Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sessiz sakin bir çocuktum ben seni tanıyana kadar. Kafamda farklı fikirler dönmez sadece oyun oynama peşinde koşardım. Beni yakaladın, yoldan çıkardın, farklı yollara soktun.
    Anlamadım başlarda ne yaşayacağımı, ne anlatacağımı. Kafam karıştı. Alışık değildim, alışamadım. Yüreğimde bir kızarıklık, bir sıcaklık. Tarif bile edemediğim bir heyecan, kalp krizi gibi. İçim titriyor derler ya. Misalendir o. Benim ki gerçek. İçim titriyor. Hissedebiliyorum. Kalbim, ciğerim hareket halindeler. Kan yetişmiyor vücuduma. Görevlerini yapamıyorlar eskisi gibi. Tutturmuşum bir şarkı, nerden duydum onu bile bilmiyorum. Öyle girdin ki aklıma, söylediklerimi bile seçemiyorum. Beni yönlendiriyor, resmen yönümü değiştiriyorsun. Oturmuşsun beynimin en güzel köşesine, elinde sigara. Bacak bacak üstüne atmış izliyorsun olan biteni. Arada ayağa kalkıp emirler yağdırıyorsun. Ben de uyuyorum. Derin derin dalıp gidiyorum bazı akşamları. Saatin kaç olduğunu fark etmiyorum bile. Saat dilimin değişti. Kimi zaman Türkiye, Kimi zaman Trinidad ve Tobako. Saat kaç oluyor, kaçta yatıyorum bilmiyorum. Uyuyormuyum ondan bile emin değilim. Çok ses çıkarıyorsun. Özellikle geceleri. Kafamda yalın ayak koşmalarını duyabiliyorum. Sağa sola vura vura. Senin tabirinle fıtı fıtı. Ne varsa çarpıp döküyorsun, düşürüyorsun. Durduramıyorum seni. Nerede olduğunu çözemiyorum.
    Çok iyi saklanıyorsun sanırım. Ya da ben iyi değilim bulmada. Yoruldum ama. lütfen. Bir dur, bırak soluklanayım. Hararetim normale dönsün, düşünmeyi tekrar bırakayım. Bırak çocuk olayım diyorum duymuyorsun. Çığlıklarıma kulak asmıyorsun. Anlatamıyorum sana derdimi. Kafama sıkıp herşeyi o an bitiresim var. ne ben düşüneyim artık, ne de sen ses çıkartabil. Ama olmuyor. Kıyamıyorum sana, elim gitmiyor. Sesin kesilsin istemiyorum.

    Ben aslında bir şey istemiyorum ki.







  • ax be ;_;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.