Şimdi Ara

32' Tv Tavsiyelerinizi/Yorumlarınızı Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  32' Tv Tavsiyelerinizi/Yorumlarınızı Bekliyorum


    -Karşılaştırmada FHD yerine HD olan bir kaç Tv daha vardı ancak çıkarttım. Anlaşılan görüntü kalitesi açısından FHD'nin altına inmemek gerek.
    -HDMI çıkışlarının çokluğu ne kadar önemli bilmiyorum, kavrayamadım (ARC desteğinin önemini biliyorum). USB çıkışlarının ise en az 2 mümkünse 3 tane olması sanırım en iyisi.
    -3D şart değil ancak mümkünse neden olmasın. 3D destekleyen 1 TV ekledim, özellikleriyle aralarında beni en çok kendisine çekende o oldu ama 2015 model ve WebOS 2.0 olması dezavantajının yanı sıra Teknosa, VatanBilgisayar gibi yerlerin stoklarında yok, onu seçersem mağazaları gezeceğim tabi bulabilir miyim bilmiyorum.
    -TV Arayüzünün akıcı olmasını, kanal geçişlerinin delirtmemesini istiyorum (akıllı tvlerde en büyük sorun bu sanırım). İnternetten ve harici diskten sorunsuz film izlemek, (özellikle IP TV kullanabilmek için) uygulama yükleyebilmek istiyorum (OTT Player, Kodi gibi).
    -Mkv formatlı videoların seslerinin çıkması için DTS desteği gerekiyormuş araştırmama göre. DTS özelliğinin önemli olduğunu düşünüyorum (Gerçi DTS olmayan kalmamış gibi.)
    -LG'nin WebOS arayüzü çok hoşuma gidiyor ve internetten baktığım kadarıyla gayet akıcı gibi, kanal geçişlerinde ise şüpheliyim.
    -Karşılaştırdıklarım arasında bir tek Samsung için kanal geçişleri güzel yorumu okudum diyebilirim. Sanırım 4 çekirdekli işlemcinin büyük etkisi var.
    -Philips'in arayüzü de çok hoş ve Android olması beni kendisine çekiyor ancak TV'nin Philips.com'da ki sayfasında bir çok olumsuz yorum okudum. Bu yüzden Android olmasına kanmak istemiyorum. Zaten bildiğim kadarıyla Google Play'den her uygulama yüklenmiyor.
    -Grundig'in yazılımı ve arayüzüyle ilgili şüphelerim vardı mağazada inceleyip bilgi aldım ve şüphelerimden arındım diyebilirim. Tercih edilebilir bir ürün.

    *Odamız çok büyük değil. Tv ile aramda ~3m var. En ideal büyüklük 32" gibi.
    *Bütçe fazla değil. Burada yazan rakamlardan fazlasını veremem gibi.
    *2 haftaya yakındır aklıma estikçe araştırıyorum. Bu ürünlerle ilgili düşünceleriniz/tavsiyeleriniz haricinde kullanıp memnun kaldığınız veya bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz tv modellerini yazabilirseniz sevinirim. Özellikle Bilgisayar, Telefon, Tv alımlarında tavsiyeler benim için önemli. Şimdiden teşekkürler.

    LG 32LH604V
    LG 32LF630V | LG 32LF630V YouTube Kısa İnceleme Videosu
    LG 32LF650V | LG 32LF650V DonanımHaber Kullanıcı Yorumları
    PHILIPS 32PFK5500/12 | Philips.com Kullanıcı Değerlendirmeleri
    SAMSUNG UE32J5373 | SAMSUNG UE32J5373 HepsiBurada.com Kullanıcı Yorumları | SAMSUNG UE32J5373 DonanımHaber Kullanıcı Yorumu
    GRUNDIG 32VLE6565BL

    Akıllı TV Arayüzü Hız Karşılaştırması:


    Dipçe: Beko ile Grundig aynı yazılımı kullanıyor. Videoda biraz Beko reklamı kokusu var ama en azından verilen bilgiler doğrudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 23 Temmuz 2016; 13:45:59 >







  • En azından marka önerisinde bulunacak kimse yok mu?
  • Öncelikle yazdığın o uzuuun kriterleri görünce
    5/9bin aralığında tv arıyor sanırım dedim
    ama sonradan o bulduğun hatta bazılarının ülkemiz stoklarında bulunmayan o modelleri
    ve olanlarının fiyatlarını görünce bütçeni 1400'e kadar zorlayabileceğini gördüm...
    keşke bu kadar zahmete girmeyip
    bana ebet/fiyat kiterini yazsaydın çözüm daha kolay olurdu....

    Şimdi ne yapalım biliyormusun
    güzel bir çılgınlık yapalım
    öncelikle kendi kendini boşa yorup bulduğun, bir iki modeli dediğim gibi trde zaten olmayan bu modelleri kafadan eleyelim
    ve sana odan ne kadar küçük olursa olsun (bir karış mesafeden 27 inç pc monütörü kullanılıyor) kibrit kutusu boyutundaki,
    32 inç değilde sana 40 inç bir TV alacağız hatta 4K olacak istermisin? (sonra bana tşk. edersin)

    Ben olsam isterdim
    100 tl çippara indirimi ile 1499 tl.
    VESTEL 40UA8900 4K SMART 102 EKRAN LED TV
    bu konuda sana düşen bütçeni sadece bi 100 tl artırman o kadar...

    ama senden ricam bu tavsiyemden sonra hala bana şu olsamı bu olsamı mesajları yazma
    çünkü sana en ideal model inan bu,
    4K için erken diyenleride bi kalem es geç kulağını tıka....




  • dallass kullanıcısına yanıt
    @dallass Zaman ayırdığın, tavsiye verdiğin için teşekkür ederim. 5/9 bin aralığında tv seçmek çok daha kolay bence. Boyut konusunda ki önerini dikkate alacağım ama gereğinden büyüğünü almak göz sağlığı içinde kötü ben o yüzden en ideal boyutu seçeyim istedim. 4K için erken demediler bana ve teknoloji geriye doğru gitmez tabi gelecek 4K'dadır ama ben bizim evde gerek olmadığını düşündüğüm için fiyat artmasın boşuna dedim. Vestel konusunda belki haksızlık ettiğimi düşüneceksin ama sitesine bakmaya bile kalkmadım yerli malı falan diye kayırmaya kalkmam asla, kullanmış olan kimle konuşsam uzak dur diyor.
  • Dediğim gibi marka hakkındaki yorumlarada kulağını tıka ve sana tavsiye ettiğim o vesteli al pişman olmazsın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seçenekleri teknoloji marketlerinde uzun uzun inceledim. Grundig hem görüntüsü hem de özellikleriyle beni cezbetti. Diğer seçeneklerde fena değil ama Grundig bir adım önde. Vestel için şunu söyleyeyim. Ben aldığıma pişmanım. Görüntüsü diğer televizyonum Samsung'a göre berbat seviyelerde. İzlemekten hiç keyif almıyorum. Bir de dsmart modulümü vestelde kullanıyorum nedense altyazı gösterimi çamur gibi rezalet. Lg de denedim onda normal çözemedim sorunu bir türlü. Bence vestelden uzak dur. Ben bu saatten sonra Vestelin yanindan geçmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Teknosa'da görevli sağolsun Grundig'i anlatırken baya ilgilenmişti ve benimde izlenimim olumlu ama LG'nin 32LH604V modelini alasım var. CarrefourSA'da 1.350 TL idi 1.300'e düştü dün. CarrefourSA dışında bir yerde gördüm orada 1.600 TL ne kadar doğru bir fiyattır bilemiyorum.
  • Lg nin o televizyonu gerçekten güzel. Ben c. Markette bulsaydım alacaktım ama benim bölgede bulunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyonu LG 32LH604V biz satın aldık. Kullanıyoruz şuan memnunuz. Arka giriş ve çıkışlar konusunda oldukça iyi 2 Usb, 3 HDMI bağlantısı var. Webos 3,0 güzel. Uygulamalar şu ana kadar kullandığımız kadarıyla sorun çıkarmadı, takılmadı, resetlemedi. Görüntü güzel. Ama LG nin geleneksel siyah sorunu bunda da var.
  • Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun güle güle kullanın, umarım hiç sıkıntı çıkmaz. Siyah sorunu dediğiniz siyahların tam siyah olmayışı herhalde (biraz aydınlık gibi falan)? Sanırım çok dert edilecek bir şey değildir. Bu hafta sonu almayı planlıyorum umarım kutudan sorunsuz çıkar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 28 Temmuz 2016; 5:02:46 >
  • Hocam konu için teşekkürler ben de babamgil için tv bakiyordum,cok faydalı bir konu olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadırgs B kullanıcısına yanıt
    Birilerinin işine yaramasına sevindim. :) Hangisini düşünüyorsunuz?

    Mağazada incelediğim 2 TV'nin çektiğim görsellerini paylaşayım. Tabi fotoğraflardan televizyon için pek bir şey çıkartılamaz ama belki renk kalitesi açısından fikir verir.

    LG 32LH604V
     32' Tv Tavsiyelerinizi/Yorumlarınızı Bekliyorum

    SAMSUNG UE32J5373ASXTK
     32' Tv Tavsiyelerinizi/Yorumlarınızı Bekliyorum 32' Tv Tavsiyelerinizi/Yorumlarınızı Bekliyorum
    Dipçe: Ekranlarda oluşan çizgiler anlaşılacağı üzere fotoğraf çekimi olduğu için. Normalde yok tabi.


    LG 32LH604V için internette pek kaynak yok. Merak eden varsa İspanyol birinin kutu açılış ve ilk bakış videosu var:

    (ekran harici birebir aynı olmayabilir tabi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPower34 -- 28 Temmuz 2016; 14:35:44 >




  • Arkadaşlar ben de yeni LED TV arıyorum; tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 800 900 lira kadar. Ekran olarak 80 82 ekran arıyorum. Genelde TV'yi sadece indirdiğim dizileri HDMI ile bağlayıp izlemek için kullanıyorum o yüzden özelliklerinden pek anlamam. Bir yerde LG 32MB17 80 ekran LCD'yi 800 liraya buldum sizce almak mantıklı mı? Ayrıca yanında kablosuz hoparlör veriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.chaLi

    Arkadaşlar ben de yeni LED TV arıyorum; tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 800 900 lira kadar. Ekran olarak 80 82 ekran arıyorum. Genelde TV'yi sadece indirdiğim dizileri HDMI ile bağlayıp izlemek için kullanıyorum o yüzden özelliklerinden pek anlamam. Bir yerde LG 32MB17 80 ekran LCD'yi 800 liraya buldum sizce almak mantıklı mı? Ayrıca yanında kablosuz hoparlör veriyor.

    Lg monitör sizin için uygunsa değerlendirin derim. Ben geçen hafta Bekonun 600 hzlik 6652 modelini aldım zaten grundig, arçelik, beko hepsi aynı ürünü kendi markasıyla satıyor. Sonuç beklediğimden de iyi. İnternet bağlantısı, smart özelliği, dahili uydu alıcısı, sesi ve en önemlisi görüntüsü ile çok tatminkar bir ürün. Tek farklı noktası yatay kanal görünümü bence gereksiz bir farklılık. Bu saydığımı televizyonun tek eksisi olarak kabul edebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla söylediğiniz ürün Ekran, Tv olarak geçmiyor (dahili uydu alıcısı yok). Zaten HDMI aracılığıyla indirdiğiniz videoları izlediğinizden bahsetmişsiniz sıkıntı yok sanırım. Güzel bir ürün gibi görünüyor fakat LG 32LF580N'e baktınız mı acaba? LG 32MB17HM modeli MediaMarkt'ta hoparlör "hediyesi" ile 800 TL iken hoparlör hediyesi olmadan İstanbul Bilişimde 730 TL olarak görünüyor. LG 32LF580N modeli ise TeknoSA'da 897 TL olarak görünüyor. Bence bi kontrol edin özellikleri daha iyi gibi geldi.

    LG 32LF580N LG 32MB17HM

     32' Tv Tavsiyelerinizi/Yorumlarınızı Bekliyorum
    Dipçe: Eksik bilgiler olabilir. LG internet sitesinde ve birkaç sitede aktarılan bilgileri toparladım neticede.




  • Monitor farklı bir şey mi oluyor anlamadım? Genelde dizi ve film izlerim HDMI ile ancak Fenerbahçe maçlarını da seyrederim. Uygun olursa kasımdan sonra Dijitürk baglatmayı düşünüyorum. Öyleyse bunu almayayım değil mi?
  • K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Ekran diye geçen ürünlerde dahili uydu alıcısı olmuyor. Ancak bildiğim kadarıyla uydu alıcısı bağlayabilirsiniz. Dahili uydu alıcılı 800-900 TL aralığında LG vb. marka var mı emin değilim ama Seg vs. vardır. Digitürk bağlatınca uydu alıcısı da almış oluyorsunuz sanırım (daha önce hiç işim olmadı Digitürk ile tam bilmiyorum :) ).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pesimistt5

    Ekran diye geçen ürünlerde dahili uydu alıcısı olmuyor. Ancak bildiğim kadarıyla uydu alıcısı bağlayabilirsiniz. Dahili uydu alıcılı 800-900 TL aralığında LG vb. marka var mı emin değilim ama Seg vs. vardır. Digitürk bağlatınca uydu alıcısı da almış oluyorsunuz sanırım (daha önce hiç işim olmadı Digitürk ile tam bilmiyorum :) ).

    O zaman 100 200 lira ucuz olacak diye uydu alıcısız ekranlar almayayım ya ne olur ne olmaz. Evde çünkü su an kablo net bağlı monitor alırsam kuramam da aynı zamanda
  • İsterseniz TeknoSA'ya gidip Lg 32LF580N için bir konuşun yada sizin sorduğunuz model için. Ancak para eklemeniz daha iyi olur tabi. Bu ürünler HD idi bence FHD alın. 1.100 TL'de Grundig 32VLE6565BL'yi tavsiye edebilirim. Samsung 32J5373 etiket fiyatı 1.200 TL, 1.100'e düşüyorlar ama Grundig özellikleri daha iyi gibi giriş çıkış vs. ve sanırım 6 aylık FilmBOX üyeliği hediyeside var şu sıra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul Metrogarden'in karşısındaki idealist te yeralan Carrefour Gurme'de vitrinde 999 tl ye 32xx652 modeli var. teşhir ürünü. 2 yıllık bir model ama 3 boyutlu yayın vb... şimdiki 32 inç tvlerde olmayan özeliikler var.

    604V modeli fiyat olarak pahalı duruyor. Fakat Webos 3,0 ile kilitlenmeden bir akıcılık sağlanmış. Uygulamalar ve internet iletişimi başarılı. Özellikle USB ve HDMI ve diğer bağlantılar oldukça çeşitli ve adetli. Ben kendimce tavsiye ederim. Çok ilginçtir bu segmentte FHD tv çok az. Grundig de bu segmentte başarılı gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.