Şimdi Ara

Vestel Eco Plus 7 / Değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Vestel Eco Plus 7 klimayı geçen yıl çalıştıgım yerden söktürüp eve getirmiştim.Şimdi taktırmayı düşüyorum.Montaj+Gaz+Dış ünite için ayak+bakır boru toplam 450TL masraf çıkarttılar sizce taktırayım mı? Bunu neden soruyorum çünkü taktırması biraz masraflı geldi.Önerilerinizi bekiyorum teşekkürler

    https://www.turkticaret.net/Firma/290230/pratik.ev/vestel.eco.plus.7.duvar.tipi.split.klima klima bu



  • Klima demontaj ücreti 209TL kaldı ki sizde sadece montaj yapılacak max 150TL
    konsol ücreti 20TL
    gaz şarjı Size sadece gaz şarjı için gelselerdi ücreti yüksek olabilirdi ancak zaten bir hizmet vermeye geldikleri için sadece gaz bedeli alabilirler bu nedenle max 30TL
    Metrajı bilemiyorum ancak bakır boru yerine alm kit kullansınlar zaten toplasanız takımı 40TL

    Bu şartlarda taş çatlasın 250TL ye çıkar o iş, Sizin de alm ye karşı antipatiniz var ise pazarlık edip metraja göre 300 e bakır borulu anlaşabilirsiniz.

    Günümüz koşullarında en kötü klima 1500TL bu durumda yaptırabilirsiniz ancak bu makineden performans beklemeyiniz


    08502224123 Numaralı telefondan, size bu fiyatı veren servisin neye istinaden bedel çıkardığını sorgulayınız. her iş için ayrı işçilik yazmışlar kesinlikle tek işçilik bedeli ile gelip Sadece montaj hizmeti verecek yani sökümle dahi uğraşmayacak.
    Katalog fiyatları bellidir işçiliğinden konsoluna kadar. Max değerleri aşamaz servisler.




  • İlginiz icin tesekkur ederim.Bu arada armut.com a ilan vermistim 1 kisi 200TL teklif verdi.Referanslarida iyi,yaptirmayi dusunuyorum.

    Bu arada bu klimadan performans beklemeyin demissiniz kisaca neden onu soracaktim.Benim beklentim soguk hava vermesi.Cok yakmasi onemli degil cunku surekli kullanilmayacak.Bu durumda memnun olurum insallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wuc kullanıcısına yanıt
    Hem kullandığım, hem de uzun bir dönem servisliğini yaptığım için bildiğim, kompresörü zayıf makinedir öyle ultra mega soğutma beklemeyin anlamındaydı hocam.

    Hocam belli bir değerin altında size hizmet verecek olan arkadaşlardan bu hizmetin karşılığında rica ediyorum verilen hizmetin içeriğinin ve bedelinin yazılı olduğu bir belge lütfen alınız.
  • Montajı yaptırdığımda buraya detaylı yazacağım.Teşekkürler.
  • wuc kullanıcısına yanıt
    Çok çok sevinirim hocam, bir de mahsuru yoksa montajı yapan arkadaşlar işlem bitimi sonrası klima üfleme derecesini ölçebilir, siz de resim çekebilirseniz süper olur.
    Tekrar teşekkürler.
  • Selamlar.Klimanin montajini yaptirdim.İc unitenin fotosunu ekledim.Sansimiza tam arkasinda elektrik icin buat vardi.Dis unitede tam arkasinda oldugu icin duvarda kablo gezinmedi.Buattan elektrik baglantisi ve sigortayi kendisi yapti.Klima icin 3 metre bakir boru yapti dis unitenin arkasinda 1 tur dondurdu.Klimanin gazi oldugu icin gaz koymadi.Dis uniteyide guzel montaj yapti.Getirdigi ayaklar kaliteliydi 4 adet kalin plastik takoz koydu duvara ses vermemesi icin.Bu arada klima 9.000 btu dedi.Derece olcen aleti yokmus o yuzden olcemedik.Montaj sonunda harcadigi butun malzemeleri yazdi.300tl toplamda odedim montaji istedigim gibi sikintisiz yaptigi icin pazarlik vs yapmadim.Klima eski yerindeyken oldugu gibi ayni soguklukta ufluyor performansini begendim.Tavsiyeleriniz icinde tesekkur ederim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Vestel Eco Plus 7 / Değer mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • wuc kullanıcısına yanıt
    Çok sevindim istediğiniz gibi olduğuna. Emekçi kardeşimizin de eline sağlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.