Şimdi Ara

Power & Revolution Geopolitical Simulator 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Power & Revolution Geopolitical Simulator 4

     Power & Revolution Geopolitical Simulator 4

    http://store.steampowered.com/app/467520/


    Ülke yönetme üzerine kurulu olan serinin son oyunu, önceki oyuna göre yenilikler eklenmiş yenilikler oyuna muhalefet olarak başlama, terör örgütü olarak başlama ve toplumsal olaylara kendimiz müdahale edebilmektir.

    Oyunu kısaca anlatmak gerekirse seçimi kazanmış parti olarak oyuna başlıyoruz gerçekte olduğu gibi ülkenin her sorunuyla biz uğraşıyoruz gerekirse oy için pislikler yapıyoruz,

    Türkiye ile iktidar partisini oynarken Pkk,Dhkp-cİşid gibi terör örgütleri ve göçmenler can sıkıyor terör ile mücadele için istihbaratı geliştirip operasyon düzenlerseniz terör bitiyor gerçekte olduğu gibi heron ile kampların yerini tespit edip uçak ile bombalamak pek zarar vermediği gibi canlı bomba eylemi olarak bize geri dönüyor, bu bombalar sendikalar meydanda eylem yaparken patlayabiliyor o zaman kötü oluyor dikkatli oynamak lazım, ben Hdp başkanına suikast yaptırmak istemiştim ancak mit beceremeyip olay açığa çıkınca Pkk azdı, Hdp'yi kapatınca ülkede kaos çıktı, hükümet binasının önüne tankları yığdım bekliyorum, diğer sorunların çözümü serinin önceki oyununun konusunda var.


    https://forum.donanimhaber.com/m_72422804//tm.htm#72422804

    Muhalefet olarak başlamak ise ayrı bir zevk, meclise gelen oylamalara partinizin hangi oyu vereceğini seçebiliyorsunuz, parti bütçesini kullanarak özel ajan tutup rakipleriniz hakkında bilgi toplayabiliyorsunuz, yalnız bakanları takip ettirmek güvenlikleri üst düzey olduğu için yakalanmalarına neden oluyor, hükümetin çıkartmak istediği yasalara göre eylem yapabiliyorsunuz, size yakın iş adamlarından maddi yardım alabiliyor, ünlü kişilerden sizin hakkınızda konuşma yapmasını isteyebiliyorsunuz.

    Örneğin benim oyunumda Rte(çizim aynı isim değişik) tecavüz harici kürtajı yasakladı, hemen insan hakları örgütü ile görüşme ayarlayıp eylem yapmaya teşvik ettim ardından tv'ye çıkıp bunun insan haklarına aykırı olduğu temalı bir konuşma yaptım, insan hakları örgütü Ankara'da oturma eylemi yapınca teşkilatı destek olarak yolladım.

    Sonuç: Polis geldi müdahale etti eylemi dağıttı, mecliste yasa Mhp'nin desteği ile kabul edildi, bana tek yararı açıklamalarım yüzünden populerliğim arttı, şu an seçim zamanındayız il il gezip miting yapıyoruz batıda insan hakları demek oy getirirken doğuda yol köprü demek oy getiriyor

    Oyuna belirli ülkelerdeki terör örgütü olarak başlayabiliyoruz, ben işid ile başladım, bir yandan pjak, özgür suriye ordusu, Esad güçleri ile karadan savaşırken diğer yandan Abd Türkiye ve Rusya'nın havadan bombalaması ile uğraşıyorum, bütçemiz var bu bütçe ile propaganda yapabiliyoruz, çeşitli ülkelerin diplomat, ajan ve siyasileri ile görüşmeler yapıp maddi ve milis gücü desteği isteyebiliyoruz, Suudi Arabistan para yardımı yaparken, Türkiye'deki işid sorumlusu sürekli milis gönderiyor, işin gerçekçi kısmı Abd bir yandan bombalarken diğer yandan para gönderiyor( iletişime geçmek biraz zaman alıyor)

    Güzel detaylı bir oyun, yakında Türkiye için gerçek isim yaması çıkacak.




  • 3ten iyi mi bu oyun . Steamde baya olumsuz yorum var.
  • AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    oyunda grafiksel anlamda değişiklik yok, zaman geçtikçe oyunda takılmalar oluyor, oynanış bakımından hemen hemen aynı ama 3'de olmayıp 4'de olsun dediklerimizi yapabiliyoruz orası güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    oyunda grafiksel anlamda değişiklik yok, zaman geçtikçe oyunda takılmalar oluyor, oynanış bakımından hemen hemen aynı ama 3'de olmayıp 4'de olsun dediklerimizi yapabiliyoruz orası güzel.

    Hmm tamam bi ara deniyim ozaman 4ü.
  • Eee yok mu oynayan? Görüş veya bilgi paylaşacak olan?
  • Mutlaka oynayacağım.Demoracy 3 gibi kolay değip,Ondan 100 kat detaylı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sildim oyunu ilerledikçe şişme yapıyor, belki orijinal olmadığı içindir, indirime girmiyor bu seri ya da ben denk gelmedim.
  • Şurada yerimizi alalimda zamam bulup oynayalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna muhalefet olarak nasıl başlayacağım. İlk chose character kısmı çıktığında meclisteki partilere tıklıyorum ama tıklanmıyor. Oyun bana sadece iktidar partisi ile oynama imkanı veriyor. Muhalefet ile nasıl başlarım oyuna acaba? Oyunu korsan olarak indirdim bu arada orjinal değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    Serbest oyun seçip haritada ülkeye tıklayıp revolution kısmından seçmen gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Teşekkürler cevap için çok saolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.