Şimdi Ara

Yetti artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok nadir konu açarım, ama bu durum gerçekten canımı sıkmaya başladı. Her oyunun güzel geçmesini bekleyemeyiz, iyi oyunumuz olur, kötü oyunumuz olur, bir şekilde mücadele verip elimizden geldiği kadar oynamaya çalışırız. Ha takım arkadaşlarım yeteneksizdir, cidden kötüdür, laf etmem diğer oyun der geçerim.

    Peki kaybetmek için her şeyi yapan biri, davranışını düzeltmesi için kibarca uyardığınız biri size hakaret üstüne hakaret edip sövüyosa burda dur derim.

    Çoook çok nadir flame yapan ben, şuana kadar ceza veya uyarı bile almamış ben, çıldırdım.

    Okumak isteyen olursa, yazıyorum: Adc alıyorum, yanımda bard var, adam pasif topluycak diye gezinip duruyor, neyse gelir diyorum minyon dalgası geldi, bakıyorum adam karşının mavisinde junglerı kesmeye çalışıp ölüyor. Neyse diyorum, barddır, utilitydir, carttır curttur. Ama yok. Adam koridora gelmiyor, beni yalnız bırakıyor. Karşı adc freezleyip 40 farm farkı açınca, kule altı farm bile aldırmayınca ve takımınız bu konuda yardım etmemekte ısrarlıysa, görmezden geliyorsa oyunun nerelere gittiğini, seviyesini az çok biliyorsunuzdur.
    Level6yken da 2 level fark açmış braum yarı canım varken flash q tutuştur yaptı ve öldüm. Braumu teke tekte alamıyo ahaha ezik diye bir dövmedikleri kaldı.
    Bunları da geçtim, koordinasyonumu bozmamaya çalıştım, farm farm farm, dakika 25e doğru açılıp tek başıma triple alınca (vayne ) alırız bu maçı diye düşündüm. Ama en küçük hatada acımasızca söverek eleştiren insanları gördükçe gerçekten oynama isteğiniz kalmıyor. Üstelik sizden kötülerse gel de çıldırma. Bir de o kadar laf edip oynamanızı bekliyolar ciddi ciddi.

    Size bu kadar toxic (toxicliğin de üstü bir şey bu) gelince napıyorsunuz? /all mute henüz denemedim, tamamen iletişimden kopmak da iyi değil gibime geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 26 Temmuz 2016; 2:27:35 >







  • okumadım ama adam haklı beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weste geçtim kurtuldum. Geçtiğimden beri sülalemden hiç birine küfür yemedim. Adamlar en fazla gidip adamın karşısındaki öl en fazla ... yazıyor. kafa rahat.
  • anlaki diyip sende trolle ? her maç öyle kolsuz g4v4tlar gelmiyorki. Next game will be better
  • Böyle şeyler başıma geldiğinde yaptığım tek şey;baseye geçerim.O oyun bitene kadar ana bacı sövmedik kimse bırakmam.Yaptıkları her hareketi eleştiririm.Kimse oyunumu zehir edemez.Ederlerse iki misliyle cevap veririm.Hepsini rapor ederim.Riota da çok sövdüğüm oldu.Hala canlıyım.Umrumda olmaz.
    Sonra 10 dakika ara verip yeni oyuna geçerim.Çıkar çıkmaz yeni oyuna girmiyorum,aynı aptallar geliyor yoksa.Karşıya gelseler güzel oynarlar,bana gelince feed.
  • Işte o çöp dediğiniz Achuu nun dumbledoge bard alıp gezerken tek basına lanede durmasını alkışlamıyordunuz hep dumble pileyz yapmıs gibi gördünüz en sevdıgımse gold5lerin achuya çöp demesiydi :D (konuyu acan arkadaşa hitaben yazmadım genel olarak dedim)

    freeze bozmak içn ormancını çağır
    bard soraka değil roamda iş yapar
    teksen safe kal gerekirse mevziyi terket
  • all mute yap geç. Yazdığın her kelimeye bile tersleyerek cevap veren bir kitle mevcut. O yüzden herkesle iletişimi koparman hem daha iyi oynamana ve en önemlisi daha rahat ve keyifli oynamana yol açacaktır . Bir şeyler yazmak istiyosan yaz ama muteleri hiç kaldırma .
  • Haklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynarken en ufak olayda mute all yazıyorum


    Örneğin jungle oynuyorum adam chatten yardım istiyor gank attık diyelim killi ben aldım eğer adam yerinde bekliyorsa (yazı yazıyorsa) görmeden muteliyorum


    Veya oyuna başladık dakika 3 gibi yaptığım bir hatadan dolayı adam küfür etmeden beni uyarıyor direk mute all çekiyorum sana da tavsiye ederim

    Takımla tamamı ile iletişimi koparmak bana göre kötü bir şey değil oynayışımı da etkilemiyor şahsen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı dağılın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninki benimkilerden iyi şampiyon havuzu genişletme amacıyla her şampiyonu 5.seviye yapıp inceliklerini öğrenmeye çalışıyordum bende senin gibi vayne oynuyordum desteğim zilean ilk 5 dk dışında koridorda durmadı üstüne karşı adc freeze attı yanındaki thresh rahat vermiyor karşı jungle rengar bizim jungle lee sin ben ölünce koridordaki tüm farmları alıp ittirdi sonraki dakikalar resmen işkence idi.Ormana giriyorum dk olmuş 20 her an baron ejder olabilir ama lee sin gelip almaya çalıştığım her farm,canavara çarp attı üstüne ben hayattayken bir kere gank atmadı.Üstüne karşı rengar bana doğru uçuşa geçmiş pembe var görüyor bende bakıyorum zilean ulti lee sin ulti atacaklar diye bekliyorum bırakıp gittiler.O maç tek exp için resmen dilendim, kardeş bu tr den adam olmaz west e geçmek lazım.
  • PM gel duo girelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Oyunun başından beri adc tek bırakılır mı? Tabi ki destek roam atar, sorakayla da atarsın, luluyla da leonayla da. Benim sorunum adamın roam atması, beni bazen tek bırakması değil. Adam koridora gelmedi. Geldiğinde ise ölüp durdu. Karşıdaki jhin biliyodu oyunu ve lane dondurup 40 cs farkı açtı.

    Karşı bu kadar aggroyken, kule altı farm bile aldırmıyoken senin bard roam atar demen kusura bakma ama saçmalık. İsterse bc gibi iyi roam atan bir support olsun, vayne ilk seviyelerde tek bırakılmaz.

    Benim sorunum bu da değil. Benim sorunum bu durumu gören takımın beni suçlaması. Bard yüzünden diyince de herkes tarafından küfür yemem.

    Neyse bu sene oyunu bırakıyorum, seneye de düzelirse belki tekrar oynamaya devam ederim.
  • fat koala F kullanıcısına yanıt
    hacı wayen oynayana müstehakya :D :D

    şaka bir yana pıckleri nasıl yaptınız ki bard earlyde o pasifli damage i ile thunder cok rahat patlatıyor hanı earlyde en cok hasarı olan şampıyonlardan biri sendeyse vayne var earlyde en düşük adc diyebilirim hanı komple pıcklerden gıtmısınız ama uygulamayı iyi yapsaydınız yıne lane kazanılırdıda oluyor öyle ya bard gıbı tonlarca var geç overwatcha rankeda kadar ordada böyle kolsuz cok ama yükseldikçe kolsuzlar azalıyor ama lolde devamlı kolsuzlar
  • Evet her ligde kötü oyuncular var. Ama anlamadığın bir nokta var. Abartmak için gelmedi hiç demiyorum. Ciddi anlamda gelmedi. Oyun başında top tarafındaki maviye gidip öldü, ondan sonra 1 level olarak gelip öldü. Sonra gelmedi bile kuleyi vb kaybettik. Sonrası aynı hikaye zaten anlatmaya gerek yok
  • Tamamen iletişimi koparmak niye kötü olsun ki pinglerle haberlesirsin all mute yap geç yapmıyorsan euw tek çare

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duo için pm atabilirsin.
  • Az önce jungle tryn oynarken kırmızı takımda redden başlayarak jungle dönüyordum. Takımımda soloda oynayan Yasuo benden dk 3 de gank bekliyor. Gelmedim diye oyunun sonuna kadar yazmış bana. Oyunu kazandık ama nasıl muteledim adamı öyle kazandık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü buldum galiba. /all mute kafanız rahat. Karşıya da sövebiliyosunuz
  • Bi ara bana da olmuştu az dinlen düzelirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.