Şimdi Ara

Galatasaray'da tehlike çanları çalıyor! Taraftardan flaş karar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray’ın transferdeki suskunluğu taraftarların sabrını taşırdı. Kombine satışları dibe vururken, daha önceden kombinesi bulunan çok sayıda taraftarın da bunları iade etmeye çalıştığı ortaya çıktı.
     Galatasaray'da tehlike çanları çalıyor! Taraftardan flaş karar...
    Serdar Aziz ve Emrah Başsan dışında transfer yapamayan Galatasaray yönetiminın bu suskunluğu taraftarların büyük öfkesini çekiyor. Geçen sezon 32 bin kombine bilet satan Galatasaray bu sezon sadece 6 bin 500 adet kombine satabildi. Olayın daha üzücü yönü ise bazı taraftarların, kombine biletlerini iade etmeye başlaması...

    Çok sayıda taraftarın, sahip oldukları kombineleri iade etmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.

    Geçtiğimiz günlerde kulübü arayan loca sahibi bir taraftarın, "Locayı üç yıllığına satın almıştım ama gelecek sezon maçlara gitmeme kararı aldım. Kalan parayı ödemeyeceğim, locayı iade ediyorum" dediği öğrenildi.

    İsmi açıklanmayan taraftar, locayı neden iade ettiğinin sorulması üzerine de şu açıklamayı yaptı:

    "Yeni transfer yok, kimi seyredeceğim? 15 yıldır Galatasaray'ın İstanbul'daki bütün maçlarına giderim. 15 sene önce de Sabri Sarıoğlu vardı, bugün de... Çocuğum da 10 yaşına geldi, hep Sabri'yi izliyor. Sırf Galatasaraylıyım diye böyle bir takımı izlemeye mecbur değilim. Yeni sezonda maçlara gitmeyeceğim."

    http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-tehlike-canlari-caliyor-taraftardan-flas-karar-40174344



  • Kim daha kotu yonetiliyo onda bile yarisiyoruz Bakalim en az kombineyi kim alicak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombine iade ediliyormuymuş ki? öyle bir şans varsa geç olmadan ben de edeyim.
  • Sen taraftarı "fan" ve söğüşlenecek müşteri olarak görürsen ceremesini çekersin, beter olsunlar. Kişiler gider, Galatasaray ve taraftar hep kalır, yeri gelir dürüst ve gerçekten Galatasaray için çalışan yönetime destek olmak için bu taraftar verebileceği tüm desteği verir.
  • Sabri, umut, balta, tarık.. Bu adamları bedava versen bile oynatacak takım bulmak bence çok zor kaldı ki takasta nasıl kullanacağız.
  • o 6500 kişi çok akıllı olsaydı zaten öncesinde kombine almazdı. Böylelerini sömürsün kulüp sömürebildiği kadar..
  • İnanın senelerce GS forması aldım son 3-4 senedir forma almıyorum. İçimden gelmiyor. Bu vasıfsız insanların cebine gidecek diye para. Almayı da düşünmüyorum.
  • Konu sicak firsat sayilir.

    Iyi gun kotu gun herzaman GALATASARAYLIYIM. Ama bu yonetim varken kacak kanaldan bile mac izlemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi olmuş beter olsun dursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünde bana adıma özel tasarlanmış atkı kitlemek için aradılar klüpten. Yönetimi protesto amaçlı bu sene hiçbirşey satın almayacağımı söyleyince uzatmadan kapattılar. Daha önce de aranmıştım, kapatana kadar akla karayı seçmiştim. Demekki bu lafla çok karşılaşıyorlarki, uzatmadan kapattılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim hakikaten oturup biz nasıl tepki çekeriz diye hamleler düşünse, bu yaptıklarından daha iyilerini bulamazlar...

    Teknik direktörlük kariyerinde dişe dokunur başarısı olmayan adam bile, forvet olmamasına rağmen Umut'u kadro dışı bıraktı. Yönetim aklını çalıştırıp bi forvet alamadı.

    Arkadaş geçen sezon zaten sadece Umut'la işi götürmüşsün, neredeyse 5 6 aydır forvet eksiği ortada olan takım forvet transferi yapamıyor.

    Kombine forma satacağın dönemde daha beter sessizliğe gömülüyorsun, bu yönetime rakip olamayan ne kadar genel kurul üyesi varsa onlarında suratına tüküreyim...

    Orada Dursun Özbek'in saçmalıklarını izlemek için mi varlar ?
  • O gerizekali yonetim once kombine fiyatlarini dusursun. Avrupa yok. Takimin hali ortada. Rakiplerinin ne yaptigi ortada. Ama ne hikmetse gecen sene 4 yildizli 3 kupali avrupa maclariyla olan sezonla ayni fiyatta kombine. Ogrenci adamiz zaten ordan burdan kisip bi yardimimiz dokunsun diye ugrasiyoruz. Adamlarda inatla bizi kucaga almaya calisiyor. Biz transfere duruma gore gelip gelmemezlik yapmiyoruz. Yine gidicez butun maclara. Ama bu kombine fiyatlarini verecek halimiz yok. Makul bir seviyeye indirilsin hemen yenileyelim. Ama bu mantikla hareket ederlerse bizde karaborsadan ordan burdan ucuza bulmaya calisicaz. Ne diyim. Basta dursun olmak uzere emegi gecen herkesi sivazliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığım bileklikleri iade etmeyi düşünüyorum Dursun istifa edene kadar 1 kuruş yok lig tv,de kapattım golleri izlerim yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar göreve geldikleri dönem zaten zırnık koklatmam diye yaziyordum ki hala ayni kafadayim. Bunun iyi gün, kötü taraftarlığı ile alakasi yok. Bu kişiler, takimimiza çok derin zararlar veriyor ve biz taraftar olarak verebileceğimiz en iyi tepki olan ürün almama, kombine yenilememe gibi güçlü bir hamle ile tepki gösteriyoruz. Ancak karşıda insan evladı yokki bu tepkileri anlasınlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.