Şimdi Ara

TR 7 mi bekleyelim, ABD SE mi alalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an amerikadayım, falat 6S bir yıllık cihaz olduğu için eski cihaza kafadan para bağlamak istemiyorum. Sizce daha yeni olduğu için SE mi alınmalı, yoksa bir yıl bekleyip TR'den 7 mi alınmalı?
    Şu an iPhone 5 var bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 6s bir yıllık cihaz olduğu için eski cihaza para bağlamak istemiyorum demişsiniz SE'de 6s'de bulunan donanım olduğundan dediğinizle çarpışmıyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SE üretim yılı olarak yeni olabilir ama donanım olarak 5S ve 6S'den esinlenilmiş melez bir model.. 6S alıp geçin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle belirteyim 7 için bir yıl beklemene gerek yok! Eylül sonu Ekim başı gibi alabilirsin ki bu da birkaç ay yapar.

    6S için "bir yıllık cihaza eskidiği için para bağlamak istemediğini" belirtmişsin ama SE gibi iPhone 5 kopyası ve 4 yıllık bir modele para bağlamayı düşünüyorsun! Kasası 4 yıllık ve donanımı da senin bir yıllık dediğin cihazla, 6S ile aynı üstelik!

    Kendi kararını veremeyecek kadar aklın başında değil mi, yoksa Amerika' da bulunduğunu belirtmek için özellikle mi konu açtın anlayamadım doğrusu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 almayı düşünüyorum hazır konu açılmışken sorayım , önceki yıllarda gördüğümüz gibi çıktığı ilk günlerde apple storelarda stok sıkıntısı olurmu sizce ? Malum fiyatı 3500 tl gibi olacak yoğun ilgi olmayabilir diye düşünüyorum ben
  • 6s eski diye almak istemiyosun ama 6s den çok daha eski olan 5 kasalı SE almak mantıklı geliyo ? Çok mantıksız. Bence tr de 7 yi bekle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam amerikadasın madem uğraşma 6s al geç kaydını yaptır kullan 7 çıkınca kafana yatarsa satıp alırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu mesajini gündüz vakit oku ve yorumlayip bize dön doğru anlamişmiyiz:))kardeş alip kullanicam satmam diyosan 6s alip yola dvm et Se serisiyle ayni donanima sahip eski yeni yok yenilik istiyosan 7 alip kafan rahat eder 8 kadarrahatla iki yili götürür mutlu eder seni:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 29 Temmuz 2016; 1:42:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.