Şimdi Ara

Bruma: 'Kafam rahat, Galatasaray'da devam ediyorum'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.galatasaray.org/haber/futbol/kafam-rahat-galatasarayda-devam-ediyorum/32856

    Transfer döneminde adın Monaco, Sevilla ve son olarak da PSV ile anıldı. Son durumda kararını verdin mi? Türkiye’de kalıyor musun?
    Bu takımlarla birlikte anılmak bir futbolcu için çok önemli ve çok gurur verici bir durum. Bu demektir ki, işinizi iyi yapıyorsunuz ve sizi izleyip beğeniyorlar. O yüzden ilgisi olan bütün kulüplere teşekkür ediyorum. Ama ben Galatasaray’ın futbolcusuyum, Galatasaray’da kontratım var. Burada devam ediyorum. Bu konuları yöneticilerime bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum.

    Son yaşanan darbe girişimleri ya da terör olaylarından endişe duyuyor musun? Bu tür olaylar seni ya da çevrendeki diğer oyuncuları korkutuyor mu?
    Bu tip olaylar ne yazık ki dünyanın her yerinde olabiliyor. O yüzden sadece Türkiye’ye özgü bir olay değil bu. Türkiye çok güzel bir ülke, İstanbul inanılmaz güzel bir şehir. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz.



  • Menajeri tranfer yaptırıp para kazanacak. .Yalnız Galatasaray'a maliyeti kadar para veren klüp yok.. menajer bir şekilde halleder bu işi.
  • Bruma kalıyor. Hazırlık maçlarına bakıp kimse oyuncu almaz.

    Kulüp resmi siteden röportajını yayınlamış işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gideceğim haberleri zaten yalan ve asılsız haberlerdi, şimdi mecburiyetten yalanlama yapıp açıklamak zorunda kalındı.

    Açıkçası uçuk teklifler yada maliyetinin üstünde teklifler gelmedikçe kalması bize çok şey kazandırır.
  • Gideceğinden değil ama yeni sözleşme yapacağı içim yıllık ücretini arttırmak adına menajeri iyi çalışıyor. Yaman menajermiş vesselam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. yalanlamadan sonra da "Bruma gidiyor" haberlerine devam eder mi acaba haysiyetsiz spor medyamız, yakında öğreneceğiz.
  • kal işte eşşeklik etme delikanlı burasıda galatasaray 2 sezon önce sneijder melo drogba eboue ile beraber oynuyordun unutma küçük kara oğlan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.