Şimdi Ara

Kredi ile iPhone 6S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iPhone 6S almak istiyorm vatan bilgisayar teknosa bimeks vs baktımda hepsinin kendine göre kredileri var fakat galiba en uygunu vatan fakat aklımda bi soru var böyle alındığı zaman 1.39 gibi bir faiz duydum 12 ay taksit için ve toplam faiz yaklasık olarak 3099TL telefon için 120 lira gibi bir rakam açıkçası daha fazla bekliyordum şaşırdım. Bu şekilde telefon alan arkadaslarımız varsa bana konu hakkında yardımcı olurlarsa sevinirim iyi forumlar iyi akşamlar :)



  • Hocam gercekten ihtiyaciniz varsa alin lutfen yoksa hic borc harc yapmaya gerek yok. Bende note 5 alirken bu hatayi yapmistim zarar etmedim ancak yinede uygun bir durum degildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon değiştireceğim kesin bir şekilde fakat taksit imkanım olursa hemen telefonu alabilirim diğer türlü bir süre para biriktirmem gerekecek bu sürede minimum 5-6 ay gibi bir süre sürebilir. telefon ihtiyacım olduğundan dolayı düşündüm fakat dediğim gibi bu yöntemle telefon alan birinin tecrübesine ihtiyacım var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baranozt -- 6 Ağustos 2016; 20:41:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcan102

    İlk önce konuşmayı öğrenip sonra gel yorum yaz.Daha düzgün bir cümle kurabilirsin.Ayrica faizin haram olmasıyla alakası ne tabiki banka sana bedavaya çalışmıcak kendi parasında alicak

    Sen ne zıplıyon ordan işine bak sen. Banka bana mı çalışsın dedim zıpır zıpır konuşma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evkur varsa Oraya bi bak hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baranozt B kullanıcısına yanıt
    Faizi o kadar düşük değildir bence, ha düşükse 5-6 ay beklemektense hemen kullanmaya başlamak daha mantıklı. Yine de siz bi hesaplattırın onu bence yanlışınız var gibi geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.