Şimdi Ara

Legion dahil hesap aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Legion ile bir heves geri dönmeyi planlıyorum ama WoD ile bıraktığım ve şu ara çok vaktim olmadığı için expansion gelince geride kalmak istemiyorum bu nedenle Legion dahil son pakette aktif olarak oynamış bir hesap arıyorum. Acchi Mount önemli değil.Çok değerli hesaplarla ilgilenmiyorum. Tekliflerinizi pm ya da konu altından yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam battlechest+legion alsanız hem level 100 boost olur hem de zaten bir ay bedava olur. Fiyat olarak oynanmış hesaba bu ikisinin ederinden aşağı isteyen olur mu, bilmiyorum. Hatta benle raf yaparsanız bir ay da ben size veririm, süper olur. Ama tabi size kalmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam buyuk ihtimalle dediginiz gibi yapacagim.Pek hesap satan yok.Vakit sikintimdan dolayi hesap ariyordum.Baslayacagim zaman yani buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta tekrar raf icin sizinle iletisime gecerim.Tesekkurler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bangez

    Hocam buyuk ihtimalle dediginiz gibi yapacagim.Pek hesap satan yok.Vakit sikintimdan dolayi hesap ariyordum.Baslayacagim zaman yani buyuk ihtimalle onumuzdeki hafta tekrar raf icin sizinle iletisime gecerim.Tesekkurler .

    Teşekkürler, şimdiden iyi eğlenceler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.