Şimdi Ara

burçlar ve suçlular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En tehlikeli burç hangi burctur?

    TURGUT ŞIŞMAN ARALIK 03, 2014
    Hangi burc hangi suçu işlemeye yatkındır?
    Suçlular üzerinde yapılan bir araştırmaya göre burçlar ile işlenen suç tipleri ve suçun işlenme şekli arasında bir bağ bulunmaktadır. Bu çalışma için FBI'ın web sitesinden verilen verilerden de faydalanılmıştır.


    Burçlar kaç kategoriye ayrılır? Burçlar ve tehlikeli özellikleri nelerdir?
    Burçlar dört ana kategoriye ayrılmaktadır:


    Ateş grubu burçları hangileridir?
    Bu grup içerisinde Koç, Aslan ve Yay yer alır. Ateş grubundan en fazla suçluya sahip olan burç Yay burcudur ve Yay burcu suçluları aynı zamanda yakalanması en zor suçlulardır. Koç burcu olanlar genellikle silah taşırken Aslan burcu ise çok tehlikelidir.


    Hava grubu burçları hangileridir?
    İkizler, Terazi ve Kova hava grubunu oluşturur. Hava burçları arasında en fazla suçlu Terazi burcunda yer alır. Teraziler genellikle silah taşırlar ve son derece tehlikelidirler. İkizler burcu genellikle dolandırıcık suçuna bulaşırlar. Kova burcu ise genellikle intikam amacıyla suç işler.


    Toprak grubu burçları hangileridir?
    Toprak grubu burçlar ise Boğa, Başak ve Oğlaktır. Bu burçlara ait suçlulular ise daha kolay yakalanırlar. Toprak burçları arasında Boğa oldukça tehlikelidir ve sağları solları genellikle belli olmaz. Başak burcu genellikle silah taşır. Oğlaklar ise hemen hemen her tür suça karışırlar. Bir anlamda her tür suç ellerinden gelir.


    Su grubu burçları hangileridir?
    Su grubu burçlar ise Yengeç, Akrep ve Balıktır.


    En fazla suçlu hangi burçtan çıkmaktadır?
    Yengeç burcu, tüm burçlar arasında en fazla suçlunun çıktığı burçtur. Yengeçler aynı zamanda şiddete en çok başvuran suçlulardır. Akrep ve Balık burçları da sakinliklerini çok kolay kaybederler, çabuk öfkelenirler.


    En tehlikeli burç hangisidir?
    FBI'ın web sitesindeki bilgilere göre, Yengeç en fazla tutuklanan suçlu burcu olmakla birlikte tüm burçların en tehlikeli olanıdır. İşlenen suç sayısına göre burçları sıraladığımızda, Yengeçleri, Boğa, Yay, Koç, Oğlak, Başak, Terazi, Balık, Akrep, Kova, İkizler izler.


    En iyi burç hangisidir?
    Bu durumda bu soruya en iyi burç İkizler diyebiliriz.

    Hangi burç ihtiras cinayeti işlemeye en yatkındır?
    Tutku ve ihtiras nedeniyle en fazla cinayet işleyen burç Yengeçtir ve genellikle birden fazla cinayet işleyerek maktüllerin vucutlarında kendilerinin ayrıştırılmasını sağlayacak izler bırakırlar. Bu şekilde hareket eden katillerin genellikle akıl sağlığı yerinde olmadığı öngörülür.

    Para aklama ile en çok haşır neşir olan burç ise Boğa burcudur. Son derece akıllı olan Boğa burcu genellikle bu gibi suçları tek başlarına işlerler.


    en tehlikeli burç hangi burçtur

    Sahtekar Yay Burcu
    Yay burcundan ise genellikle sahte artistler, soyguncular ve hırsızlar çıkmakla birlikte genellikle kurbanlarını fiziksel olarak incitmezler. Koç burcu genellikle planladıkları suçu işletmek adına adam kiralarlarken, organize suçlarla en içli dışlı olan ise Oğlaklardır ve aynı zamanda Akreplerdan daha sadist oldukları saptanmıştır. Hırsız ve bilgisayar korsanları ise en çok Başak burcundan çıkmaktadır. Yolsuzluklara en çok bulaşan burç Terazi olarak karşımıza çıkarken uyuşturu kaçakçılığı ile en çok ilgilenen burç Balık burcudur.

    İkizler burcuna dahil olan suçlular genellikle çok ciddi suçlara karışmamakla birlikte sahte artistlik ve hırsızlık gibi suçlara bulaşırlar. Aslanların suça karışma sebepleri arasında ise daha çok tanınma ya da bilinme gibi sebepler yatmaktadır.

    Peki sizin burcunuz nedir? ve gerçekten kendinizi burda bahsedilen suç tipine yatkın hissediyor musunuz? Burcunu bildiğiniz bir suçlu ile tanıştınız mı ve işlediği suç neydi? Hemen aşağıya, yorum kısmına yazarsanız memnun oluruz.

    Sitemizde Agatha Christie'den yerli polisiye yazarlarına kadar pek çok konuda bilgi bulabilirsiniz. Şimdi zamanınız yoksa favorilere ekleyerek daha sonra ziyaret etmenizi tasviye ederiz.

    Turgut Şişman


    http://www.polisiyedurumlar.com/2014/12/en-tehlikeli-burc-hangi-burctur.html

    yengeç en çok suçlunun çıktığı burçmuş.bu arada yengeç kürt karekterli bir burç terazi türk karekterli bir burçtur.terazilerde silah taşıyan son derece tehlikeli tiplermiş.bu duruma bakarak türk kürt çatışması hakkında kim kaybederse tarağı yedi diyebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 20 Temmuz 2016; 5:48:22 >







  • pardon yanlışlıkla yanlış yere açtım.lütfen siler misiniz?lütfen ban atmayın konu dışı sandım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 20 Temmuz 2016; 5:52:22 >
  • oğlak burcuyum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.