Şimdi Ara

apple randevu sıkıntısı!!! çok sinirliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malesef telefon düştü ve ekranı kırıldı (hay kırılmaz olaydı) Bodrumda yaşıyoruz burda ne kvk var ne de genpa. yaptırmak istesek kıytırık telefon tamircilerine yaptırmamız gerekiyor. Neyse tesadüf bugüne 20:50 ye zorludan randevu buldum ve aldım. telefonu istanbuldaki arkadaşıma kargoladım götürsün ücreti karşılığında yaptırsın diye. kimlik fotokopimi ve telefonun adıma faturasını da yolldadım destek olması açısından.

    arkadaş gitti, vay efendim neymiş o imza atamazmış. o telefonu teslim edip onarma işlemini yaptıramazmış. illa randevu alan kişi olmalıymış. bide diyolarki tekrar randevu alın gelecek kişi alsın. çok kolay ya randevu almak, istedimiz zaman randevu alabiliyoruz ya hani.

    ne yapacaz yani şimdi. böyle mi yardımcı oluyor apple müşterisine. bumu çok övülen apple desteği ben anlamadım. yıllardır apple kullanıyorum hiç başıma onarım tamir işi vs. gelmemişti iyikide gelmemiş. ama bu nedir böyle ya. neden yardımcı olmuyorlarda direk bu kadar kolay bi şekilde reddediyorlar bizi.

    yazıklar olsun şu an gerçekten çok sinirliyim. yani türkiye sadece istanbuldan mı ibaret, biz ne yapalım yani. ya adam gibi isteyen istediği şekilde randevu alabilsin yada store larını diğer illerede açsınlar. biz müşteri olarak destek göremeyeceksek ürünleride almayalım mı o zaman anlamadım ki.

    yıllardır ipod iphone mac kullanırım ama bu davranışlarıyla malesef çok şaşırttılar beni.

    artık arkadaşa söylicem kvk ya falan verecek, artık haç hafta kaç gün sürer onarılıp gelmesi allah kerim.



  • Aslında randevu'yu alan kişinin gitmesine gerek yok normalde çünkü forumda birçok insan ve ben böyle gittim.Benim cihaza değişim yapıldı hemen orada.Sizde neden böyle bir durum oldu tam olarak emin değilim.
  • Siz ne zaman yaptiniz bu degisimi? Adamlar nuh dedi peygamber demediler. Ben konusayim dedim telefonu ver dedim konusmayida kabul etmediler.

    Millet randevusunu satiyor diye boyle bi olay baslamis olabilir ama istanbulda yasamayan insanlarin gunahi ne yani anlamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    5 ay önce yapıldı değişim.Evet dediğiniz olay olabilir randevu konuna bir bakın isterseniz belki başka yaşayanlarda olmuştur.
  • Önceden öyleydi şu anda kimin adına randevu alınmışsa onun gitmesi gerekli. aksi durumda kesinlikle bakmıyorlar. kimlik kontrolü yapılıyor.
    bdurmus kardeşim sende tel kim götürecekse onun hesabı ile randevu alacaksın hesabı yoksada artık onun adına yeni hesap açıp randevu alacaksın malesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu randevu alan kişinin gitmesi olayı çok iyi oldu. Önceden adam 10 tane 15 tane randevu alıyordu. Ya satıyordu ya da başkası fazla var dağıtayım mı diyordu. 10-15 tane almasa kimse randevu sıkıntısı çekmeyecekti zamanında.... Biz 1 tane randevu alamazken 4-5 tane hesapla açıp randevu alanlar vardı. Hala da var sanki
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    İste boyle yapanlar yuzunden bizim gbi istanbul disinda yasayip istanbuldaki tanidigi araciligiyla yaptirmak isteyenler magdur oldu.

    Randevu almak kolay olsa arkadasim adina hemen alalim, ben gecen hafta desadifen bi bosluk yakaladim ve aldim sasirdimda aslinda alabildigime. Smdi arkadasimida ugrastirmak istemiyorum. Cocuk her seferinde randevu varmi diye bakmasi lazim, o da skintili bi durum. Ama fatura adi apple kimlik adi ayni kimlik fotokopisinide gonderdim yani artik bu durumdada bi insiyatif kullanilabilirdi.

    Bu guna kadar onune geleni alipta simdi boyle yapmalarida cok sacma. Ne yapacagimizi sasirdik yani. Gercekten buyuk sehirde yasamayip telefonu bozulan kirilana allah sabir versin. Cok sinir bozucu bi durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    İstanbulda da aynı hocam. Hele Zorlu Center'ın o ukala güvenlik görevlileri yok mu. Apple Normalde mağaza açılmadan önce telefonunu erken getirenlere gün içine randevu veriyor. Ama bu ukala güvenlik görevlilier bazen kafasına göre almıyor. Bazen hiç bir şey demeden, giriyorsun falan bir garip.
  • İstanbulda arkadasiniz direk kvk'ya da gidebilir. Ben arkadasimin telefonunu kvk'ya goturmustum itunes uyeliginin girilmesi gerekiyordu arkadasima ulasamadim 1-2 dk hatta ulastiktan sonra bile sifreyi 2-3 kere yanlis girmistim. Fakat hicbir sorun yasamadim. Hatta ürünüde kvk'ya tamire goturen kisinin ismi yazmayan bir kisi teslim almisti. Sıfır urunude boylece almistik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk nin ekran degisim fiyatini bilen varmi peki 6 plus icin? Apple 448tlye ekrani 1199tlye telefonu yeniliyordu. Fiyatlar aynimidir? Birde kvk orjinal ekran takar degilmi bi problem yasamayalim bide. Artik mecbur kvk ya vermeaini rica ettim yarin verecek umarim. Son olarak kvk kac gune onarim yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın randevu almadan yarın sabahtan götürsün telefonu. Kimlik falan göstermesine de gerek yok. Sabah erken gidenlere gün içine randevu verebiliyorlar. O şekilde halledersiniz inşallah. Bu randevu işi çok suistimal edildi. Bir şekilde önlem alıyorlar galiba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isosem19 İ kullanıcısına yanıt
    Ya iste insan bi yerden sonrada cekiniyo ugrastirmamak icin. Bakalim bi rica ederim yine, olmadi kvk ya goturur artik.

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam insan arkadaş hatrına çiğ tavuk yer :) Bir şey olmaz. Rica edersin sonuçta elden gelen başka bir şey yok. Kvk'dan önce bence son bir Apple Store'da deneyin şansınızı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste bizim vatandasin, iyi niyeti su istimal etmesiyle oluyor bunlar. Ne zaman durust bir insan olursak bunlara gerek bile duymazlar. Tabi lafim herkese degil, bazi uckagitcilara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız bu yapılması gereken ve resmi olan bir olay.Yoksa bir çok şekilde suistimal edilir.Ha sizin için zor durum keşke bir şekilde teyit edilsede uğraşılmasa ama işte yapacak bir şey yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onegogh

    Aslında randevu'yu alan kişinin gitmesine gerek yok normalde çünkü forumda birçok insan ve ben böyle gittim.Benim cihaza değişim yapıldı hemen orada.Sizde neden böyle bir durum oldu tam olarak emin değilim.

    apple randevu satma işine kendince mudahele etmiş..kesinlikle başkasının randevusun a bakmıyorlar
  • karadenizyapi K kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam çünkü 5 ay önce gitmiştim ben.Şimdi önlem almışlar demekki.
  • Siz yine almışşsınız ben 1 haftadır alamıyorum.
  • Bu forumdaki 5 er 10 ar randevu alan tipler bu işin böyle olmasına sebep oldu , onlara kzıabilirsiniz.Her işte olduğu gibi bunuda bir para kapısına çevirdiler
  • Zamanında forum içerisinde randevu alıp parayla satan açgözlüler yüzünden böyle oldu. Bir ara epey para kazanmaya başlamışlardı bu işten. İsabet oldu şimdi kimlik uygulaması...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 27 Temmuz 2016; 8:36:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.