beğenilen yada beğenilmeyen her bir oyunun klan üyelerimizin biri tarafından sevilebileceği bu nedenle oyun eleştirilerinin bir süre sonra kişiselleşip şahısların birbirini bunun üzerinden kışkırttığı bir noktaya getirimemesine dikkat edilir.
    Şu anda klan'ın odaklandığı oyunlar içerisinde Xbox Platformunda Ağırlıklı olarak "Forza Mototrports 7 , Forza Horizon 4 , Battlefield 5, Overwatch, Red Dead Redemptation Online , Tom Clancy's The Division, Rainbow Six Siege, FIFA,Starwars Battlefront,For Honor gelmektedir ayrıca Anthem , Tom Clancy's The Division 2 ve Ace Combat 7 Skies Unknown ise sabırsızlıkla beklenmektedir.Grubumuza ait Whats Up Mesajlaşma grubu yer almaktadır bu gruba katılmak için GSM numarası talebinde bulunabilirsiniz.
    Klanımızla ilgili XBOX Gamer Tag ve PSN ID'leri için facebook adreslerimiz aşağıdaki gibidir. Klan üyelerine ait Bu ID'leri ekleyerek Online Oyun ve Sohbet gruplarımıza katılabilirsiniz.Sayfamızdan Oyun haberleri ve Etklinlik paylaşımlarında bulunabilirsiniz..

    Kısacası, Baltaların girmediği eğlence dolu oyun grubumuza hoşgeldiniz :)


    Balta Girmemiş Klan - BGK -


    Facebook Grubumuz:
    https://www.facebook.com/groups/BGTR.Oyun/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 21 Aralık 2018; 15:7:4 >



  • Selamin aleykum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cem_F1-Mclaren

    Selamin aleykum
    hişşttt beni tanıdınızmı çağrııı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnakresss

    hişşttt beni tanıdınızmı çağrııı

    Alıntıları Göster
    Hayırlı forumlar
  • Serkant abi isim verme lütfen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faroz023

    Serkant abi isim verme lütfen
    nickini yesinler senin.
  • SELAMIN ALEYKÜM BEYLER
  • Buraya da mı sardınız, yandık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastiko_92 -- 12 Ağustos 2016; 16:20:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fantastiko_92

    Buraya da mı sardınız, yandık...
    Şimdi ben "yeşil" olarak bişey diyecem ama neyse Yazan okuyan olur Xbox One da'da varız :) ID : Bartuccc
  • Yaver is online 😝
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yusufcebi61

    Yaver is online 😝
    yaw bari kim kim onu yazın. kimsiniz la siz?
  • Akiyo bu aksam masallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Samichlaus

    Akiyo bu aksam masallah
    Hayırlı olsun ve mesajım bulunsun :D
  • Assetto Corsa İnceleme:


    1.Oynanış, Fizik ve Sürüş Hissi: Assetto Corsa Project oynanış olarak Project cars’dan çok daha hızlı adapte olunabilecek bir oynanış sunuyor. Ama maalesef bunu yaparken gücünü PC versiyonundaki Fiziklerden değil tam aksine Konsol kullanımına adapte edilmiş destek unsurlarıyla sunuyor. Oyunun offline modalarında Tüm asistler oyun girişi öncesi 100 delik sistemle ayarlanabiliyor oyun içindeyse Direksiyon ya da DS4 Tuşlarıyla bu destekler arttırılıp azaltılabiliyor. Oyun fizikleri PC Versiyonunun aksine size eşsiz bir sürüş hissiyatı vermiyor. Oyunda çarpışma efektleri çok zayıf 270km hızla duvara çarptığınızda tamponunuz yerinde kalıyor ve aracın nerden hasar aldığını ancak bilgi ekranlarından görebiliyorsunuz ya da dış kameraya çıkıp aracın sağ ve sol yanına bakış atarak anlıyorsunuz. Önünüzdeki bir araça çarptığınızda gelen içi boş bir bidona çaptığınız hissi var. Hasarı %100 oranında açsanız bile bunlar çok fazla değişmiyor. Oyundaki ceza sistemi hayli ilginç penaltı aldığınız an cezanızı çekmeniz üzere size bir 10 saniye veriliyor ve yarış bitene değin herhangi bir yerde yavaşlayarak bu cezanızı çekebiliyorsunuz. (Bu oyun içinde ne kadar trollük yapılır bilemiyorum ama bunu art niyetli olarak kullananlar olabilir. ). Ayrıca oyunda penaltılar açıkken birkaç küçük dokunuş sonrası acımasız bir ceza sistemi ile karşı karşıya kalıp 2-3 dokuş sonrasında bir anda kendinizi pit alanına ışınlanmış bulabilirsiniz. Oyunda önden kayma çok fazla olmuyor sadece G kuvveti ile virajı alamadığınız anlar olacaktır özellikle viraj ve Virajdaki vites-hız ilişkisi ile apeks bilgisi birazcık olan arkadaşlar için kimseyi zorlamayacak şekilde tasarlanmış. Araçların default setupları sizin ayar kısımlarıyla çok fazla haşır neşir olmanızı sağlamayacak düzeyde. Ancak pc versiyonundaki gibi kontraları ps4 versiyonunda görmeniz kolay olmayacak. Oyun fizikleri direksiyonla oynayanlar için tatmin edici düzeyde.


    2.Atmosfer: Oyun açılışı oldukça vasat bir trailer ile yapılmış. Menü müzikleri sizi oyuna maalesef hazırlayamıyor. Yarışa başlarken sıralama sonucundaki gergin bekleyiş ve atmosfere salınan benzin kokusunu solumak nerdeyse imkânsız. Yarış içinde gaza getirecek bir sunucu aksiyonu yok. Oyun start anında hiçbir heyecan yaratmıyor. Pit noktasından start finish düzlüğüne kadar oyunun 2016 yılına yakışmadığı hissi sizi kuşatıyor. Sanki 10 yıl geriden gelen bir havası var. Bu kadar soğuk bir yarış oyununda rekabet getirecek yarışlara kendinizi motive etmeniz oldukça güç.

    3.İçerik: Oyunun en kısıtlı olduğu noktada burası Araç sayısı çok az ancak araç sayısından ziyade pist sayısının azlığı zamanla çok daha fazla sıkıcı hale geliyor. Tüm pistler nerdeyse 3-4 varyasyonla geliyor. Araçlar marka marka ayrılmış durumda lisanslardan dolayı İtalyan araçlarının fazlalığı dikkat çekiyor. Event ve Kariyer sistemi dışında içeriğe eklenen Drift modu ile garajda yer alan drift arabalarını seçip drift puanı kasılabiliyor ama sonunda sizi ödüllendirebilecek bir nokta bulunmuyor. Zamanla pistlerin lazer ile taranmış olmasından çok sayısının fazla olmasını isteyeceğiniz aşikar olacaktır.

    4. Stüdyonun Gelişime Desteği: Lisans ve konsol anlaşmaları kısıtlı da olsa sadece tek bir işi yapan ve maddi gücü diğerlerine göre kısıtlı olan bir stüdyoda bu desteği nasıl sunacakları merak konusu.

    5. Kariyer Modu: Oyunun Kariyer moduda çekici değil alt sınıftan başlayıp etkinlik açarak k eventleri tamamlama biçiminde devam ediyor.

    6. Online Alt Yapı: Oyun Firma tarafından atanmış ve belli sürelerde aktif olan(Tıpkı Drive Club tarzı) Serverlardan oluşuyor. Oyunda özel oda açma şansı yok. İlk gün denenmiş olup serverlarda en fazla 5 kişi olmasına rağmen lag ve fps düşüşleri dikkati çekti. Bunlar oyuncu sayısı arttıkça çok daha sıkıntılı bir hal alacaktır.

    7. Grafikler: Oyunun PC versiyonundan port edildiğini Ana menülerden anlama şansınız yok ancak oynanış ekranına geçildiğinde grafiklerin ne kadar sönük kaldığı anlaşılıyor. Oyun grafikleri sizlere sanki bu nesilden olmadığını haykırır gibi. Özellikle araçlar siyah renkse kaplamasız bir modelin önünüzde süzüldüğü hissiyatına kapılıyorsunuz. Oyunda “environmental atmosphere” çevre tasarımı ve çevre atmosferi 2D bir strateji oyunundaki kadar. Hava şartları içinde dinamik bir seçim yapma şansınız yok, hatta yağmur bile yok. Bulutlar sulu boya ile çizilmiş gibi. Pist dışında kalan tüm alanlar sanki hiç yaşamıyor. Herhangi bir izleyici atraksiyonu dahi yok oyunda. Dış kamera ve kaput kamerasının perspektifi ne kadar kötüyse Kokpit kameraları da bir o kadar iyi ancak araç içi detaylar, dashboard detayları arcade oyunlardaki kadar bile ileriye gitmemiş. Hiçbir doku gerçekçi değil. Otomobil üzerindeki Livery – stickerlar yakından bakıldığında çok kötü bir çözünürlükte. Oyunda aracın hızlandığını grafik olarak sezebilmeniz zor. Offline modlarda dahi FPS Düşüşleri mevcut. Her araç için onlarca stickerlı stok araç seçeneği mevcut. Bilgi ekranları çok basit ve anlaşılır öte yandan oyundaki sol bilgi ekranı buglı olarak çıktı ayrıca bazı araçlarda grafik olarak bug var .Örneğin; Mercedes AMG GT3 seçiyorsunuz kaput kamerasına geçtiğinizde ekranı bölen bir çizgi oluşuyor. Araçtan çıkan atmosferik gazların detayları çok kötü toz duman pixel pixel görünmekte.

    8. Sesler: Oyun girişendeki trailer müziği maalesef bir yarış oyunu için insanı harekete geçirici değil. Menü müzikleri ise temaya uygun ancak oyun içi sesler gerçekten de oyuncuları tatmin edecek düzeyin çok altında. Araç frenaj sesleri PC Versiyonundan port edilmiş ve wav uzaktılı dosyanın tekrarı gibi geliyor. Belli bir süre sonra tahammül edilemez bir hal alıyor. Araç sesleri kameraların değişimine göre adaptasyon sağlasa da iyi bir ses teknisyenin elinden çıkmadığı belli. Ayrıca atmosferik sesler de yavan kalıyor. Araçtan araca sesler değişse de aradaki frenaj nakaratı bu algıyı örselemekte. Çarpışma sesleri içi dolu bir bidonun darbe alışı gibi oldukça kötü.

    9. Yapay Zeka: Oyunda Yapay zeka Hard, Medium ve Easy olarak sınıflandırılmış bunun çok da bir önemi olmuyor oyun içinde. Yapay zeka agresif ataklar yapmaktan çok sizden çok daha iyi ve hızlı ayarlara sahip bir araca dönüp daha hızlı giden bir taşıta dönüşüyor. Tampon tampona heyecan ve aksiyon uyandırıcı bir offline kullanım sunmuyor.

    11.Araç Ayarları ve Anlaşılır Menü içeriği: Ana menü grafikleri oldukça basit ve sade araç ayarları tek bir menü de sade bir biçimde gayet anlaşılır bir şekilde sizlere sunulmakta. Standart bir Sim Racing oyuncusu için basit denebilecek kadar sade.

    12. Force Feedback (Titreşim/Vibrasyon Yapısı): Oyunun en büyük artılarından biri direksiyonlarda çok iyi bir force feedback deneyimi sunması default ayarları nerdeyse oyun boyunca hiç değiştirmek istemiyorsunuz. Pistlerin taralı oluşu belki de tüm oyun boyunca olumlu olarak bu noktayı etkiliyor.

    13. Bir Oyun Grubuna/ Topluluğa Uygunluk: Oyunu gurup olarak oynamak oldukça güç Bunun en büyük nedeni oyunu oynamak için kendinize özel bir oda kuramamak bu ilerde her ne kadar güncelleme ile gelebilirse de ki bunun kolay bir iş olmadığı bariz, oyunlarını gurup olarak oynayanlar bir süre oyunu disklerini raflarda tutabilirler. Ayrıca oyun guruplarının hepsi bu tip oyunların türümünü direksiyonla oynama şansına sahip değil; Oyunun DS4 Kontrolleri alışılması zor bir seviyede. Kısacası ds4 ile oynanabilecek bir oyun değil. Yapancılarla oynarken public odada yaşanılan sorunlar düşünüldüğünde ne kadar zevk alına bilir kişiden kişiye değişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 26 Ağustos 2016; 14:46:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkmdesign

    Assetto Corsa İnceleme:


    1.Oynanış, Fizik ve Sürüş Hissi: Assetto Corsa Project oynanış olarak Project cars’dan çok daha hızlı adapte olunabilecek bir oynanış sunuyor. Ama maalesef bunu yaparken gücünü PC versiyonundaki Fiziklerden değil tam aksine Konsol kullanımına adapte edilmiş destek unsurlarıyla sunuyor. Oyunun offline modalarında Tüm asistler oyun girişi öncesi 100 delik sistemle ayarlanabiliyor oyun içindeyse Direksiyon ya da DS4 Tuşlarıyla bu destekler arttırılıp azaltılabiliyor. Oyun fizikleri PC Versiyonunun aksine size eşsiz bir sürüş hissiyatı vermiyor. Oyunda çarpışma efektleri çok zayıf 270km hızla duvara çarptığınızda tamponunuz yerinde kalıyor ve aracın nerden hasar aldığını ancak bilgi ekranlarından görebiliyorsunuz ya da dış kameraya çıkıp aracın sağ ve sol yanına bakış atarak anlıyorsunuz. Önünüzdeki bir araça çarptığınızda gelen içi boş bir bidona çaptığınız hissi var. Hasarı %100 oranında açsanız bile bunlar çok fazla değişmiyor. Oyundaki ceza sistemi hayli ilginç penaltı aldığınız an cezanızı çekmeniz üzere size bir 10 saniye veriliyor ve yarış bitene değin herhangi bir yerde yavaşlayarak bu cezanızı çekebiliyorsunuz. (Bu oyun içinde ne kadar trollük yapılır bilemiyorum ama bunu art niyetli olarak kullananlar olabilir. ). Ayrıca oyunda penaltılar açıkken birkaç küçük dokunuş sonrası acımasız bir ceza sistemi ile karşı karşıya kalıp 2-3 dokuş sonrasında bir anda kendinizi pit alanına ışınlanmış bulabilirsiniz. Oyunda önden kayma çok fazla olmuyor sadece G kuvveti ile virajı alamadığınız anlar olacaktır özellikle viraj ve Virajdaki vites-hız ilişkisi ile apeks bilgisi birazcık olan arkadaşlar için kimseyi zorlamayacak şekilde tasarlanmış. Araçların default setupları sizin ayar kısımlarıyla çok fazla haşır neşir olmanızı sağlamayacak düzeyde. Ancak pc versiyonundaki gibi kontraları ps4 versiyonunda görmeniz kolay olmayacak. Oyun fizikleri direksiyonla oynayanlar için tatmin edici düzeyde.


    2.Atmosfer: Oyun açılışı oldukça vasat bir trailer ile yapılmış. Menü müzikleri sizi oyuna maalesef hazırlayamıyor. Yarışa başlarken sıralama sonucundaki gergin bekleyiş ve atmosfere salınan benzin kokusunu solumak nerdeyse imkânsız. Yarış içinde gaza getirecek bir sunucu aksiyonu yok. Oyun start anında hiçbir heyecan yaratmıyor. Pit noktasından start finish düzlüğüne kadar oyunun 2016 yılına yakışmadığı hissi sizi kuşatıyor. Sanki 10 yıl geriden gelen bir havası var. Bu kadar soğuk bir yarış oyununda rekabet getirecek yarışlara kendinizi motive etmeniz oldukça güç.

    3.İçerik: Oyunun en kısıtlı olduğu noktada burası Araç sayısı çok az ancak araç sayısından ziyade pist sayısının azlığı zamanla çok daha fazla sıkıcı hale geliyor. Tüm pistler nerdeyse 3-4 varyasyonla geliyor. Araçlar marka marka ayrılmış durumda lisanslardan dolayı İtalyan araçlarının fazlalığı dikkat çekiyor. Event ve Kariyer sistemi dışında içeriğe eklenen Drift modu ile garajda yer alan drift arabalarını seçip drift puanı kasılabiliyor ama sonunda sizi ödüllendirebilecek bir nokta bulunmuyor. Zamanla pistlerin lazer ile taranmış olmasından çok sayısının fazla olmasını isteyeceğiniz aşikar olacaktır.

    4. Stüdyonun Gelişime Desteği: Lisans ve konsol anlaşmaları kısıtlı da olsa sadece tek bir işi yapan ve maddi gücü diğerlerine göre kısıtlı olan bir stüdyoda bu desteği nasıl sunacakları merak konusu.

    5. Kariyer Modu: Oyunun Kariyer moduda çekici değil alt sınıftan başlayıp etkinlik açarak k eventleri tamamlama biçiminde devam ediyor.

    6. Online Alt Yapı: Oyun Firma tarafından atanmış ve belli sürelerde aktif olan(Tıpkı Drive Club tarzı) Serverlardan oluşuyor. Oyunda özel oda açma şansı yok. İlk gün denenmiş olup serverlarda en fazla 5 kişi olmasına rağmen lag ve fps düşüşleri dikkati çekti. Bunlar oyuncu sayısı arttıkça çok daha sıkıntılı bir hal alacaktır.

    7. Grafikler: Oyunun PC versiyonundan port edildiğini Ana menülerden anlama şansınız yok ancak oynanış ekranına geçildiğinde grafiklerin ne kadar sönük kaldığı anlaşılıyor. Oyun grafikleri sizlere sanki bu nesilden olmadığını haykırır gibi. Özellikle araçlar siyah renkse kaplamasız bir modelin önünüzde süzüldüğü hissiyatına kapılıyorsunuz. Oyunda “environmental atmosphere” çevre tasarımı ve çevre atmosferi 2D bir strateji oyunundaki kadar. Hava şartları içinde dinamik bir seçim yapma şansınız yok, hatta yağmur bile yok. Bulutlar sulu boya ile çizilmiş gibi. Pist dışında kalan tüm alanlar sanki hiç yaşamıyor. Herhangi bir izleyici atraksiyonu dahi yok oyunda. Dış kamera ve kaput kamerasının perspektifi ne kadar kötüyse Kokpit kameraları da bir o kadar iyi ancak araç içi detaylar, dashboard detayları arcade oyunlardaki kadar bile ileriye gitmemiş. Hiçbir doku gerçekçi değil. Otomobil üzerindeki Livery – stickerlar yakından bakıldığında çok kötü bir çözünürlükte. Oyunda aracın hızlandığını grafik olarak sezebilmeniz zor. Offline modlarda dahi FPS Düşüşleri mevcut. Her araç için onlarca stickerlı stok araç seçeneği mevcut. Bilgi ekranları çok basit ve anlaşılır öte yandan oyundaki sol bilgi ekranı buglı olarak çıktı ayrıca bazı araçlarda grafik olarak bug var .Örneğin; Mercedes AMG GT3 seçiyorsunuz kaput kamerasına geçtiğinizde ekranı bölen bir çizgi oluşuyor. Araçtan çıkan atmosferik gazların detayları çok kötü toz duman pixel pixel görünmekte.

    8. Sesler: Oyun girişendeki trailer müziği maalesef bir yarış oyunu için insanı harekete geçirici değil. Menü müzikleri ise temaya uygun ancak oyun içi sesler gerçekten de oyuncuları tatmin edecek düzeyin çok altında. Araç frenaj sesleri PC Versiyonundan port edilmiş ve wav uzaktılı dosyanın tekrarı gibi geliyor. Belli bir süre sonra tahammül edilemez bir hal alıyor. Araç sesleri kameraların değişimine göre adaptasyon sağlasa da iyi bir ses teknisyenin elinden çıkmadığı belli. Ayrıca atmosferik sesler de yavan kalıyor. Araçtan araca sesler değişse de aradaki frenaj nakaratı bu algıyı örselemekte. Çarpışma sesleri içi dolu bir bidonun darbe alışı gibi oldukça kötü.

    9. Yapay Zeka: Oyunda Yapay zeka Hard, Medium ve Easy olarak sınıflandırılmış bunun çok da bir önemi olmuyor oyun içinde. Yapay zeka agresif ataklar yapmaktan çok sizden çok daha iyi ve hızlı ayarlara sahip bir araca dönüp daha hızlı giden bir taşıta dönüşüyor. Tampon tampona heyecan ve aksiyon uyandırıcı bir offline kullanım sunmuyor.

    11.Araç Ayarları ve Anlaşılır Menü içeriği: Ana menü grafikleri oldukça basit ve sade araç ayarları tek bir menü de sade bir biçimde gayet anlaşılır bir şekilde sizlere sunulmakta. Standart bir Sim Racing oyuncusu için basit denebilecek kadar sade.

    12. Force Feedback (Titreşim/Vibrasyon Yapısı): Oyunun en büyük artılarından biri direksiyonlarda çok iyi bir force feedback deneyimi sunması default ayarları nerdeyse oyun boyunca hiç değiştirmek istemiyorsunuz. Pistlerin taralı oluşu belki de tüm oyun boyunca olumlu olarak bu noktayı etkiliyor.

    13. Bir Oyun Grubuna/ Topluluğa Uygunluk: Oyunu gurup olarak oynamak oldukça güç Bunun en büyük nedeni oyunu oynamak için kendinize özel bir oda kuramamak bu ilerde her ne kadar güncelleme ile gelebilirse de ki bunun kolay bir iş olmadığı bariz, oyunlarını gurup olarak oynayanlar bir süre oyunu disklerini raflarda tutabilirler. Ayrıca oyun guruplarının hepsi bu tip oyunların türümünü direksiyonla oynama şansına sahip değil; Oyunun DS4 Kontrolleri alışılması zor bir seviyede. Kısacası ds4 ile oynanabilecek bir oyun değil. Yapancılarla oynarken public odada yaşanılan sorunlar düşünüldüğünde ne kadar zevk alına bilir kişiden kişiye değişir.
    Murat,Kasap Devo :) Sizsiz olmaz buralar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkmdesign

    Murat,Kasap Devo :) Sizsiz olmaz buralar...
    Arkadaşlar,
    Kubilay arkadaşımızın önerisi ile project cars yarışlarını daha zevkli hale getirmek için bir sayfa açtık.
    Aşağıdaki linkte Project Cars DS4, Direksiyon ve Forcefeedback ayarları ile Kullanıcılardan gelen isteğe göre Setup paylaşımları yapılmaktadır. Project Cars ile ilgili dostlarımız
    bu konuyu da takip edebilirler, kullanamadıkları ama aracı sürmek için keşke setup ı olsa diyenler oraya araç marka ve modelini yazarlarsa konuda seve seve paylaşırız.
    Şimdiden hayırlı olsun...


    https://forum.donanimhaber.com/m_119919070//tm.htm#119920821
  • Baltalar elimizde, uzun ip belimizde

    Biz gideriz ormana hey ormana.

    Yaşlı kütük seçeriz, karşılıklı geçeriz,

    Testereyle biçeriz, hop biçeriz.

    Ağacın yanında dur, baltayı sağından vur.

    Birde sol taraftan vur kuvvetli

    Kışın odun yanınca, alevler parlayınca,

    Şarkı söyler oynarız hey oynarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkmdesign

    Baltalar elimizde, uzun ip belimizde

    Biz gideriz ormana hey ormana.

    Yaşlı kütük seçeriz, karşılıklı geçeriz,

    Testereyle biçeriz, hop biçeriz.

    Ağacın yanında dur, baltayı sağından vur.

    Birde sol taraftan vur kuvvetli

    Kışın odun yanınca, alevler parlayınca,

    Şarkı söyler oynarız hey oynarız.
    9. Ordu Komutanı Devo burda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feckless

    9. Ordu Komutanı Devo burda

    Alıntıları Göster
    9.KOLORDU KOMUTANI GENERAL ROBERT PAUL THEDOR KOSCH (HERR DEVRIM)
    Balta Girmemiş Klan - BGK -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 2 Eylül 2016; 16:42:34 >
  • Bu da dedesi :)

    Balta Girmemiş Klan - BGK -
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.