Şimdi Ara

En son Pangu jailbreak yapanlar hacklenmiş olabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kaynak:http://9to5mac.com/2016/07/30/pangu-jailbreak-potential-hack/

    Pangu jb yapan çoğu kullanıcı facebook, kredi kartı vs bilgilerinin bilgileri dışında kullanıldığını belirtmişler. Jb'cilere duyrulur!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • İlk yapanlar aynı aracı kullanmadı mı. Neden son yapanlar etkilensin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cholonya kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayanların çoğu 25pp uygulaması üzerinden Jailbreak yapanlarmış sırf bu yüzden dün pangu üzerinden yaptım ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaplarına yurt dışından erişilmeye çalışılan oldu mu? Çoğu kişi Çin/Tayvan gibi uzakdoğu ülkelerinden yapılmış izinsiz giriş tespit ettiklerini söylüyor..
  • Yarı jb olması herhalde jb yi tekrar yapma şansı verildiğinde bilgileri tekrar her seferinde kb yapanların bilgilerini çalıyor olabilir mi .. Benim bildiğim yarı jb olduğu Zaman telefon kapanırsa bi daha pc ye bağlamadan açılmazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umalım ki safsata olsun. Tekrardan restore, jb ile ugrasmak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Param yokki 😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş ciddi beyler. PAngu resmi twitter sayfasından açıklama geldi. 25pp ile ilgili olarak en kısa zaman doğruyu bulacaklarını umut ediyorlar. yalnız ilginç olan herkesin değilde bir kaç kişinin söylemesi. misal birisi WesternUnion hesabından Filistin IP'si ile giriş yapılıp çindeki birine para gönderilmeye çalışıldığını söylemiş. başka birisi paypal'ından ödeme ödeme yapıldığını söylemiş. ben ilk gün yapmıştım. bende bişey olmadı. bir sürü şifre ve banka uygulaması var. belki de bu kişiler başka bir sebepten başlarına böyle bişey gelmiş olabilir.
  • JB işine hepten karşı biri olarak üzüldüm gerçekten. Umarım kimsenin başı derde girmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amonRa

    iş ciddi beyler. PAngu resmi twitter sayfasından açıklama geldi. 25pp ile ilgili olarak en kısa zaman doğruyu bulacaklarını umut ediyorlar. yalnız ilginç olan herkesin değilde bir kaç kişinin söylemesi. misal birisi WesternUnion hesabından Filistin IP'si ile giriş yapılıp çindeki birine para gönderilmeye çalışıldığını söylemiş. başka birisi paypal'ından ödeme ödeme yapıldığını söylemiş. ben ilk gün yapmıştım. bende bişey olmadı. bir sürü şifre ve banka uygulaması var. belki de bu kişiler başka bir sebepten başlarına böyle bişey gelmiş olabilir.

    Hocam açıklamayı yanlış anlamışsınız ne biz ne de 25pp jailbreak aracı vasıtasıyla kullanıcılardan para çalacak kadar aptal değiliz bu olayların sebebinin yakın zamanda ortaya çıkmasını dilediklerini söylemişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • savunma yapmışlar bende kullandığım halde bişey olmadı ancak muzdarip kullanıcılar var. o yüzden söyledim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk günden beri 25pp jb kullanıyorum tüm hesaplarım falan telefona gelen mesaj ve bilgilendirme mesajları var bunların kontrolünü yaparsanız risk minimuma düşer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bugun 25pp ile yaptım ama bı sıkıntı çıkar mı bilemiyorum korktum şuan
  • Jb yapıyorsan bunları göze alıyorsun demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyla alakali birisi net bir bilgi paylasabilir mi? Kart bilgilerimin calinip calinmadigini nasil ogrenebilirim? Varsa herhangi bir onlem alinabilir mi?
  • Ben bu hususta o günlere denk gelen bir problem yaşadım, tesadüfte olabilir ama senelerdir netten alışveriş yapan insanım her yerden almam tabi dikkatliyimdir... Kartımdan çok yüksek meblalar çekilmeye çalışılmış ve güvenlik için daha ben aramadan kartı askıya almışlar ve ben 1040 gbp alışveriş için 3d şifre gelince durumu anladım..
    Kartı iptal ettirdim. Bankanın söylediği işlem yapılmak istenen yer oto parçaları satan biyer olarak gözüküyormuş. Dediğim gibi tam o döneme denk geldi ve ben bu sebepten olduğunu düşünüp hemen jb kaldırdım ve yapmayı düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.